RainbowSix
Veoma poznat
- Poruka
- 10.717
Slažem se u potpunosti!!!da...ako je tako..onda jesi...
al znaš šta mislim da je već gaf napravio Dodik što je uopće išao u tu emisiju nego Stanković koji ju je vodio na veoma niskom nivou ovaj put...
cirkus šta reči
A tek taj lik!!! Ne znam dal' si ikad pratio njegov politički magazin "60 minuta" ponedeljkom u 8 na FTV!!! Pa tu ni krepali četnik na crknutom baliji pod lipsalom ustaši ne fali!!! Bakir se na samom uvodu u emisiju, tj. u najavi sadržaja napljuje naroda ko' pijani kočijaš lipsalog konja, a omda počinju jedan za drugim prilozi koji redovno imaju politički obojene sugestije i digresije!!! Istina, čini mi se da se on izbalavljava po svima redom, al' nikako ne izlazi iz svog izlizanog klišea vulgarnog novinarskog oportuniste i proizvođača senzacionalističkih teorija zavjera!!! Kao, on sve istražuje u državi punoj nepravdi, i pljuje po svima, a onda na sudovima sponzori iz sjenke finansiraju nusposljedice tog njegovog provociranja!!!još mi je onaj Bakir bio najnormalnija pojava te emisije...mada je i on imao svojih gafova...ono sa Teheranom i još par neukusnih izraza
Omiljeni Srbalj kojem podilazi Bakir Hadžiomerović i kojeg kuje u nebesa je zmijom istetovirani narkoman iz Šilerove ulice Čeda Jovanović LIČNO!!! Svima vama, cijenim da sam ovim sve rekao!!!