Стара добра форумашка времена

Мени и даље прија, ту врсту блискости, иако се многи лично од нас не познају, нема ниједна друга виртуелна мрежа или апликација.
upravo. kad upoznam realno nekog sa foruma ko da mi dalji rođak 😁
ili bliži 😁

1711134015666.png

Пре неки дан сам се присетила својих почетака овде и вратила се на прве теме у којима сам учествовала.
Колико је тада форум био другачији, колико форумаша више нема или не долазе, колико много се писало...колико сам ја сама била другачија.
Да ли вам недостаје тај форум?
Овде можемо да се присетимо форумаша, ситуација, свађа, смеха, тема...
Чини ми се да су биле боље теме, смисленије. Данас све мање посећујем форум али нађем времена да прелетим. Овде сам скоро 20 година. Леп поздрав свим форумашима.

Чини ми се да су биле боље теме, смисленије. Данас све мање посећујем форум али нађем времена да прелетим. Овде сам скоро 20 година. Леп поздрав свим форумашима.
Да, нема теме на коју нисмо писали.
Можда смо се потрошили, нема младе крви, а ми већ знамо ко ће шта на коју тему да каже...

Danas imamo navalu SNS botova, nekih poremecenih desnicara i homofoba, fasista, rasista...pa pola moderatora su u SNS-u, sta onda ocekivati?
Zašto se ne opustiš i ne živiš svoj bajkoviti život?
Ne razumem da neko srećan, ima sve o čemu je sanjao, mlati praznu slamu opterećen sns botovima, stranačkim pripadnostima i ko zna čime još!?

To nije opterecenost, to se zove konstatovanje cinjenica, sto je deo profesionalne deformacije svakog inzenjera i projektanta. To je prirodno i lagano, kao disanje :)

A da ne govorim o elementarnoj gradjanskoj duznosti i kulturi da se pokaze prstom na pošasti jednog društva, a nema većih pošasti od ulizica nekoj vlasti.

Al opušteno, ne očekujem da to ukapiraš, jer da kapiraš, ne bi radila to što radiš. :)
Како да ти кажем, али у погрешној се цркви крстиш :lol:
Овде нема политике, а и кад је има, уопште није наклоњена власти.

Nije bilo ni ćirilice kada se pojavila na forumu odma suži znao da je neki radikalski panj u pitanju :mrgreen:
Марио, смањи мало доживљај. Са 44 године мало је чудно да и даље звучиш као тинејџер дизелаш.

Марио, смањи мало доживљај. Са 44 године мало је чудно да и даље звучиш као тинејџер дизелаш.
A ti prestani da brises poruke pod izgovorom da je spam, a nisu spam vec odgovor na nicim izazvano prozivanje.
Onda obrisi i to prozivanje ako vec hoces da brises spam.

Ili ostavi, pa potvrdi da sam u pravu :)

A ti prestani da brises poruke pod izgovorom da je spam, a nisu spam vec odgovor na nicim izazvano prozivanje.
Onda obrisi i to prozivanje ako vec hoces da brises spam.

Ili ostavi, pa potvrdi da sam u pravu :)
A ti shvati da nisi na politici i da ne možeš ovde kao tamo. Da nas uopšte ne zanima ko jeste ili nije SNS vec kakav je sagovornik.

Ti se tada nisi ni registrovala na ovom forumu. Pitaj druge forumaše ako meni ne veruješ.
Ок, верујем ти, само је необично да и данас размишљаш као пре 20 година и да су ти битне исте ствари, питање престижа око интернета, места живљења, коришћење ћирилице као доказ да је неко затуцани радикал...ваљда смо мало одрасли.

Back