RainbowSix
Veoma poznat
- Poruka
- 10.717
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Psihotična... uzmi metod slučajnog uzorka u svom telefonskom imeniku, okreni broj i anketiraj i imaćeš hiperprodukciju tog mog izvora informacija!!! Znam, da mnogi ne žele da učestvuju u telefonskim anketama, al' vjeruj tu anketi malo ko će pokušati da izbjegne!!!
Ma naravno:
"Živeo Čeda, a ko **** 1.200.000 Srba i Republiku Srpsku!!! Ko **** Kosovo i Srbalje po enklavama!!! Celo selo šmrče belo!!! Samo nek ljulja!!!" Doduše, sa ambasadom SAD trenutno nismo načisto, al' odradiće se i taj problem preko braće Šiptara!!!"
Usput, stvarno jesi alergična, al' očito i ovisna!!!

Bitno ti je da si sebe razumjela!!!"psihoticna"
od tebe je to meni "kompliment, jer, taman da se sa tvojim misljenjem slozim![]()
Ne znam sta si citala, ali to je laz. Rekao je da je logicno da je najvise Muslimana poginulo, jer ih je u predratnoj BiH najvise i bilo. Procente, narocito lazne kao ovaj gore, niko nije pominjao.Nisam gledala,ali citala sam da je Dodik izjavio da je "logicno da su 80% pobijenih u Bosni muslimani jer ih ima najvise"??!! Mislim brate...nemam komentara...
Nisam gledala,ali citala sam da je Dodik izjavio da je "logicno da su 80% pobijenih u Bosni muslimani jer ih ima najvise"??!! Mislim brate...nemam komentara...
Zasto?,sokirani steNije tu Dodik nista lupio ako je to izjavio,matematika je qcka.Muslimane su makljali i Srbi i Hrvati po zasluzi.Kad muslimani ko fanatici lete na tvrde linije u ime Alaha logicno je da stradaju ko muve.Tu im nije kriv srpski, ili hrvatski metak,vec sopstveni fanatizam koji ih tera u sigurno stradanje.Da se nisu pozivali na Alaha procenat bi bio daleko manji.Ovako ko dileje u gomili na tvrdo pa pusiona,i onda im Srbi krivi,bem ti zivot
Sokirana jesam,iako sam Srpkinja. Mislim da takva izjava ne prilici nikom od nas,a ponajmanje jednom politicaru.
Zasto?,sokirani steNije tu Dodik nista lupio ako je to izjavio,matematika je qcka.Muslimane su makljali i Srbi i Hrvati po zasluzi.Kad muslimani ko fanatici lete na tvrde linije u ime Alaha logicno je da stradaju ko muve.Tu im nije kriv srpski, ili hrvatski metak,vec sopstveni fanatizam koji ih tera u sigurno stradanje.Da se nisu pozivali na Alaha procenat bi bio daleko manji.Ovako ko dileje u gomili na tvrdo pa pusiona,i onda im Srbi krivi,bem ti zivot

vidiš ovim postom po svim obrascima i društvenim normama minimum minimuma vaspitanja trebao bi dobiti trajni ban
makar sam lično za trajne banove
i lično ih nikad nikom ne bih dao al ti si ovime pokazao svoje pravo @njusno lice:shock:
al ovo što si tu napisao je SRAMOTA za ljudski rod kako se netko od stradanja toliko ljudih od kojih je dobar dio bio nevin tj. djeca, starci i žene TI iz toga praviš komediju i tome se smiješ
SRAMOTA:shock::shock::shock::shock::shock::shock:
SRAMI SE
nikada mi ne bi palo na pamet da se smejem tuđoj nesreći...pa bio taj netko Srbin, musliman, Hrvat, Albanac ili neko deseti
SRAMI SE :shock:
vidiš ovim postom po svim obrascima i društvenim normama minimum minimuma vaspitanja trebao bi dobiti trajni ban
makar sam lično za trajne banove
i lično ih nikad nikom ne bih dao al ti si ovime pokazao svoje pravo @njusno lice:shock:
al ovo što si tu napisao je SRAMOTA za ljudski rod kako se netko od stradanja toliko ljudih od kojih je dobar dio bio nevin tj. djeca, starci i žene TI iz toga praviš komediju i tome se smiješ
SRAMOTA:shock::shock::shock::shock::shock::shock:
SRAMI SE
nikada mi ne bi palo na pamet da se smejem tuđoj nesreći...pa bio taj netko Srbin, musliman, Hrvat, Albanac ili neko deseti
SRAMI SE :shock:
ma da li stvarno mislish da BAGRA SELJACHKA zna za sram
lepo je rekao Chanak: "Ne stidim se ja shto sam srbin, vec se stidim shto su "oni" srbi"
Dobro kyo, nije mi namjera da nekome budem prevodilac ili da ga opravdavam, al' činjenica je da su muslimani u ratu u BiH imali onaj fanatični momenat paljevine u smislu "ako poginem onda sam šehid, ako preživim onda sam gazija"! Tako su im poručivale njihove hodže, a oni su to uzimali zdravo za gotovo (nepismenom fanatiku ta dilema dođe na manje-više svejedno), pa one zelene trake oko glave sa arapskim zapisom na čelu, pa ono njihovo trčanje na cijev sa urlanjem "Tekbir - Allahu Ekber!!!..."
Mislim, veliki dio njih se je bio nafuran na nekakvo filmsko ratovanje šatro "juriš!!!", "urraaaa!!!" i ostale gluposti, pa je čak čudo što ih nismo još i više naslagali!!!
Ja se ovdje samo prisjetim njihovog kačenja na boidljikavu žicu ograde kod kasarne na Grabežu... Kakvi ludaci bez imalo rezona!!!... morali smo da povlačimo položaj rovova zbog smrada mase leševa njihovih izginulih u naletu!!! U njihovoj vojnoj doktrini koju su primjenjivali u ratu u BiH, čovjek je bio ništa!!! Imali su ljudstvo, a bili slabo naoružani!!! Tako nisu stradavali ni Srbalji, ni Hrvati!!! Ima možda nešto u razlikama civilizacijskih vrijednosti i shvatanja!!!
Skontaj samo one zelene trake oko glave na njihovoj vojnoj paradi u Zenici!!! Tu nema nikakvog vojničkog i ljudskog rezona i pameti!!!
Činjenica je da su imali ubitačnu pješadiju!!! Al, imati pješadiju je samo jedna od mnogih komparativnih prednosti koje su neophodne za uspješno ratovanje!!! Džaba im sve kada su letali po ratištu ko muve bez glave!!!
Sad još nekom u HRT čudno što izginuše tolike drogirane i fanatizovane budale???
Pa kad si hrishcanin u dushi...pa te duboko potrese.
Pa kad si hrishcanin u dushi...pa te duboko potrese.
Kakve veze ima matematika sa cinjenicom da ste vi sokirana Srpkinja?!Srbija vs Nato.Koga je bilo vise na terenu?,Srba.Ko je vise stradao, mi ili NATO piloti?,pa mi.Sta je tu sokantno?Srbija vs Siptari,koga je bilo vise na Kosovu?,Siptara.Ko je vise stradao?
Treba li plasticnije?Uvek vise nastrada onaj koji je brojcano jaci,ali u stvarnosti slabiji.I posle mu je druga strana kriva sto ga udara po usima.
Paaa i to je neki komentar!!!![]()

Čemu ovakvo vrijeđanje?ovaj "izvor" informacija, koji je uticao na tvoje misljenje, stvarno me "zadivljuje"
a verujem i da je to vecinsko misljenje u republici "shumskoj"
hvala na lepim zeljama!
Nisam gledala,ali citala sam da je Dodik izjavio da je "logicno da su 80% pobijenih u Bosni muslimani jer ih ima najvise"??!! Mislim brate...nemam komentara...