Skandal u dnevniku RTS-a?

Srpsko društvo postaje sve luđe i luđe. Idemo u kolektivni sunovrat. Više nema nikakvih pravila, niti ima rešenja za ovo ludulo. Nadmetanje, ko će da bude veći "Srbin", prevazišlo je sva očekivanja. Inat se tera, troši se novac iz budžeta, plaćajući besmisleni skupovi, na kojima dolaze primitivni i nepismeni ljudi. Ovo postaje neozbiljno i nakaradno. Svet nam se smeje, šta radimo. Ni u snu nisam doživeo ovakve scene, da se pravi ruglo, od sopstvene države. Kao da nema rešenja. Kao da smo u bezizlaznoj situaciji. Dokle? Bojim se za budućnost, naše zemlje. Iskreno!
Ja moram da priznam da sam u alarmantnom stanju , znaci osim marketa na drugim mestima uopste ne vrsim korekcije ma sta rekli , ne ulazim u razgovore, ne raspravljam poslebno ne o lopovima , sa lopovima, i eventualno nekim tezim tucama....sve se povecalo , lopovluka otkrivenih na svaka dva tri dana, to je ono kad vrisne neko da mu je nestalo nesto veliko...

Ne mogu da se objasnim sa ljudima nikako , sve neke nakaradne logike, i demagoske argumentacije...
Sto je najgore, onda me jos vise zaplicu jer ako prostim recima ne mozes da nesto objasnis onda upadas u nebulozu , tj pocinjes da bespotrebno , ali jako potrebno u ovoj situaciji da koristis redudansu , dva tri puta na razlicite nacine ponavljas...proveravas da li je dobro razumeno...

Ali mislim da nema veze sa retorikom, nego je bezobrazluk u pitanju, bukvalno mislim da se podsmevaju i rugaju , takvi su ljudi i zene...caci a glumataju...

Tipican problem na koji prosecan forumski blokader nailazi u svakodnevnom okruzenju
...
To se resava lako , prebacis kitu preko ramena, kazes boli me bre kita vise za Srbe i ove glupandere i stvarno te vise ne interesuje, ali mora da vidis sta ces sa roditeljima i drugom bliskom rodbinom, jer ako njima mozes da kazes da odhebu, onda si miran, samo gledas kako se svi oko tebe blentave...
Jesam li ja kriv sto se moji roditelji nerviraju vec ima godinu dana jer su zakazali onu promenu prozora preko opstine , platili pola a dobili djokicu...
Nisam, niti ih teram niti ih huskam niti ih podsecam, nista, niti im se mesam sto sve hoce u jedan dan da odrade, sto ja smatram glupim, ali to bi bilo krsenje ovog gore pravila, i onda bi ja bio u brizi sto me zaebavaju moji roditelji , ovako me zabole tuki....ne mozes drugacije, kad je blenta blenta...pusti ga da bude blenta...

Ja mogu da se pojavim , da odem da porazgovaram sa majstorom na 10 min, i doci ce odmah da odradi to ,ali svaki put oni pametni a ja budala i glup i natovare me kao magarca...toliko su pametni da znaju sami da dogovore posao sa majstorom...niti cu da koristim moj izgled niti moje reci niti moje ponasanje, niti da nekog upozoravam, niti cu da potezem jaca sredstva ubedjivanja...

Napokon je Srbija napravila da ne znas nista, ne mesas se nnigde, verujem da jos malo ako nastave, necu da se mesam da neko nekog ubija na ulici...
Malo mi nezgodno ,jer ima dobrih ljudi i meni hoce da pomognu ljudi , nije da nece..hoce meni , nece drugima ali meni hoce...zato mi je tesko kad budale preuzmu celo drustvo , narocito kad vidim te koji bi mi pomogli , vidis ih u ocima...ali poceo sam da zazirem...jos odavno , kad sam cio one zamerke, zazubice, ja hteo da odem kod mog skolskog nesto bio opasno povredio kicmu , iako nismo bili bas najbolji pajtosi , nego ono , nije los pa znamo se...kad mi par otrovnih skolskih kaze, jeste ides da se nasladjujes sto je sad u kolicima...pazi ti koja srpska logika...
Tako da mi nije cudno sto kad su nasi u nemackoj izbegavaju da se vide sa nasima koji su isto u nemackoj..Jos mi komsija prica kaze dodji da idemo u nemacku da radimo na gradilistu , ja ga gledam sto bre komso na gradiliste, on radi na gradilistu...Kaze pa bio jedan tako kao ti , i dosao da radi na gradiliste kao ja, ali gazda mu dao da vodi grupu , organizuje ljude i drzi red i rad...i za 10 dana ga prebacio i na kraju je drzao celo gradiliste a umeo sa nama radnicima, super nam bilo i svi dobro radili i zaradili..

Nije ih mucio...pa je komsija procenio da bolje da ima nekog ko je dobar organizator a nije klasican srpski gad....pogan...

Srpsko društvo postaje sve luđe i luđe. Idemo u kolektivni sunovrat. Više nema nikakvih pravila, niti ima rešenja za ovo ludulo. Nadmetanje, ko će da bude veći "Srbin", prevazišlo je sva očekivanja. Inat se tera, troši se novac iz budžeta, plaćajući besmisleni skupovi, na kojima dolaze primitivni i nepismeni ljudi. Ovo postaje neozbiljno i nakaradno. Svet nam se smeje, šta radimo. Ni u snu nisam doživeo ovakve scene, da se pravi ruglo, od sopstvene države. Kao da nema rešenja. Kao da smo u bezizlaznoj situaciji. Dokle? Bojim se za budućnost, naše zemlje. Iskreno!
:think:

Pa više mi nije smešno istorijsko propadanje moje zemlje pravo da ti kažem. U celoj istoriji srpskog naroda, ne znam je l nekada bilo više stida zbog nekih koji se zovu Srbima :(
tvoja zemlja nije samo tvoja nego i moja

a i dalje mi nije jasno kakve veze imaju palestinske zadtave sa nesrećnim slučajem?

hej, isključila si me zbog pitanja kako ih niko u Beogradu ne dočeka raširenih ruku?

Nešto mi nejasna putanja kretanja...

Izgleda da Acu Siptara podrzavaju samo Srbi sa Kosova i KNINdže; kakva ironija.
Не баш све Книнџе, али м*нџе да. Зашто да га не подржавају, "обранио" их је у Крајини и "одбранио" на Косову, док је намештао станове и спасавао мамичку.

tvoja zemlja nije samo tvoja nego i moja

a i dalje mi nije jasno kakve veze imaju palestinske zadtave sa nesrećnim slučajem?

hej, isključila si me zbog pitanja kako ih niko u Beogradu ne dočeka raširenih ruku?

Nešto mi nejasna putanja kretanja...
U mojoj zemlji nema podela prema poreklu već prema ljudskosti. Ne znam kako je u BG al mi seljaci ovako razmišljamo.

U mojoj zemlji nema podela prema poreklu već prema ljudskosti. Ne znam kako je u BG al mi seljaci ovako razmišljamo.
u svetu postoji jedno carstvo
u njemu caruje travarstvo
u njemu je sve fancy, u njemu je sve extra,
u njemu se sve tripuje

tamo su kuće pune kokaina
na prozorima kesice heroina
tamo svako duva ono šta hoće
tamo je lepak kao voće

u svetu postoji jedno carstvo
u njemu caruje travarstvo

bolje vutra nego sutra
:super: