Stanković - Dodik - Skandal na HRT-u!!!

"Nedeljom u dva", politička emisija na HRT-u!!! Maloprije završena!!! Novinar HRT-a Stanković dozvolio da emisija preraste u pravi politički skandal pošto je dozvolio da koncepcija iste preraste u sijaset pokušaja da se realizuje opšta pljuvačina Republike Srpske i Srbije!!! Čak se provokativnim pitanjima insistiralo i na "apsurdnoj" naklonosti Srba prema Putinu, na ugroženosti Hrvata u RS, a kontrastavovi o položaju Srba u RH su naprasno prakidani "nisu u koncepciji emisije"!!! U tom cilju čak je bio spreman već unaprijed pripremljeni clip sa osudama srpske politike u BiH (sa tezama nekog anonimusa o "nepriznatoj" RS, i o "nerealnosti srpske većine u RS već neizbježnosti trećine u BiH"), nakon kojeg je nastup premijera RS stalno ometan ubacivanjem i provokacijama nenajavljenog gosta sarajevskog novinara Bakira Hadziomerovića!!! Ma tu se nije znalo ko koga pere!!! Emisija je bila pravi blam za HRT bez obzira na to ko kakvu političku koncepciju zastupa!!! Sve samo novinarsko tračanje i pokušaj produkcije destruktivnog senzacionalizma!!!
Potpuno je skrenula u ****!!! Jedva su je priveli kraju!!!

da, da, da..........dosta je bitnije to sto se odigrava na HRT nego ono sto se slusa i gleda na SRT.Sad cemo svi diskutirat o ponovnoj pojavi "hrvatskog nacionalizma" u Hrvatskoj....................posto u Srbiji nema slicnih politickih problema.

ispricavam se ak je autor teme hrvat po nacionalnosti.

da, da, da..........dosta je bitnije to sto se odigrava na HRT nego ono sto se slusa i gleda na SRT.Sad cemo svi diskutirat o ponovnoj pojavi "hrvatskog nacionalizma" u Hrvatskoj....................posto u Srbiji nema slicnih politickih problema.

ispricavam se ak je autor teme hrvat po nacionalnosti.

Mislis na ...CPT...naravno da nema..jer kada krenes u Srbiju..neces videti znakove dobrodoslice..kao na primer kada krenes u Srpsku Dalmaciju koju eto sticajem okolnosti danas drzite vi...pa vidis utstaska znamenja iz 2 svetskog rata..pa pozive na linc Srba, Jevreja i dr..danas i slovenaca...citava dalmacija...ispisana...pa mene pitaju neki prijatelji sa zapada..da im protumacim sta pise..pa ja kazem to su iste one oznake pod kojim su ubijali Jevreje i Srbe u 2 svetskom ratu..koji su podrzavali hitlera danas snadera i mesica..pa se oni pitaju pa kako to da onda naasi politicari zele hrvatsku u E.U..ja im kazem pa pitajte vase politicare..i tako hrvatska pocinje da lici na ono sta ona u stvari jeste..genocidna ustaska tvorevina..koja lezi na kostima Srba i Jevreja...

1. pa napisao sam da je ovaj put pretjerao
...iz početka je bilo interesantno kad je ove naše domače dijabole tako rešetao ...al ipak trebao bi malo prikočiti kad su stranci u pitanju
Ok!!! Mislim, podjednako bi mi na **** išao i neki srpski novinarski kreten koji bi kod sebe, u studiju, onako nisko seljački provocirao npr. Senadera ili Milanovića!!!
Dobro, svjesni smo manje više svi - Sloboda medija je ok - Al' ne i pod cijenu produkovanja diplomatskih skandala i to samo u cilju lične afirmacije novinarskog kretena!!!
a ovo posljednje priželjkujem8-)
Mislim, to bi bila prava tv atrakcija!!! Znam kakav bi onaj bio, al' me zanima kojiko bi Stanković bio sebi dosljedan!!! Realno, mislim da naročito u zadnjih par godina pokušaj onakvog agresivnog intervjuisanja Šešelja predstavljalo bi ptrvorazredni profesionalni novinarski rizik i životni izazov!!!
Napominjem, ovim ne želim da potenciram Vojine političke stavove, već, njegovu sposobnost i metodologiju izvođenja argumenata u duelu!!!

Na žalost izgleda da je na Dodiku ona Stankovićeva jučerašnja provokacija ipak ostavila traga.
Danas je premijer RS, čak i za njega neobično žestoko, u parlamentu RS napao opoziciju, sipajući uvrede na sve strane.

Dodik je juče pogriješio.
Trebao je Stankovića staviti pred dilemu ili on ili Bakir? Acika bi se naravno pokušao izvući, ali Dodik je trebao nastaviti insistirati i sa time jednostavno opstruirati emisiju.
Stanković bi poslije izvjesnog vremena (emisija ide) ili izgubio živce i napravio neki gaf (nakon kojeg bi Dodik imao puno pravo da ustane i da ode) ili bi morao da se odluči.
Šta god da odluči to bi bio iznuđen potez, koji bi ga diskreditovao kao voditelja i urednika, jer nedopustivo je da ti gost kontroliše emisiju.

Tako da to što je ostao u emisiji bila je juće u suštini i Dodikova najveća greška.

Mislis na ...CPT...naravno da nema..jer kada krenes u Srbiju..neces videti znakove dobrodoslice..kao na primer kada krenes u Srpsku Dalmaciju koju eto sticajem okolnosti danas drzite vi...pa vidis utstaska znamenja iz 2 svetskog rata..pa pozive na linc Srba, Jevreja i dr..danas i slovenaca...citava dalmacija...ispisana...pa mene pitaju neki prijatelji sa zapada..da im protumacim sta pise..pa ja kazem to su iste one oznake pod kojim su ubijali Jevreje i Srbe u 2 svetskom ratu..koji su podrzavali hitlera danas snadera i mesica..pa se oni pitaju pa kako to da onda naasi politicari zele hrvatsku u E.U..ja im kazem pa pitajte vase politicare..i tako hrvatska pocinje da lici na ono sta ona u stvari jeste..genocidna ustaska tvorevina..koja lezi na kostima Srba i Jevreja...

gledaj prijatelju, ti takozvani "dalmatinci", daleko su od Zagreba.Najveci postotak pucanstva u Dalmaciji cine emigranti iz "zaledja" to jest iz Hercegovine.Pa i sam Tudjman je bio hercegovac.....kao i veca skupina danasnjih hrvatskih politicara.
Osobnog sam misljenja da ni hrvati nisu bas dobrodosli u svim regijama Srbije.I neprimjereno je to sto sve hrvate stavljas na istu razinu.A koliko se sjecam povijesti, i Srbija je imala razne Nedice, Ljoticevce, Mihajlovice, ......koji su mozda vise pobili srba nego ta skupina hrvatskih nacionalista za 2. sv. rata. kojih se ti jos uvijek drzis kao "pijan plota".

Nešto malo sam gledao, pa nije to bio baš toliki skandal:-?
Ma ne i nije!!! Dodik "srušio džamiju u Banja Luci" i "ubio čovjeka na otvaranju Ferhadije" čija izgradnja nije ni počela, ili "oteo" župni ured u Doboju???
Kakav pajvan od voditelja!!!

Al još žešće je ono presjecanje sagovornika tipa "AHA,... A MALOPRIJE STE REKLI OVO, A SAD KAŽETE OVO..."!!! Ovaj ladno na momenat prekine i ladno gleda šta Stanković radi od diskusije!!!
Koliko smo samo čuli međusobnih "misli" u fazonu "šta?" i odgovora na iste "šta, šta?" (uz međusobne "ko koga ovdje yebe" poglede)???!

jedan od ekvivalenata takvog povrsnog senzacionalistickog i "lajavogkrelca" tipa novinarstva kod nas predstavlja emisija poligraf vajnog Jugoslava Pantica..s tim da Jugoslav mozda i vise od Stankovica mrzi svakoga ko se usudi da izjavi da je za Srbiju i srpstvo..setite se kako je Tomu naduvao da ima stan na nekoj adresi u BGu pa kad je ispalo to kao totalno nebulozna info. on je odbio da se izvine Tomi zbog lazi koje je izrekao pravdajuci se:ja da se NJEMU!! izvinim!!?....a sta i ocekivati od kreatura sa UB2 kojesu euro-dolar nacionalnosti?

Ma ne i nije!!! Dodik "srušio džamiju u Banja Luci" i "ubio čovjeka na otvaranju Ferhadije" čija izgradnja nije ni počela, ili "oteo" župni ured u Doboju???
Kakav pajvan od voditelja!!!

prevrti još jednom "film" pa još jednom...pa još jednom pa možda dok dopre do tebe i sivih čelija...skontaš (ukapiraš) da to nije rekao Stanković već da je Dodik to izvukao iz konteksta njegovog pitanja izvrnuvši i time naravno vrlo veštački izbjegao odgovor...
pa niko normalan ne bi tako nešto izjavio bez dokaza
ipak Stanković nije takav naivac

stoga...preporuka ...prevrti film...8-)

Na žalost izgleda da je na Dodiku ona Stankovićeva jučerašnja provokacija ipak ostavila traga.
Danas je premijer RS, čak i za njega neobično žestoko, u parlamentu RS napao opoziciju, sipajući uvrede na sve strane.

Dodik je juče pogriješio.
Trebao je Stankovića staviti pred dilemu ili on ili Bakir? Acika bi se naravno pokušao izvući, ali Dodik je trebao nastaviti insistirati i sa time jednostavno opstruirati emisiju.
Stanković bi poslije izvjesnog vremena (emisija ide) ili izgubio živce i napravio neki gaf (nakon kojeg bi Dodik imao puno pravo da ustane i da ode) ili bi morao da se odluči.
Šta god da odluči to bi bio iznuđen potez, koji bi ga diskreditovao kao voditelja i urednika, jer nedopustivo je da ti gost kontroliše emisiju.

Tako da to što je ostao u emisiji bila je juće u suštini i Dodikova najveća greška.

pa Dodik je mislio da će imat povlašteni tretman...šta mislite zašto mnogi hrvatski političari odbijaju (pogotovo Patriote) doć kod Stankovića u emisiju? pa zato jer znaju kakav ih tretman čeka:mrgreen:

pa Dodik je mislio da će imat povlašteni tretman...šta mislite zašto mnogi hrvatski političari odbijaju (pogotovo Patriote) doć kod Stankovića u emisiju? pa zato jer znaju kakav ih tretman čeka:mrgreen:

ja vam stvarno zelim da imate sto vise takvih novinara kao Stankovic posto ti ocigledno smatras da je on i ono sto on radi nekakav vrh novinarstva...kod nas je takvih sve manje i nadam se da ce da nestanu sto pre(secate se one debele na pinku sto je vodila "klopku"?.danas je na foxu ali mislim da je i tamo dobila nogu)...

ja vam stvarno zelim da imate sto vise takvih novinara kao Stankovic posto ti ocigledno smatras da je on i ono sto on radi nekakav vrh novinarstva...kod nas je takvih sve manje i nadam se da ce da nestanu sto pre(secate se one debele na pinku sto je vodila "klopku"?.danas je na foxu ali mislim da je i tamo dobila nogu)...

ta što je vodila "klopku" (BK) uopće nije bila debela žena, al da je bila "novinarka" to stoji;9
meni se od svih vaših novinarki najviše sviđa (ne samo njena figura, novinarsko umjeće, već sve što jedan kvalitetan novinar mora imati): Bojana Lekić
naprosto carica novinarstva...a gledao sam mnogo političkih emisija od onih sa RTS (ključ, Upitnik, te ona polak...) i druge su katastrofa

a od naših cijenim Gorana Milića, Denisa Latina još par njih....Stanković nije među njima na tvoju žalost

Stankovića volim jedino u slučaju kad dovode nekog hrvatskog "patriotu" političara pa ga stane "guliti" e samo tad inaće ne...prema strancima takav nebi smio biti bar ne u toj mjeri kao prema domaćim

prevrti još jednom "film" pa još jednom...pa još jednom pa možda dok dopre do tebe i sivih čelija...skontaš (ukapiraš) da to nije rekao Stanković već da je Dodik to izvukao iz konteksta njegovog pitanja izvrnuvši i time naravno vrlo veštački izbjegao odgovor...
pa niko normalan ne bi tako nešto izjavio bez dokaza
ipak Stanković nije takav naivac

stoga...preporuka ...prevrti film...8-)
Ja sam skontao savršeno, al' vidim da ti ne znaš o čemu je riječ!!!
Očigledno je da uopšte ne znaš suštinu Stankovićevog pitanja!!! Stanković Dodika proziva za sranja koja su se dešavala u vrijeme vladavine koalicije SDS, PDP, SDA, što je potpuno gulanferski akt!!! U to vtijeme Milorad Dodik je bio žrtva politički motivisanog sudskog procesa koji je vođen protiv njega a po osnovu svega i svačega što je bilo ko iz njegovog vremena neko počinio u RS!!! Na kraju je čovjek dokazao svoju nevinost, međutim ono za što ga je Stanković isprozivao u emisiji (ferhadija i pogibija onog nesretnika) jednostavno sa Dodikom ima veze isto kao i sa tobom (nikakve)!!! SNSD je tad bila u apsolutnoj opoziciji bez ikakvog instrumenta uticaja na okolnosti koje su dovele do svega čime ga je Stanković nabijeđivao!!! Tu je Stanković pokazao ili svoju nepripremljenost za razgovor sa Miloradom, ili svoju ispolitiziranu tendencioznost u smislu da sve Srbe u RS trpa u isti koš!!! Ekipa koja je odgovorna za stvari za koje je Stanković prozivao Milu, tada je javno klicala SDS-ovcima Mirku Šaroviću i Draganu Kaliniću sa kojima Mile je tad politički bio na "NIKAKO"!!! Sad kad ovo imaš u vidu, možeš da spoznaš Stankovićevu zlonamjernost i tendencioznost!!!
Stanković se nalupetao toliko nelogičnih gluposti, da osoba iole upućena u dešavanja o kojima je ovaj pokušavao da donosi sud mogla je samo da konstatuje da se radi o javnom novinarskom "puzanju po blatu neistina i alogičnih konstrukcija"!!!
Umjesto da ga barem provocira stvarnim argumentima, Stanković se uhvatio situacija koje su odavno ižvakane i prevaziđene i među samim akterima u tim konfliktima (koji se, ponavljam, nisu uopšte ni ticali Milorada Dodika)!!!

Ja sam skontao savršeno, al' vidim da ti ne znaš o čemu je riječ!!!
Očigledno je da uopšte ne znaš suštinu Stankovićevog pitanja!!! Stanković Dodika proziva za sranja koja su se dešavala u vrijeme vladavine koalicije SDS, PDP, SDA, što je potpuno gulanferski akt!!! U to vtijeme Milorad Dodik je bio žrtva politički motivisanog sudskog procesa koji je vođen protiv njega a po osnovu svega i svačega što je bilo ko iz njegovog vremena neko počinio u RS!!! Na kraju je čovjek dokazao svoju nevinost, međutim ono za što ga je Stanković isprozivao u emisiji (ferhadija i pogibija onog nesretnika) jednostavno sa Dodikom ima veze isto kao i sa tobom (nikakve)!!!

nije da branim Stankovića jer je i mene tom emisijom veoma iziritirao...al u tom detalju emisije nisi u pravu nije ga Stanković okrivio da je Dodik lično imao prste u ubistvu..al dobro ti si čuo kako je Dodik čuo a ja sam slušao Stankovića i čuo šta ga je doista ovaj pitao...nema veze ajmo dalje...

Jbga, ako vam je tamo baš stalo do takve zabave, onda Stankoviću preporučujem da u emisiju zovne Nikolu Nikića, Isidoru Bjelicu ili Džeja Ramadanovskog!!! Garantujem da nakon njihovih odgovora na Stankovićeve zamke, jadan novinar ima da završi kod logomeda!!! ****** bi ga ampasan do te mjere da bi HRT dobro zaradio na distribuciji izdanja tih emisija na dvostrukom DVD izdanju!!!
Stanković bi bukvalno upoznao i institut "zamka odgovora"!!! Uličarska koncepcija emisije, sama po sebi traži i izazov razgovora sa virtuozima drevne vještine uličarske diskusije!!!
Sine, pa mislim da bi mu Nikola, Džej ili Isidora bukvalno razgaćili karijeru!!!:lol::lol::lol::lol:

nije da branim Stankovića jer je i mene tom emisijom veoma iziritirao...al u tom detalju emisije nisi u pravu nije ga Stanković okrivio da je Dodik lično imao prste u ubistvu..al dobro ti si čuo kako je Dodik čuo a ja sam slušao Stankovića i čuo šta ga je doista ovaj pitao...nema veze ajmo dalje...

Ponavljam!!! Dodik je tad mogao da utiče na dešavanja skoro isto kao ti i ja, a ovaj je od toga pokušao da pravi medijsku konstrukciju!!!
Zamisli samo da sad neki novinar u Hrvatskoj pokuša da se Milanoviću popne na leđa zbog nekakve saradnje RH sa Hagom pri hapšenja Ante Gotovine!!! Apsurd jel' sam u pravu???

Ponavljam!!! Dodik je tad mogao da utiče na dešavanja skoro isto kao ti i ja, a ovaj je od toga pokušao da pravi medijsku konstrukciju!!!
Zamisli samo da sad neki novinar u Hrvatskoj pokuša da se Milanoviću popne na leđa zbog nekakve saradnje RH sa Hagom pri hapšenja Ante Gotovine!!! Apsurd jel' sam u pravu???

da...ako je tako..onda jesi...

al znaš šta mislim da je već gaf napravio Dodik što je uopće išao u tu emisiju nego Stanković koji ju je vodio na veoma niskom nivou ovaj put...
cirkus šta reči

još mi je onaj Bakir bio najnormalnija pojava te emisije...mada je i on imao svojih gafova...ono sa Teheranom i još par neukusnih izraza

Па лдп манијаци и њихови смрдократи стално понављају да су за еу, а еу је за геноцидну творевину хрватске. лдповски манијаци су са смрдократама пуно пута оргијали у усраштву.

da...ako je tako..onda jesi...

al znaš šta mislim da je već gaf napravio Dodik što je uopće išao u tu emisiju nego Stanković koji ju je vodio na veoma niskom nivou ovaj put...
cirkus šta reči

još mi je onaj Bakir bio najnormalnija pojava te emisije...mada je i on imao svojih gafova...ono sa Teheranom i još par neukusnih izraza

Ма паметан си као та покатоличена усрашкиња што имаш на аватару :rolleyes:.

Back