Štimac iz svog života precrtao neutralnu Ćacad, da li ste i vi?

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
https://inmedija.rs/u-srbiji-37-956-nepismenih-i-1-013-067-sa-osnovnom-skolom/
U kategoriji nepotpuno osnovno obrazovanje je 299.739 (5,27 %) lica. Nepotpuno osnovno obrazovanje podrazumeva broj lica koja su završila manje od osam razreda osnovne škole i nisu nastavila školovanje.

Osnovno obrazovanje prema poslednjem poisu stanovništa poseduje 1.013.067 (17,80 %). To predstavlja broj lica koja su završila osmogodišnju osnovnu školu.
Ključni problem Srbije, kako će ti ljudi imati bilo kakvo kritičko mišljenje kada nisu uspeli ni da završe srednju školu. Možete ovim ljudima prodati najgore teorije, uključujući i to da je Bačulov srušio nadstrešnicu nekim oscilatorom.
Vučić je zlo bez empatije, pa čak ni ne pokušava da reguliše društvo, već takvo društvo koristi da bi ostao na vlasti(čak i iz njih izvlači najgore). Imao je priliku da društvo povede u normalnije stanje, ali ga je zakopao za još 10-20 godina stagnacije.

Ne može mi biti prijatelj neko ko podržava ubice i kriminalce, nikada.
U ratu sam imao prijatelja, mislio sam bar tako. Tokom jednog zadatka, ubio je nekog mađara pred ženom i detetom od godinu dana. Imao je zadatak da tog mađara odvede na prvu liniju, da kopa rovove. Ovaj ga je molio da ga ostavi kući, jer mu je dete bolesno. Ladno mu je pucao u glavu. Kad sam to čuo, nisam mogao više očima da ga gledam, povraćalo mi se. Sada živi u Somboru i peva po kafanama. Kao pita za mene, ma daj bre, nosi se. Zaboravi.

Ne može mi biti prijatelj neko ko podržava ubice i kriminalce, nikada.
U ratu sam imao prijatelja, mislio sam bar tako. Tokom jednog zadatka, ubio je nekog mađara pred ženom i detetom od godinu dana. Imao je zadatak da tog mađara odvede na prvu liniju, da kopa rovove. Ovaj ga je molio da ga ostavi kući, jer mu je dete bolesno. Ladno mu je pucao u glavu. Kad sam to čuo, nisam mogao više očima da ga gledam, povraćalo mi se. Sada živi u Somboru i peva po kafanama. Kao pita za mene, ma daj bre, nosi se. Zaboravi.
Bolesno!!🤢🤢🤢🤮🤮🤮

brt nemoj da generalizuješ.. znam neke u sektoru su i ok su.. smeta im sve ovo ali su ucenjeni..glava im na panju!
npr moj brat od strica radi u vojsci i zabranjeno mu je da bilo šta komentariše a prezire vlast..kući žena i troje dece.. popiće otkaz ako se javi!
teško mu je veruj mi.
Tesko je i nama pa ne cutimo.

Veliki borac za slobodu Srbije Vladimir Štimac je juče javno precrtao sve one neutralne tkz prijatelje. Ok im je sad a misle kad padne ovo zlo biće im opet ok jer se nisu eksponirali tj nisu podržavali Vučića i SNS ubice i kriminalce ali su mudro ćutali..

Razočarali su me moji saigrači, ne svi. Na mene, posle ovog trenutka i ovoga svega mogu slobodno da zaborave. Više ih nikad neću braniti. Narod nek misli šta misli, jer i treba to da misli o njima!

Da li ste i vi iz svog života odjbali neutralnu Ćacad? One što kažu: Nisam za Vučića ali..?

Ja jesam.. sreća roditelji i ogromna većina rodbine su mi normalni ljudi inače bi i njih..neke rođake jesam, ženinu familiju ( iz Bosne su ) isto.. par bivših prijatelja.. Nemam tolerancije...Možda jedino ove ucenjene radnim mestom bih mogao da istolerišem... jbg ipak je situacija teška i svako se bori za parče hleba..
Kakav fanatizam. Znači i oni koji nikad nisu glasali za SNS su sad ćaci? Ili si sa nama ili si protiv nas. To je filozofija Robespjera koji je u ime slobode od tiranina Luja XVI , pobio više ljudi nego Luj XVI. Tako su i komunisti 1945 pričali o pravdi , borbi protiv buržoazije a sami postali buržoazija i pobili silni narod.
To što ti pišeš je kao što rekoh taj nivo fanatizma. Žalosno.

Back