Stanković - Dodik - Skandal na HRT-u!!!

da...ako je tako..onda jesi...

al znaš šta mislim da je već gaf napravio Dodik što je uopće išao u tu emisiju nego Stanković koji ju je vodio na veoma niskom nivou ovaj put...
cirkus šta reči
Slažem se u potpunosti!!!

još mi je onaj Bakir bio najnormalnija pojava te emisije...mada je i on imao svojih gafova...ono sa Teheranom i još par neukusnih izraza
A tek taj lik!!! Ne znam dal' si ikad pratio njegov politički magazin "60 minuta" ponedeljkom u 8 na FTV!!! Pa tu ni krepali četnik na crknutom baliji pod lipsalom ustaši ne fali!!! Bakir se na samom uvodu u emisiju, tj. u najavi sadržaja napljuje naroda ko' pijani kočijaš lipsalog konja, a omda počinju jedan za drugim prilozi koji redovno imaju politički obojene sugestije i digresije!!! Istina, čini mi se da se on izbalavljava po svima redom, al' nikako ne izlazi iz svog izlizanog klišea vulgarnog novinarskog oportuniste i proizvođača senzacionalističkih teorija zavjera!!! Kao, on sve istražuje u državi punoj nepravdi, i pljuje po svima, a onda na sudovima sponzori iz sjenke finansiraju nusposljedice tog njegovog provociranja!!!

Omiljeni Srbalj kojem podilazi Bakir Hadžiomerović i kojeg kuje u nebesa je zmijom istetovirani narkoman iz Šilerove ulice Čeda Jovanović LIČNO!!! Svima vama, cijenim da sam ovim sve rekao!!!

Evo vam svima link FTV sa kojeg možete redovno da pratite i skidate "60 minuta", inače udarni unutrašnjo-politički magazin Federalne TV!!!
Posebno obratite pažnju na tendenciozno davanje pridjeva svim onim ljudima čije je pjuvanje naručeno u Bakirovoj "šezdesetki"!!! Ljudi koji se kočijaški vrijeđaju najčešće nisu fizički prisutni u emisijama, dok Bakirov odnos prema istima kao gostima u studiju biva potpuno suprotan tome!!!

http://www.rtvfbih.ba/loc/template.wbsp?wbf_id=10&parentID=2&section=tve

A tek taj lik!!! Ne znam dal' si ikad pratio njegov politički magazin "60 minuta" ponedeljkom u 8 na FTV!!! Pa tu ni krepali četnik na crknutom baliji pod lipsalom ustaši ne fali!!! Bakir se na samom uvodu u emisiju, tj. u najavi sadržaja napljuje naroda ko' pijani kočijaš lipsalog konja, a omda počinju jedan za drugim prilozi koji redovno imaju politički obojene sugestije i digresije!!! Istina, čini mi se da se on izbalavljava po svima redom, al' nikako ne izlazi iz svog izlizanog klišea vulgarnog novinarskog oportuniste i proizvođača senzacionalističkih teorija zavjera!!! Kao, on sve istražuje u državi punoj nepravdi, i pljuje po svima, a onda na sudovima sponzori iz sjenke finansiraju nusposljedice tog njegovog provociranja!!!
naručit ću ovaj tjedan maxtv pa ću da sve političke emisije ove naše balkanske žabokrečine da pratim:D:lol:

Omiljeni Srbalj kojem podilazi Bakir Hadžiomerović i kojeg kuje u nebesa je zmijom istetovirani narkoman iz Šilerove ulice Čeda Jovanović LIČNO!!! Svima vama, cijenim da sam ovim sve rekao!!!

stvarno si sve rekao ali o sebi
očigledno da si dobro "informisan"
FTV i KURIR
dakle, svaka roba ima svoju ....:roll::roll:Rainbow Six

Sa muslimanima se mogao , uz samo malo dobre volje, naci kompromis oko svega...
Niko nije bio vise jugoslovenski nastrojen , od muslimana iz bosne i srba iz bosne......
Najbolje komsije su uvek bili bosanski srbi i bosanski muslimani......razlika u odnosima muslimana i srba, i hrvata i srba je neuporediva..........

Ali , tada je srBska "elita" mislila da je najpametnija, a "vojska" da je najjaca na svetu......
Izronili su likovi poput Karadzica, Mladica, Tolimira.......mracne sluge jos mracnijeg rezima u Beogradu, koji su , posle, i svog tvorca , frankestajna zayebali u gluposti i surovosti,,,,,,

Uz obilatu pomoc , tada ipak , ekstremne manjine kod muslimana, srbi su uspeli da gurnu u najkrvaviju klanicu , svoje dojucerasnje komsije.......da je pameti bilo, bosna bi se sastojala izmedju srpsko - muslimanske federacije, i male hrvatske manjine, koja bi nestala..........

Коментар ван сваке памети. Јеси ли ти сигуран да ниси преспавао једно петнестак година и мало више?

[/COLOR]

stvarno si sve rekao ali o sebi
očigledno da si dobro "informisan"
FTV i KURIR
dakle, svaka roba ima svoju ....:roll::roll:Rainbow Six

Zbunjena... Kurir niko živ ne čita u RS!!! Ja za te novine znam samo iz postova takvih kao što si ti!!! Ne znam čak ni kako im logo izgleda!!! Ti si tu očigledno mnogo jača od mene!!! Eto ironije pa mi ispriča lik, inače Francuz iz Monpeljea oženjen Srpkinjom, koji je imao priliku da avionom leti iz Pariza u Bgd, da je već na samom aerodromu mogao da čuje priču o "nekom Jovanoviću narkomanu" koji je "izgleda neki mnogo moćan lik u Bgd"!!! Čovjek je zinuo od čuda kad je po ulasku u taxi, do grada, od vozača slušao opet komentare od tom istom "Chedy"!!! Skontao lik da bi taj Cheda mogao da bude neki mnogo jak capo koji gospodari sudbinama ljudi!!! Čovjek kontao - dal' je moguće da likovi kao Tony Montana stvarno postoje u srcu Evrope!!!
FTV je već nešto drugo!!! Moramo znati šta oni tamo misle i spremaju!!! Tako oni prate i nas!!!
Jedino što je svima čak i ovdje jasno, to su one gore konstatacije u vezi Čede narkomana!!! On je nam je ovdje čist primjer da i svi ovdje Srbalji mogu oko nečeg i da se slože!!! Jovanović je protuva i izrod 1/1!!! Mene za njega lično zabole qrrac jer mi on ama baš ništa ne odlučuje u državi te nemam razloga da budem neobjektivan!!! Svima nam je ovdje interesantno kako takav ljudski ološ može da oko sebe okupi nekog ko je u stanju da ga podržava!!!

PS Ako ti je čeda ok, nema problema - nek ti je u životu sretno sa njim!!! I to je nekakav izbor!!!

Cudo jedno kako Cedu shmrcu hvali samo neka bagra.....stvarno cudo.....obecali mu shipci kokaina kol'ko je tezak, ako izlobira za nezavisnost.....

scarfaceic3.png

8)8)8)8)8)​

Ne znam za to, ali znam oko ostalih stvari o kojima je bilo riječi:
- polaganje kamena temeljca zakazano je bilo za Đurđevdan, iz mnogih gradova iz Federacije (manjih) organizovan je bio prevoz, neki sendviči,a neki kažu i dnevnice. Nerede su izazvali navijači Borca, simpatizeri radikala i SDS-a. Dodik tada nije bio na vlasti.
- "Grbavica" - Vlado Ljevar, vlasnik multipleksa Kozara, rekao je da on filmove kupuje i prikazuje, i da je njegova procjena da mu se ekonomski ne bi isplatilo prikazivanje filma.

Nego, molim te, znaš li možda te ko je uopšte ovaj lik, kakve uopšte veze taj ima sa nama u BiH, Putinom, Banja Lukom ili Dodikom i dal' njega neko tamo "priznaje"???

Čuj lika!!! Sad još me i taj uči za koga da navijam!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ma taj je kao komentator iz naroda...8-)
vidiš na njega sam zaboravio...ipak je on bio vrijedan koliko-toliko slušanja...mada i sa njim se ne bih posve složio...
on se unazad par emisija redovito pojavljuje kao gost komentator ...koji (nerijetko na humorističan i ) ležeran način komentira gosta emisije, te je svojevrsna produžena ruka samog Stankovića...doduše manje tendenciozna za razliku od samog poglavice emisije8-)

Gde stavi ovog prevrtaca na keca?:shock:

jel može onda ovako:
1. Denis Latin
2. Bojana Lekić
3. Goran Milić
:D

šala
ipak mi je Goran bolji...Bojanu još nisam imao prilike bolje upoznati njen rad...pa ju nemogu stavit na prvo mjesto...ono što sam vidio bilo mi je dovoljno da ja stavim na listu
a Denis Latin ipak je njegova Latinica najbolja emisija...mada i on ima svojih gafova...al ko radi taj i griješi8-)

Da istina je ali koliko je odrobijala to ne znam.
Ma to i nije neki primaran argument, s obzirom na kulturu i karakter Bakirovih nastupa u "60 minuta" prema ljudima koji po kao većinom nisu prisutni u studiju u momentu njegovih verbalnih konstrukcija!!!

Može majka da mu bude i kandidat za Nobela il operska prvakinja milanske Scale, džaba mu kad se on ponaša ko naživo poluoderani ovan!!!

Zbunjena... Kurir niko živ ne čita u RS!!! Ja za te novine znam samo iz postova takvih kao što si ti!!! Ne znam čak ni kako im logo izgleda!!! Ti si tu očigledno mnogo jača od mene!!! Eto ironije pa mi ispriča lik, inače Francuz iz Monpeljea oženjen Srpkinjom, koji je imao priliku da avionom leti iz Pariza u Bgd, da je već na samom aerodromu mogao da čuje priču o "nekom Jovanoviću narkomanu" koji je "izgleda neki mnogo moćan lik u Bgd"!!! Čovjek je zinuo od čuda kad je po ulasku u taxi, do grada, od vozača slušao opet komentare od tom istom "Chedy"!!! Skontao lik da bi taj Cheda mogao da bude neki mnogo jak capo koji gospodari sudbinama ljudi!!! Čovjek kontao - dal' je moguće da likovi kao Tony Montana stvarno postoje u srcu Evrope!!!
FTV je već nešto drugo!!! Moramo znati šta oni tamo misle i spremaju!!! Tako oni prate i nas!!!
Jedino što je svima čak i ovdje jasno, to su one gore konstatacije u vezi Čede narkomana!!! On je nam je ovdje čist primjer da i svi ovdje Srbalji mogu oko nečeg i da se slože!!! Jovanović je protuva i izrod 1/1!!! Mene za njega lično zabole qrrac jer mi on ama baš ništa ne odlučuje u državi te nemam razloga da budem neobjektivan!!! Svima nam je ovdje interesantno kako takav ljudski ološ može da oko sebe okupi nekog ko je u stanju da ga podržava!!!

PS Ako ti je čeda ok, nema problema - nek ti je u životu sretno sa njim!!! I to je nekakav izbor!!!

ovaj "izvor" informacija, koji je uticao na tvoje misljenje, stvarno me "zadivljuje"
a verujem i da je to vecinsko misljenje u republici "shumskoj"

hvala na lepim zeljama!

ovaj "izvor" informacija, koji je uticao na tvoje misljenje, stvarno me "zadivljuje"
Psihotična... uzmi metod slučajnog uzorka u svom telefonskom imeniku, okreni broj i anketiraj i imaćeš hiperprodukciju tog mog izvora informacija!!! Znam, da mnogi ne žele da učestvuju u telefonskim anketama, al' vjeruj tu anketi malo ko će pokušati da izbjegne!!!
a verujem i da je to vecinsko misljenje u republici "shumskoj"
hvala na lepim zeljama!
Ma naravno:
"Živeo Čeda, a ko **** 1.200.000 Srba i Republiku Srpsku!!! Ko **** Kosovo i Srbalje po enklavama!!! Celo selo šmrče belo!!! Samo nek ljulja!!!" Doduše, sa ambasadom SAD trenutno nismo načisto, al' odradiće se i taj problem preko braće Šiptara!!!":twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
Usput, stvarno jesi alergična, al' očito i ovisna!!!

"Nedeljom u dva", politička emisija na HRT-u!!! Maloprije završena!!! Novinar HRT-a Stanković dozvolio da emisija preraste u pravi politički skandal pošto je dozvolio da koncepcija iste preraste u sijaset pokušaja da se realizuje opšta pljuvačina Republike Srpske i Srbije!!! Čak se provokativnim pitanjima insistiralo i na "apsurdnoj" naklonosti Srba prema Putinu, na ugroženosti Hrvata u RS, a kontrastavovi o položaju Srba u RH su naprasno prakidani "nisu u koncepciji emisije"!!! U tom cilju čak je bio spreman već unaprijed pripremljeni clip sa osudama srpske politike u BiH (sa tezama nekog anonimusa o "nepriznatoj" RS, i o "nerealnosti srpske većine u RS već neizbježnosti trećine u BiH"), nakon kojeg je nastup premijera RS stalno ometan ubacivanjem i provokacijama nenajavljenog gosta sarajevskog novinara Bakira Hadziomerovića!!! Ma tu se nije znalo ko koga pere!!! Emisija je bila pravi blam za HRT bez obzira na to ko kakvu političku koncepciju zastupa!!! Sve samo novinarsko tračanje i pokušaj produkcije destruktivnog senzacionalizma!!!
Potpuno je skrenula u ****!!! Jedva su je priveli kraju!!!

Gledao emisiju...

Back