- Poruka
- 17.032
Ko je pobio ljude?Ови побили људе!
Али главни проблем је како се она обукла?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko je pobio ljude?Ови побили људе!
Али главни проблем је како се она обукла?
Малобројне масеSad ga tek ne treba ukiniti, jer je jasno da bi mase zombija, doduse malobrojne, kidisale na skupstinu da ga nema

Па сви годину дана тражимо одговор на то питање.Ko je pobio ljude?

Ili ih nije pobio niko, ili su diverzanti. Sto se tice diverzije tu jos nisu pronadjeni odgovorni ni za severni tok, zatim nedavno rafineriju MOL-a u Madjarskoj, vec sam pisao, ne ide lako.Па сви годину дана тражимо одговор на то питање.
А зашто нема одговора?![]()
Al je orginalno , moram da priznam, ja se glupiram sa ovim seljackim forumom, ali pored svih glupiranja ta mi nije pala na pamet....Da li je ovo realno? Recite mi da je montirano...
Ja moram da priznam da sam u alarmantnom stanju , znaci osim marketa na drugim mestima uopste ne vrsim korekcije ma sta rekli , ne ulazim u razgovore, ne raspravljam poslebno ne o lopovima , sa lopovima, i eventualno nekim tezim tucama....sve se povecalo , lopovluka otkrivenih na svaka dva tri dana, to je ono kad vrisne neko da mu je nestalo nesto veliko...Srpsko društvo postaje sve luđe i luđe. Idemo u kolektivni sunovrat. Više nema nikakvih pravila, niti ima rešenja za ovo ludulo. Nadmetanje, ko će da bude veći "Srbin", prevazišlo je sva očekivanja. Inat se tera, troši se novac iz budžeta, plaćajući besmisleni skupovi, na kojima dolaze primitivni i nepismeni ljudi. Ovo postaje neozbiljno i nakaradno. Svet nam se smeje, šta radimo. Ni u snu nisam doživeo ovakve scene, da se pravi ruglo, od sopstvene države. Kao da nema rešenja. Kao da smo u bezizlaznoj situaciji. Dokle? Bojim se za budućnost, naše zemlje. Iskreno!
У ствари, није ни било никакве надстрешнице?Ili ih nije pobio niko, ili su diverzanti. Sto se tice diverzije tu jos nisu pronadjeni odgovorni ni za severni tok, zatim nedavno rafineriju MOL-a u Madjarskoj, vec sam pisao, ne ide lako.
Tipican problem na koji prosecan forumski blokader nailazi u svakodnevnom okruzenjuNe mogu da se objasnim sa ljudima nikako , sve neke nakaradne logike, i demagoske argumentacije...
Domaćica.Nepristojno se obukla po ovakvoj hladnoci, znaci vise nego namerno. Je l treba i gimnazijalke da su takve... cime oni inace ubijaju vreme zatvoreni u zgradi sta mislis
To se resava lako , prebacis kitu preko ramena, kazes boli me bre kita vise za Srbe i ove glupandere i stvarno te vise ne interesuje, ali mora da vidis sta ces sa roditeljima i drugom bliskom rodbinom, jer ako njima mozes da kazes da odhebu, onda si miran, samo gledas kako se svi oko tebe blentave...Tipican problem na koji prosecan forumski blokader nailazi u svakodnevnom okruzenju
...
Srpsko društvo postaje sve luđe i luđe. Idemo u kolektivni sunovrat. Više nema nikakvih pravila, niti ima rešenja za ovo ludulo. Nadmetanje, ko će da bude veći "Srbin", prevazišlo je sva očekivanja. Inat se tera, troši se novac iz budžeta, plaćajući besmisleni skupovi, na kojima dolaze primitivni i nepismeni ljudi. Ovo postaje neozbiljno i nakaradno. Svet nam se smeje, šta radimo. Ni u snu nisam doživeo ovakve scene, da se pravi ruglo, od sopstvene države. Kao da nema rešenja. Kao da smo u bezizlaznoj situaciji. Dokle? Bojim se za budućnost, naše zemlje. Iskreno!

Nepropisno je obučena! Uz ovakvu boju kose obavezno idu i mačje uši i rep!@Lagerta kako komentarises ovu iskusnu FDU plenumasicu sto je dosla da podrzi Petu gimnaziju
Pogledajte prilog 1812561
Znali smo i ranije da su polusvet ali vec prevazilaze rijaliti

Jel to neka punk zurka u gradu?@Lagerta kako komentarises ovu iskusnu FDU plenumasicu sto je dosla da podrzi Petu gimnaziju
Pogledajte prilog 1812561
Znali smo i ranije da su polusvet ali vec prevazilaze rijaliti
odlučite se dal žalite nesrećan slučaj ili ga zloupotrebljavate kako bi uzjahali vlast zbog para i bogaćenja?Nije mi smešna tema ponovnog ''ubijanja'' mrtvog deteta.. izvini što ti se ne uklapam u koncept.
tvoja zemlja nije samo tvoja nego i mojaPa više mi nije smešno istorijsko propadanje moje zemlje pravo da ti kažem. U celoj istoriji srpskog naroda, ne znam je l nekada bilo više stida zbog nekih koji se zovu Srbima![]()
Не баш све Книнџе, али м*нџе да. Зашто да га не подржавају, "обранио" их је у Крајини и "одбранио" на Косову, док је намештао станове и спасавао мамичку.Izgleda da Acu Siptara podrzavaju samo Srbi sa Kosova i KNINdže; kakva ironija.
https://forum.krstarica.com/threads...minise-cacilend.1043766/page-12#post-51875525Jesu li objavili da princ Filip traži ukidanje ćacilenda?
U mojoj zemlji nema podela prema poreklu već prema ljudskosti. Ne znam kako je u BG al mi seljaci ovako razmišljamo.tvoja zemlja nije samo tvoja nego i moja
a i dalje mi nije jasno kakve veze imaju palestinske zadtave sa nesrećnim slučajem?
hej, isključila si me zbog pitanja kako ih niko u Beogradu ne dočeka raširenih ruku?
Nešto mi nejasna putanja kretanja...
sta je ovo,CACAD se nervira......ajde CACADI po senblic i dnevnicu i tamo gde vas gazda veze......to je ta pamet...
maksimum takoreći...
Nobelovci a ne mogu da nadmudre Ćacad?sta je ovo,CACAD se nervira......ajde CACADI po senblic i dnevnicu i tamo gde vas gazda veze......

u svetu postoji jedno carstvoU mojoj zemlji nema podela prema poreklu već prema ljudskosti. Ne znam kako je u BG al mi seljaci ovako razmišljamo.

odlazite na djubriste istorije kao nesto najodvratnije sto je hodilo ovom drzavom...................Nobelovci a ne mogu da nadmudre Ćacad?
Kako to?![]()
na Krsti sigurnih 39.2 glasovaodlazite na djubriste istorije kao nesto najodvratnije sto je hodilo ovom drzavom...................
Sto bi i botovi iz Pristine i ostalih antisrpskih zemalja botovali protiv Vucica koji im sve to omogucuje, imas li ti objasnjenje![]()