- Poruka
- 63.764
Ја волим да читам себе из тог времена.Vrijeme je da se vratim po temama i brišem sebe mladu i nestasnu![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја волим да читам себе из тог времена.Vrijeme je da se vratim po temama i brišem sebe mladu i nestasnu![]()
Ma zezam se,taman još da se vraca tražim i brišem.Ја волим да читам себе из тог времена.
upravo. kad upoznam realno nekog sa foruma ko da mi dalji rođakМени и даље прија, ту врсту блискости, иако се многи лично од нас не познају, нема ниједна друга виртуелна мрежа или апликација.
Чини ми се да су биле боље теме, смисленије. Данас све мање посећујем форум али нађем времена да прелетим. Овде сам скоро 20 година. Леп поздрав свим форумашима.Пре неки дан сам се присетила својих почетака овде и вратила се на прве теме у којима сам учествовала.
Колико је тада форум био другачији, колико форумаша више нема или не долазе, колико много се писало...колико сам ја сама била другачија.
Да ли вам недостаје тај форум?
Овде можемо да се присетимо форумаша, ситуација, свађа, смеха, тема...
Да, нема теме на коју нисмо писали.Чини ми се да су биле боље теме, смисленије. Данас све мање посећујем форум али нађем времена да прелетим. Овде сам скоро 20 година. Леп поздрав свим форумашима.
koko uzimaš za ruke?
Reputacije su bile zakon, ovo je debilizam na kubni.Највише су ме нервирале поруке подршке на репутацијама. Не смеш да ме подржиш јавно а тапшеш ми у потаји.
Zašto se ne opustiš i ne živiš svoj bajkoviti život?Danas imamo navalu SNS botova, nekih poremecenih desnicara i homofoba, fasista, rasista...pa pola moderatora su u SNS-u, sta onda ocekivati?
Како да ти кажем, али у погрешној се цркви крстишTo nije opterecenost, to se zove konstatovanje cinjenica, sto je deo profesionalne deformacije svakog inzenjera i projektanta. To je prirodno i lagano, kao disanje
A da ne govorim o elementarnoj gradjanskoj duznosti i kulturi da se pokaze prstom na pošasti jednog društva, a nema većih pošasti od ulizica nekoj vlasti.
Al opušteno, ne očekujem da to ukapiraš, jer da kapiraš, ne bi radila to što radiš.![]()
Dobar vicКако да ти кажем, али у погрешној се цркви крстиш
Овде нема политике, а и кад је има, уопште није наклоњена власти.
DeeLiteАли, запамтила сам Јел се качила Троја и Неам шчим...и то ме увек подсети на тог форумаша...
Izgleda da naso sam iglu u senunedostaje..tada sam imala 22,23![]()
На Жене мислим.Dobar vic![]()
Марио, смањи мало доживљај. Са 44 године мало је чудно да и даље звучиш као тинејџер дизелаш.Nije bilo ni ćirilice kada se pojavila na forumu odma suži znao da je neki radikalski panj u pitanju![]()
A ti prestani da brises poruke pod izgovorom da je spam, a nisu spam vec odgovor na nicim izazvano prozivanje.Марио, смањи мало доживљај. Са 44 године мало је чудно да и даље звучиш као тинејџер дизелаш.
A ti shvati da nisi na politici i da ne možeš ovde kao tamo. Da nas uopšte ne zanima ko jeste ili nije SNS vec kakav je sagovornik.A ti prestani da brises poruke pod izgovorom da je spam, a nisu spam vec odgovor na nicim izazvano prozivanje.
Onda obrisi i to prozivanje ako vec hoces da brises spam.
Ili ostavi, pa potvrdi da sam u pravu![]()
Ti se tada nisi ni registrovala na ovom forumu. Pitaj druge forumaše ako meni ne veruješ.Марио, смањи мало доживљај. Са 44 године мало је чудно да и даље звучиш као тинејџер дизелаш.
Ја овде ништа нисам брисала, сори.A ti prestani da brises poruke pod izgovorom da je spam, a nisu spam vec odgovor na nicim izazvano prozivanje.
Onda obrisi i to prozivanje ako vec hoces da brises spam.
Ili ostavi, pa potvrdi da sam u pravu![]()
Ок, верујем ти, само је необично да и данас размишљаш као пре 20 година и да су ти битне исте ствари, питање престижа око интернета, места живљења, коришћење ћирилице као доказ да је неко затуцани радикал...ваљда смо мало одрасли.Ti se tada nisi ni registrovala na ovom forumu. Pitaj druge forumaše ako meni ne veruješ.