Стара добра форумашка времена

Пре неки дан сам се присетила својих почетака овде и вратила се на прве теме у којима сам учествовала.
Колико је тада форум био другачији, колико форумаша више нема или не долазе, колико много се писало...колико сам ја сама била другачија.
Да ли вам недостаје тај форум?
Овде можемо да се присетимо форумаша, ситуација, свађа, смеха, тема...
не недостаје ми
ја сам нов
дошао да обновимо стару славу форума

иако сам стартовао 2014те (написао неколико порука те године), активан сам тек од 2020, сећам се да ме није нико зарезивао 2 посто
међутим
хехе

недостају ми неки ликови и њихове провале, скандали ми недостају највише

Пре неки дан сам се присетила својих почетака овде и вратила се на прве теме у којима сам учествовала.
Колико је тада форум био другачији, колико форумаша више нема или не долазе, колико много се писало...колико сам ја сама била другачија.
Да ли вам недостаје тај форум?
Овде можемо да се присетимо форумаша, ситуација, свађа, смеха, тема...
nedostaje..tada sam imala 22,23 :D

иако сам стартовао 2014те (написао неколико порука те године), активан сам тек од 2020, сећам се да ме није нико зарезивао 2 посто
међутим
хехе

недостају ми неки ликови и њихове провале, скандали ми недостају највише
Да, стари форумаши су имали тај ружан обичај, не питај како знам. Али, као и у рл, избориш се за своје место, неко је мангуп, неко духовит, неко паметан...

Кад сам дошла, овде је било пар жена чија се не пориче. Јесу оне биле паметне, образоване, али не дај Боже да се не сложиш са њима.
То скаче њих 10 на тебе, како се усуђујеш да имаш другачији став :rotf:

Кад сам дошла, овде је било пар жена чија се не пориче. Јесу оне биле паметне, образоване, али не дај Боже да се не сложиш са њима.
Bože, kako volim da skačem na takve :D

pdf Zene je uvek bio mnogo suroviji od pdf-a Politika.

Back