Стара добра форумашка времена

И неки су бројали репке, па као штекају да дају неком битном, а испред носа им хиљаду предивних постова...
A gde su vam te repke? Ja sam mnogoo propustila,izgleda, ja poznajem samo forum u ovom sadašnjem izdanjem i sad mi sve to propušteno zvuči baš zanimljivo ;)

Medek, sećaš li se naših starih forumaških dana

:heart:
Kako bi ih mogao zaboraviti medice moj.

180413-brokeback-mountain-ew-115p.jpg

Пре неки дан сам се присетила својих почетака овде и вратила се на прве теме у којима сам учествовала.
Колико је тада форум био другачији, колико форумаша више нема или не долазе, колико много се писало...колико сам ја сама била другачија.
Да ли вам недостаје тај форум?
Овде можемо да се присетимо форумаша, ситуација, свађа, смеха, тема...

Колико си се пута развела ? Надам се да не питам много.

A gde su vam te repke? Ja sam mnogoo propustila,izgleda, ja poznajem samo forum u ovom sadašnjem izdanjem i sad mi sve to propušteno zvuči baš zanimljivo ;)
Iskreno...kako kome.
Ja sam ovde vec dugo.
Medjutim, nisam mnogo pisao...vecinom sa visio po kafanama.
Nekada na Misterijama i natprirodnim pojavama najvise...
posle na Politici ali skoro iskljucivo u kafancetu...
Pre 2 i ppo godine dosao sam tamo gde sam i sada...
plus Svastara pomalo...i Sport...
Ne znam da li pre bilo bolje...bio sam mladji i strpljiiviji.
Ili preciznije strpljiv sam i sada ali nemam volje vise da popustam svakoj budali.

Ja sam na forum došla tražeći recept za tortu. I pisala na Kulinarstvu, tamo je stvarno bila ekstra ekipa. Mnogo žena odande sam upoznala, nekoliko godina su krajem jula bile moje gošće. Sa dosta njih sam i danas u kontaktu.
Onda sam malo prošetala po forumu i naišla na Dom i porodicu, pa onda na Žene. Pisala sam mnogo više nego sada, nisam mogla da zamislim dan bez foruma.
I dve forumašicesa sa ova dva pdf, Meda i Poverljiva, su bile kod mene u gostima. 🙂
Sećam se mnogo ljudi koji više nisu ovde. Preko drugih društvenih mreža sam saznala da je jednoj ženi poginuo muž, da dve najbolje više ne komuniciraju, da se jedna forumašica razvela...
Krstarica je čudo, jer kada mi je sin imao problem u inostranstvu, jedan forumaš mi je u pp poslao svoj broj telefona i rekao da ga slobodno nazove, a jedna forumašica je došla do mog broja telefona. Nazvala me, i sve mi objasnila, da mu kažem gde da ide i šta da radi.
Volim Krstaricu, zato sam i dalje tu.

A kad ste došli jeste li uplaćivali internet sate ili ste već imali beskonačan internet ? :)
Dial-up or wi-fi
Ja sam tada kuckao samo sa posla dakle wifi...
a danas ponekad i od kuce ali isto wifi
nikad nisam bio na dial up ovde...
Jesam na drugom forumu nekada
tudu dudu duduuuuu kshshshshshs
bzzzzzz dzing neeeeeee spusti slusalicu ejbg...

ako se dobro secam isle ste i na neka takmicenja?
Dial up, naravno.
Jesmo, na Sajam krajem novembra. Izlagala smo kao "Tim snova Krstarice", moj Sava nam bio kum.
I danas imamo grupu pod tim imenom na FB, samo više niko ne piše ni u njoj. I od svih tih forumašica, a bilo nas je 20 - ak, samo sam ja još aktivna na forumu.

Пре неки дан сам се присетила својих почетака овде и вратила се на прве теме у којима сам учествовала.
Колико је тада форум био другачији, колико форумаша више нема или не долазе, колико много се писало...колико сам ја сама била другачија.
Да ли вам недостаје тај форум?
Овде можемо да се присетимо форумаша, ситуација, свађа, смеха, тема...
Bilo je i dobrih forumasa, ali bilio je i mnogo vise bolida.

Doduse, i od tih bolida moze da se razvrsta ko je zanimljiviji bolid, a ko je smarac.

Back