Sta vas je danas iznerviralo

Ko i ovi naši na slavi...Mislim poverovao bih da su to bili neki okoreli ''satanisti'' ili islamska država ali ''srbende''...To mi ne ide u glavu...
Ма на слави се и толерише, алкохол и сл, али мериканци су свеЦки шампиони у овом спорту.
Стока која је ненадмашна у овој дисциплини!

Ма на слави се и толерише, алкохол и сл,

To mi reko drugar citiravši svog druga ''Kod nas na Romaniji slava bez tuče nije ništa!'' Ne kontam taj koncept...Valjda je slava nešto sveto i uzvišeno...I ovo pi*anje u Crkvi...Bolest. A ja nisam neki vernik niti ''sečem vene'' zbog crkve kao mnogi novokomponovani...Ja prvo kontao neki satanisti, mračnjaci kad sam im pogledao profile na Fejsu navijači, Srbende, vernici...Oni bi po definiciji trebalo da skoro fanatično poštuju crkvu...Mislim da se u Hrvatskoj kakvu god rulju oni imali za navijače ovo ne bi desilo...Oni poštuju svoje...A opetv mi je sve to čudno jer stvarno mnogi navijali koje znam više nego poštuju Crkvu...Bolestan i misteriozan slučaj na mnogo nivoa...

Neko je stigao pre nas jutros da zauzme mesto na kom smo hteli da slavimo rodjendan
pa smo nasli neko drugo,zauzeto
i trece zauzeli mi...al eto,ljudi iz vrtica cije brojeve nemamo,to ne znaju
i tako
sto sve da ide kako treba kad ne mora...

- - - - - - - - - -

al dok nam je to najveci problem za nerviranje, dobro je
nema veze

Neko je stigao pre nas jutros da zauzme mesto na kom smo hteli da slavimo rodjendan
i tako

- - - - - - - - - -

nema veze

Sledece godine ces se bolje organizovati i na vreme pripremiti sve....znaces u koje vreme se sta radi i neces imati razlog za sekiracijiju.

i tako

- - - - - - - - - -

nema veze

Nek je detetu srećan rođendan,
vi se lepo provedie
i ko što si sama napisala, nek ti je to najveća briga

Sledece godine ces se bolje organizovati i na vreme pripremiti sve....znaces u koje vreme se sta radi i neces imati razlog za sekiracijiju.

Pa da, malo smo se pogubili bili mada je sve osim tog zauzimanja mesta ispalo ok
dva rodjendana su pa onda treba sve uklopiti....
slavimo zajedno sa prijateljima,posto je i njihovom sinu danas rodjendan
A ljudi iz vrtica zovu jer ne znaju gde ono prvo mesto tacno, tako da su obavesteni :)

- - - - - - - - - -

Nek je detetu srećan rođendan,
vi se lepo provedie
i ko što si sama napisala, nek ti je to najveća briga

hvala :D

Pa da, malo smo se pogubili bili mada je sve osim tog zauzimanja mesta ispalo ok
dva rodjendana su pa onda treba sve uklopiti....
slavimo zajedno sa prijateljima,posto je i njihovom sinu danas rodjendan
A ljudi iz vrtica zovu jer ne znaju gde ono prvo mesto tacno, tako da su obavesteni :)

- - - - - - - - - -

hvala :D
Nek svaki sledeci rodjos bude sve bolji i bolji, a dete nek ga proslavlja jos dugu dugo godina! Opusteno, samo opusteno, tad se uvek nadje adekvatno resenje!

To mi reko drugar citiravši svog druga ''Kod nas na Romaniji slava bez tuče nije ništa!'' Ne kontam taj koncept...Valjda je slava nešto sveto i uzvišeno...I ovo pi*anje u Crkvi...Bolest. A ja nisam neki vernik niti ''sečem vene'' zbog crkve kao mnogi novokomponovani...Ja prvo kontao neki satanisti, mračnjaci kad sam im pogledao profile na Fejsu navijači, Srbende, vernici...Oni bi po definiciji trebalo da skoro fanatično poštuju crkvu...Mislim da se u Hrvatskoj kakvu god rulju oni imali za navijače ovo ne bi desilo...Oni poštuju svoje...A opetv mi je sve to čudno jer stvarno mnogi navijali koje znam više nego poštuju Crkvu...Bolestan i misteriozan slučaj na mnogo nivoa...
На факсу сам имао доста познаника из БиХ, ни један, ма из ког дела да је био није спомињао тучу као општи тип фолклора на славама.
Лаже те колега, воли да испадне интересантан па макар начинио будалу од себе.

Ubio se od objašnjavanja nekim dvema ribama, starijim, čak možda moje godište, znači ne radi se o klinkama koje ne znaju gde su bušne, kako da dođu iz tačke a u tačku b, samo što im nisam nacrtao mapu, i one otišle opušteno, ni hvala...:neutral: Žene su sve više sirove i neotesane...Često se zapitam pričajući sa nekima ''gde je ovo odraslo?'' Ili smatraju da je to deo njihovog ''šarma''...:neutral:''Biće skoro propast sveta...'' definitivno!

Ubio se od objašnjavanja nekim dvema ribama, starijim, čak možda moje godište, znači ne radi se o klinkama koje ne znaju gde su bušne, kako da dođu iz tačke a u tačku b, samo što im nisam nacrtao mapu, i one otišle opušteno, ni hvala...:neutral: Žene su sve više sirove i neotesane...Često se zapitam pričajući sa nekima ''gde je ovo odraslo?'' Ili smatraju da je to deo njihovog ''šarma''...:neutral:''Biće skoro propast sveta...'' definitivno!

Mozda si bio u skrivenoj kameri a da ni ne znas.

Prica mi danas komsinica,- Zakazala za sina operaciju u Pancevu. Jedva su dobili datum, a onda su joj rekli da mora sama da nadje anesteziologa :eek: Da proveri da li ce neki tog dana raditi... Naravno, nema slobodnih anesteziologa, svi su ili zauzeti ili na odmoru...
Kad je potpuno iznervirana nekako uspela da se vidi sa hirurgom, on joj je rekao da posto dete ima jos nekih zdravstvenih problema na njemu se intervencija moze vrsiti samo u Tirsovoj...
I sad jovo nanovo... Nijedan uput vise ne vazi, sve pretrage ispocetka, a celo leto im je proslo u pripremama za tu "rutinsku intervenciju"...
Vrhunac totalnog bezobrazluka - neki lekar u Tirsovoj ih je pitao kako to da nisu nasli nikoga da "im to sredi" nego su dopustili da to tako dugo traje...

Ja kad sam ranije krpio u nekim servisima ''ljubazno'' su me od*ebali iako sam hteo da platim uz komentar da je to suviše malo za njih i da to ne rade...Odtada kada probušim gumu na mom velikom biciklu moram da idem kod majstora i da mi stavi novu.

znaci uvek muz izvodi psa ujutru...i jutros ja ajde...i izadjem iz zgrade i imam sta da vidim...malo mace sa polomljenom zadnjom nogom i repom...stara povreda....gega se nekako,sa svoja najvise dva meseca...mozda je i rodjeno tako kljakavo
i nista ja,nisam mogla da ga uzmem jer je bilo u dvoristu kod komsija a niko nije otvarao
kad ono,ja na terasu,pogledam ono izaslo i krenulo na ulicu
ja strcim,pokupim,okupam,nahranim,napojim i eno,ono uziva na terasi a ja lupam glavu sta da radim sad
\a da je nisam uzela,lupala bih glavu jel joj se desilo nesto i kakav sam skot sto sam je ostavila da ugine kad tad napolju sama kljakava
***** ti ljude vise
sterilisite ljubimce,ne razmnozavajte ih,pravite njihovim potomcima i nama emotivnim budalama problem!

Back