Sta vas je danas iznerviralo

:(
Jadno mače...
Al dobro je kad si ga uzela..:ok:
Kako su deca reagovala (to ne moram ni da pitam, jel)
Vodićeš ga kod veta da mu sredi nogicu?

- - - - - - - - - -

...a što se tiče gume od Banetove bicikle, danas išli kod drugog , daljeg vulkanizera
kad i on na godišnjem...
Ja ne znam jel se ovi vulkanizeri dogovaraju da idu zajedno na godišnje ili šta...
Onda smo išli kod trećeg, jošdaljeg, koji ne krpi nego samo pumpa
ajde on je napumpao
e sad se nadam da guma nije bušna...

ma ....nemam ja pare za sredjivanje nogice al sad jurim drugara koji ima udruzenje pa ce on muka da se petlja i oko toga
noga i rep moraju da se amputirajju,da joj ne smetaju
Irina je u Vrticu,nema pojma za macku a mala...mala odlepila
Na Tari sad kad smo bili, odraslog macka je mrcvarila,on je izgrebe,ona opet....trebalo joj je 5 dana da shvati da ne treba da ga dira
sad je poludela za macetom ali zna da ne sme da ga cima al sve cichi i mazi i ide oko macke

bice kod nas par dana pa ide dalje,da se sredi pa da joj se trazi dom
mi smo je okupali,ocisticemo je od glista i buva i vise od toga ne mozemo
da nije kljakava ne bih je uzimala jer nemamo vise uslove da spasavamo zivuljke kao pre, al takvu da je ostavim...pojela bih se ziva

Danas je uzasan dan
sve ide kako ne treba
Jutros ustajem, na terasu,sve ok,maca tu,nahranim je,ona hepi,sve super,odvedem veliku u vrtic
vracam se,mala se probudila,ja je uzmem da mm odspava jer radi puno a malo spava,ona galami,ja reko idem sa njom napolje
razmisljam macu da uvedem u kupatilo
sanjala sam lose nesto jutros al kao i uvek(i naravno zeznem se) otpisem te glupe snove i ponasam se normalno
ostavim macu na terasi...zid visok,ne moze da skace zbog te noge,al razmisljam vrucina....ma reko brzo cu ja,ima hlada,ima vodu...posip...sta....
odem napolje i setim se da radi sredom i cetvrtkom upisna komisija za vrtic
ja trknem sa malom do njih,znam dzabe al da probam
ona tamo pola sata bulji u monitor i govori mi sve isto kao u junu
ja nazad...na styanici nailazi tramvaj i reko ma sta cu tramvajem pa posle dve busom,cekam ja bus
dodje bus,idem,prilazim zgradi sve ok...skrenem pogled,vracam,mace dole lezi na boku
ja zinula

kako se popela,sta je radila,ne znam
pojescu se ziva
toliko je bila mila i slatka i tako mi je zao
i tako sam glupa sto je nisam unela unutra
sto nisam usla u tramvaj?????
minuti u pitanju
cemu sve sad? koji moj?

- - - - - - - - - -

sta sam isla do komisije koji moj uopste danas,ionako sam se premisljala....

Danas, jednostavno, nije bio moj dan, nadam se da sam sa sitnim malerima završila za danas.
Prvo, pokisla sam.
Doduše, jesu najavili kišu za danas, ali slabu, padala je pre nego što sam pošla, nebo kao nešto beli se, ma reko neće da pada.
I krenem biciklom u grad i uhvati me kiša na pola puta, nit tamo nit ovamo...
Al dobro ajde, to sam preživela, nisam mnogo iskisla.
Obavim zašta sam došla u grad i posle odem na pijac, kupim 20 jaja
Od toga sam kući donela deset koja se nisu razbila...:aha:
Na kraju,pukne mi kesa ukojoj je bio paradajz i to pred kućom, rasuo se po betonu...
i tako....
Valjda je dosta sitnih baksuza za danas, pa tri ih je bilo,...dosta...

36ftvmdeh6.jpg

Poslao sam juce paket preko AKSa, u Malu Krsnu kod Smedereva.

Na vikipediji pise da je Mala Krsna naseljeno mesto grada Smedereva,
a ispod pise da se to selo nalazi juzno od Smedereva.

Na aks sajtu, u sekciji podaci o primaocu, pise:
1. grad ili najblizi veci grad
2. deo grada, selo, zaseok
(mora se kliknuti u polje "Grad/Opština (obavezno)" odnosno "Mesto" da bi se videli ti tekstovi)

Nagradno pitanje: ako pod 1 upisemo Smederevo, a pod 2 Mala Krsna,
da li ce paket zavrsiti u Smederevu ili Maloj Krsni?

Pogodili ste, zavrsice u Smederevu, a vozac ce reci kako nije navedeno
da paket treba isporuciti u Malu Krsnu.

Poslednja izmena:
Žena detaljna šta fali ;)
Pa fali to što nam svima ide na živce. Lepo joj ponudim da ja usisam taj njen deo...kaže, ne radiš to dobro...
A ona usisivač drži na 20 cm od papučice, sagnuta, sve lije znoj sa nje. Kaže da ako ne drži tako, usisivač ne usisava kako treba, jer mora se dobro pritisnuti papučica... Usisivač je inače jedan od boljih, sa vodenim filterom, slovenački, ne kineski. I tako dobro vuče sa skida i mrlje sa savesti a ne dlačice sa tepiha.

Znaci ja mogu da ne pusim,ne pijem,ne izlazim i budem skromna i da se odreknem vecine svari u zivotu zbog zdravlja i da se "odreknem" i trudnoce i nekog tamo buduceg i da sve drzim na visokom nivou i zdravlje mi bude broj jedan a onda mi dodje par budala i kazu da ne mogu da ostave pusenje.Tacno da ih covek uzme lepo i izudara onako za medalju. :evil:

I tako posto nisam na pocetku veze glumila ludilo u smislu da cekam da se on meni javi i ostali kurvinsko udavacko prenemagacki tripovi ja to moram na kraju veze iako mi je to ispod casti i takvo ponasanje smatram nizom klasom.Zasto?Da bih prosla to s*anje jer izgleda da tako mora da me ne bi kacilo u buducnosti.

glupaca pocela da pusi posle malo jace od 5 godina i eto,od danas ne pusim vise i sad malo malo pa imam utisak da cu da prsnem kao balon ako ne zapalim,pa onda ubedim sebe da se to mozak igra sa mnom i prodje me i sve tako
krkljam ko starac od 90 godina
ubedila sam sebe da cu dobiti rak ako nastavim sa cigaretama
pa mi kao malo lakse
valjda 4 meseca nije dovoljno da bude onako tesko kao kad si pusac 8 godina...jel?

Back