Uhapšen Štimac!

Da ponovim, nigde nikoga nisam predlagala za ministra, niti smatram da ja to treba da radim. Navela sam samo na osnovu čega su se do sada birali ministri.
stimac je kao i baculov, podmetacina sistema, udbe.

dok je dijana hrka vikala , ne bacajte, nemojte on se zalecao sa svojim pajtosima kako bi dove odo nasilja idao zeleno svetlo policiji da gazi narod a da rezim prikaze sve kao huligane i nasilnike...

narod je progledao.

Meni su zanimljivi glupi blokaderi koji se žale na nepravdu, pa onda trče za ovakvim manijacima i dokažu svoju intelegenciju gliste.
Pazi ti molim te njihovog naziva "blokaderi" kao da je to neka sasvim normalna pojava.
Ne možeš da pobjediš na izborima i nešto promjeniš pa onda u toj manjini blokiraš državne institucije i kažeš da "ništa ne funkcioniše"

Kako će funkcionisati kada si blokirao? Koja to država toleriše takvo ponašanje?
To je bunt, akt pobune protiv državnog uređenja jer tražiš da manjina u kojoj si, vlada nad većinom i to nasilnim putem uspostavljanja vlasti.

Pazi ti molim te njihovog naziva "blokaderi" kao da je to neka sasvim normalna pojava.
Ne možeš da pobjediš na izborima i nešto promjeniš pa onda u toj manjini blokiraš državne institucije i kažeš da "ništa ne funkcioniše"

Kako će funkcionisati kada si blokirao? Koja to država toleriše takvo ponašanje?
To je bunt, akt pobune protiv državnog uređenja jer tražiš da manjina u kojoj si, vlada nad većinom i to nasilnim putem uspostavljanja vlasti.
To je onako seljački naziv da se pokaže da džidžani mogu da ruše državu, a time se pokriva smrdljivi mulj državne administracije koja je mafijaška i kojoj ne odgovara pristojna država, a treba im glup narod da radi za njih....

Sva njihova nemoć vidi se kod
@stimac15
. Ne mogu da ga potkupe (zadovoljan onim sta ima), ne mogu da mu podmetnu neku prostotutku (ženu obožava), ne mogu da ga zastraše (hrabar) i tačno ne znaju šta će! Uhapse ga a on nasmejan izadje. E moji jadovi, nisu vam svi tomaševići.

Back