електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Он је писао на Политици, не овде.Sve je isto samo njega nema …
Blajbinger
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Он је писао на Политици, не овде.Sve je isto samo njega nema …
Blajbinger
2004e kada sam se učlanio bio samo obrazovan svet dubljeg džepa koji je izdvojio 3.000 dem za neku šklopociju od kompjutera.
Posle toga samo neka boranija.
Da, nismo se slagali ali mi je zao sto ga vise nema medju nama.Он је писао на Политици, не овде.
не недостаје миПре неки дан сам се присетила својих почетака овде и вратила се на прве теме у којима сам учествовала.
Колико је тада форум био другачији, колико форумаша више нема или не долазе, колико много се писало...колико сам ја сама била другачија.
Да ли вам недостаје тај форум?
Овде можемо да се присетимо форумаша, ситуација, свађа, смеха, тема...
.Kakva brilijantna smernica za sponzoruše !
Samo potražiti članove iz 2004.![]()
Pa tako je ti si tada vrv bila u carstvu pampersaKakva brilijantna smernica za sponzoruše !
Samo potražiti članove iz 2004.![]()
Mile sa KliseНема то везе, пишемо о старом форуму и форумашима који су оставили траг.
te su sad najboljePa tako je ti si tada vrv bila u carstvu pampersa![]()
Da blajbi... Kada su mi odblokirali profil posle 3 godine čekala me njegova nepročitana poruka... A njega odavno više nije biloSve je isto samo njega nema …
Blajbinger
Е, па, добро нам дошаоне недостаје ми
ја сам нов
дошао да обновимо стару славу форума
nedostaje..tada sam imala 22,23Пре неки дан сам се присетила својих почетака овде и вратила се на прве теме у којима сам учествовала.
Колико је тада форум био другачији, колико форумаша више нема или не долазе, колико много се писало...колико сам ја сама била другачија.
Да ли вам недостаје тај форум?
Овде можемо да се присетимо форумаша, ситуација, свађа, смеха, тема...
Да, стари форумаши су имали тај ружан обичај, не питај како знам. Али, као и у рл, избориш се за своје место, неко је мангуп, неко духовит, неко паметан...иако сам стартовао 2014те (написао неколико порука те године), активан сам тек од 2020, сећам се да ме није нико зарезивао 2 посто
међутим
хехе
недостају ми неки ликови и њихове провале, скандали ми недостају највише
I ja sam skorije listala poruke na mom profilu i naletim na BlajbijaDa blajbi... Kada su mi odblokirali profil posle 3 godine čekala me njegova nepročitana poruka... A njega odavno više nije bilo![]()
Sinko teta već tad imala oko četvrt veka.Pa tako je ti si tada vrv bila u carstvu pampersa![]()
A neko je tvrdoglava jezičaraДа, стари форумаши су имали тај ружан обичај, не питај како знам. Али, као и у рл, избориш се за своје место, неко је мангуп, неко духовит, неко паметан...
Тако је.A neko je tvrdoglava jezičara![]()
Bože, kako volim da skačem na takveКад сам дошла, овде је било пар жена чија се не пориче. Јесу оне биле паметне, образоване, али не дај Боже да се не сложиш са њима.
То скаче њих 10 на тебе, како се усуђујеш да имаш другачији став![]()
pdf Zene je uvek bio mnogo suroviji od pdf-a Politika.Кад сам дошла, овде је било пар жена чија се не пориче. Јесу оне биле паметне, образоване, али не дај Боже да се не сложиш са њима.
То скаче њих 10 на тебе, како се усуђујеш да имаш другачији став![]()