Sanovnik
Buduća legenda
- Poruka
- 37.718
Рефрендумска атмосфера уопште није добра,и из ње мало шта добро може да изађе.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Veliki borac za slobodu Srbije Vladimir Štimac je juče javno precrtao sve one neutralne tkz prijatelje. Ok im je sad a misle kad padne ovo zlo biće im opet ok jer se nisu eksponirali tj nisu podržavali Vučića i SNS ubice i kriminalce ali su mudro ćutali..
Razočarali su me moji saigrači, ne svi. Na mene, posle ovog trenutka i ovoga svega mogu slobodno da zaborave. Više ih nikad neću braniti. Narod nek misli šta misli, jer i treba to da misli o njima!
Da li ste i vi iz svog života odjbali neutralnu Ćacad? One što kažu: Nisam za Vučića ali..?
Ja jesam.. sreća roditelji i ogromna većina rodbine su mi normalni ljudi inače bi i njih..neke rođake jesam, ženinu familiju ( iz Bosne su ) isto.. par bivših prijatelja.. Nemam tolerancije...Možda jedino ove ucenjene radnim mestom bih mogao da istolerišem... jbg ipak je situacija teška i svako se bori za parče hleba..
Ako je neko neutralan, on nije Ćaci.Da li ste i vi iz svog života odjbali neutralnu Ćacad? One što kažu: Nisam za Vučića ali..?
brt pa u gradskom odboru u Kruševcu je do skoro sedeo naprednjak koji je sedamdeset neke upao u hotel sa još dvojicom da siluju devojku, ona se bacila s prozora.. Zdravko Čolić joj napisao pesmu Ona SpavaBaš to, takva goovna ga i podržavaju. Sećaš li se početka studentskih blokada, kada je neki matorac vadio nož na njih u Beogradu? Ispostavilo se da je lik optužen za ratne zločine u Bosni, a da ga čuva R. Srbija,koja ne želi da ga isporuči. Kad on vadi nož na našu decu, šta misliš šta je radio muslimanskoj, za vreme rata? Za Vučića je heroj, kao i ona klinka što je kolima gazila studente. Trebaće puno vremena da prođe, da očistimo ovako zatrovanu sredinu, posle vladavine ovog goovneta.
Nikad nisam ni priznavao neutralne. To su avovci.Veliki borac za slobodu Srbije Vladimir Štimac je juče javno precrtao sve one neutralne tkz prijatelje. Ok im je sad a misle kad padne ovo zlo biće im opet ok jer se nisu eksponirali tj nisu podržavali Vučića i SNS ubice i kriminalce ali su mudro ćutali..
Razočarali su me moji saigrači, ne svi. Na mene, posle ovog trenutka i ovoga svega mogu slobodno da zaborave. Više ih nikad neću braniti. Narod nek misli šta misli, jer i treba to da misli o njima!
Da li ste i vi iz svog života odjbali neutralnu Ćacad? One što kažu: Nisam za Vučića ali..?
Ja jesam.. sreća roditelji i ogromna većina rodbine su mi normalni ljudi inače bi i njih..neke rođake jesam, ženinu familiju ( iz Bosne su ) isto.. par bivših prijatelja.. Nemam tolerancije...Možda jedino ove ucenjene radnim mestom bih mogao da istolerišem... jbg ipak je situacija teška i svako se bori za parče hleba..
ovde je opozicija po strani...Može se biti neutralan u nedostatku odgovarajuće političke opcije, i biti i protiv Vučića, i protiv "opozicije". Bilo bi dobro kada bi sadašnji protesti iznedrili neku novu političku opciju za koju bi imalo smisla glasati. Da program bude bolji, i neokaljani ljudi na listi.
prvo da vidimo iz koje vukojebine vuce korene ovaj Stimac...............svakako ne iz Sumadije.............kako bi svakom gradjaninu Srbije bilo jasno zasto se ovaj uvezeni "srbin" bori protiv napredne Srbije a stime i protiv nas, srpskog naroda.Veliki borac za slobodu Srbije Vladimir Štimac je juče javno precrtao sve one neutralne tkz prijatelje. Ok im je sad a misle kad padne ovo zlo biće im opet ok jer se nisu eksponirali tj nisu podržavali Vučića i SNS ubice i kriminalce ali su mudro ćutali..
Потпуно. Нема неутралних.Veliki borac za slobodu Srbije Vladimir Štimac je juče javno precrtao sve one neutralne tkz prijatelje. Ok im je sad a misle kad padne ovo zlo biće im opet ok jer se nisu eksponirali tj nisu podržavali Vučića i SNS ubice i kriminalce ali su mudro ćutali..
eto sad znas zasto ja nikad nisam prato sport, omrznucete ga i vibrt već sam ti objasnio
ako ćutiš a imaš mngo toga da izgubiš, razumem te
ako ćutiš a finansijski si obezbeđen ( ko ovi košarkaši što ih Štimara prozvao ) to mi je za osudu!!
Znaci misli i radi kako meni odgovara ili si losVeliki borac za slobodu Srbije Vladimir Štimac je juče javno precrtao sve one neutralne tkz prijatelje. Ok im je sad a misle kad padne ovo zlo biće im opet ok jer se nisu eksponirali tj nisu podržavali Vučića i SNS ubice i kriminalce ali su mudro ćutali..
komunj_arski mentalitet se tesko mjenja.nije dobra samo za oskara i snsРефрендумска атмосфера уопште није добра,и из ње мало шта добро може да изађе.
Znam za njega, iako ni on nije neki autoritet, a narocito za ovakva opsta mesta. Naravno da niko ne treba da se sprda sa necijom zaloscu, ali veliko je pitanje da li je taj neko nameravao da se sprda kad je kao i svako vece, pustao muziku, uglavnom rodoljubivu.
Znam za njega, iako ni on nije neki autoritet, a narocito za ovakva opsta mesta. Naravno da niko ne treba da se sprda sa necijom zaloscu, ali veliko je pitanje da li je taj neko nameravao da se sprda kad je kao i svako vece, pustao muziku, uglavnom rodoljubivu.
Mozda je mogla da se utisa malo ta muzika to vece, ali od ovoga se pravi veci problem nego sto jeste.
Na kraju, i ta majka je znala gde dolazi, mogla je da ide ispred suda, ali je odabrala ovo mesto.
Nisam sigurna, ali neka svako zadrzi svoje misljenje.Svako ko hoce da vidi zna da je muzika pustana jedino i iskljucivo kao sraman odgovor
na strajk gladju zene koja je izgubila sina
Majka je dosla da strajkuje ispred Skupstine, ali ni u ludilu nismo mogli da sanjamo da ce pored Skupstine biti stacioniran kamp kriminalnog polusveta
Kada ovo dolazi od osoba poput tebe, to je smejurija.Рефрендумска атмосфера уопште није добра,и из ње мало шта добро може да изађе.