Sta vas je danas iznerviralo

Pripadas onima koji ne sto trose mozdane kalorije na televizor vec i veruju televizoru.

Mostar 41, Podgorica 40 stepeni
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/balkan-najtopliji-u-europi-mostar-41-podgorica-40-stepeni

U Beogradu kao najvecem gradu regiona je bilo 38. Sta mislis mozgu, da su za rekli za visemilionski grad da je preko 40 kao sto i jeste bilo? Bili bi duzni da proglase vanrednu situaciju a to im ne odgovara zbog NOVCA. Sa druge strane ljudima u koje spadaju i osobe koje ti poznajes bi odgovaralo da se proglasila vanredna situacija jer bi imali zakonsko pokrice da se ne pojave na radnom mestu. Ova vrelina ima po organizam POSLEDICE.
У екс СФРЈ Мостар је због свог положаја у долини Неретве био традиционално најтоплији град.

juce, oko podne :mrgreen:
11760038_10152943781341850_2966005350610750050_n.jpg

Ja ovu vrucinu vise ne mogu da podnesem
izludjuje me

- - - - - - - - - -

klima nam radi al malo nam fali freon,pa namestim na 16 a ona mukica oladi na 30 :lol:
a radi ceo dan
danas ja budala, odvela jutros decu na adu(posto su juce ceo dan bile unutra i popele su se na plafon i plakale i trazile napolje...pa ti objasni deci od nepunih 5 god i od 19 meseci,da je napolju prijatnih 54 c pa ne mogu napolje)
deci bilo super
ja ko da me neko tuko
ne idem na adu vise ako je temperatura preko 31

- - - - - - - - - -

ma ne idem bre uopste na adu

- - - - - - - - - -

a kad budemo 11og avgusta isli na taru na 10 dana, bice jesen u sred avgusta...znaci ZNAM

Danas došao lik kod komšije prvo vidim nešto se domunđava na vratima posle kod nas zvoni telefon neko zove sa mobilnog da se otvore vrata, kaže ''Telekom''...Izađem ono isti lik u dvorištu kaže ''jel imate vremena da siđete da nešto ''popričamo''...Ja pitam sa stepenica ''šta?'' on kaže ''siđite pa ću vam objasniti''...Ja kažem ''ne mogu'' on ''A šta to radite?'':eek: Posle ode vidno ''nad*kan''i kaže ''zvaće vas devojke''...Šta god to značilo...To je bilo oko 17:20...:roll: Verovatno neka prezentacija ali tako zvati ljude i još ih pitati ''šta rade?'' tu sam odgovorio ''A šta vas interesuje šta radim?!'' Gledao sam kraj Tour De France ali sigurno ne bih silazio u dvorište da me neko smara po žezi...

Ista fora i kod mene legli na zvono pa ne odustaju.Pitam ko je? odgovor Telekom .....:roll:ok da cujem sta treba a odgovor je " da popricamo" i tada davez pocinje da me smara sa nekim akcijama i popustima oteram ga u tri pm posle me zovu neke lodache anketa curac palac pozovem ih da dodju da mi ga popushe i tek tada presta smarachina.

Дебили из банке.

Оставила сам им фиксни на послу, мобилни, адресу, датум рођења, кад ми је изашао први зуб...

Али то није довољно.

Потребан им је фиксни код куће.

Немам, одјавила сам.

Како сте одјавили :eek:

Лепо, одјавила сам, не треба ми.

Добро, дајте онда од комшије, брата, сестре, родитеља :eek::eek::eek:

Алооо, кретени, променићу банку и крај приче.

Бар банака у овој држави има ко гована.

E svašta, malo im je mobilni...
a šta ako se komšija naljuti što neko tebe traži na tel?..

Ma rekla bih da oni to samo formlano traže...

Управо су ме поново звали, рекла сам им да повлачим папире и прелазим у другу банку, а колегиници из Београда нека се захвали у моје име.

Доста ми је формалности.

Пази одговор: Они то траже само да провере да ли заиста живите тамо и да ли заиста радите тамо.

Ало, кретени, имате обрачунске листе, потврде о радном месту и висини плате, контакт телефоне надлежних у фирми, моје контакт телефоне, личну карту, шта вам још треба?

Е, сад да малтретирају некога због мене нећу.

Мењам банку и то је то.

kada smo kod banke, prebacivala ja nedavno nesto iz jedne u rugu
i u drugoj banci cekam red za salter, puste me neki fini ljudi
na salteru me upute personalnoj bankarki jelte
tu me opet neke zene puste, ja stignem na red
ova popizdi kada shvati sta sve treba da radi, i kaze da je to posao za salter
ja kazem da sam vec bila tamo, ona da je radnik pogresio
ubacuju se zene u redu koje kazu da sam ja rekla totoito, kao da namestam otkaz jadnom coveku sa saltera
elem, opet za salter, tamo cekam kao kreten da jadnik samo odradi sta je ovu mrzelo
pa cekaj opet kod nje ....

da bi me zvala pre x dana da dodjem da potpisem jos jedan papir
ja kazem da ne mogu zbog vrucina, ona- pa bice zahladjenje za 2 dana
ja popizdim kazem da sam rtudnica sa malim detetom, na odrzavanju i da ne znam kada cu moci da dodjem
ona opet zahladjenje, ja kazem- oprostite, da li ste culi sta vam govorim?
ona pita hoce li onaj famozni jadnik moci da mi donese papir kuci da potpisem, ja se slozim, naravno da moze

od tada niti se javljaju niti dolaze :)

Po mom iskustvu ''Societe General'' je posebno za*ebana...Oni kad uhvate nekog za vrat...:neutral:

Од њих сам и побегла у ову банку, али да ти кажем поштено, они су на хлеб да их мажеш у односу на ове домаће смрадове.

И некако ме мање нервира кад ме завитлавају странци него домаћа стока.

Странцима је то бар у опису посла.

Moja sestra je imala račun kod njih i pošto je uzela kredit zbog kupovine kola posle par neplaćanih rata počeo je teror njihovog ''odeljenja za naplatu''...Koje su to taktike, kakva agresivnost...Ok to im je posao ali kada smo konačno isplatili plativši auto od 4 000, skoro 8 000 evra ona je zatvorila račun i pre par dana joj stiže ''izveštaj sa računa''! I opet je morala da ide, da se raspravlja i dokazuje im da je ugasila račun...

А ни Интеса није боља.

Мене су цинцулирали два месеца кад сам хтела да угасим рачун, једва узела потврду да су сва дуговања измирена (за коју су ми кожу одрали) и отишла у другу банку.

Након 2 месеца ми стиже опомена пред утужење за кредитну картицу.

Наравно да им нисам одговорила, а наравно да они нису ни тужили, јер су схватили да имам ћагу и да их само чекам.

У стању су да те малтретирају до бесвести ако им дозволиш.

На крају ће ме натерати да тражим од послодавца исплату плате на руке.

nacuh vest ovih reformskih vodja - inspekcija ce upadati u stanove onih koji nelegalno rade i zaradjuju (npr.frizeri koji rade u privatnoj reziji, po kucama)

strava.

"Odlicno" umesto da razmisle zasto ljudi rade na crno i pokusavaju da zarade ne bi li preziveli mesec za mesec jos ce i da kaznjavaju i hvataju ljude koji zele posteno da zarade.E, zivote.......

Pa zar to nije isto...:mrgreen: Slušam danas Dejana Pantelića (''DJ Deki'') bio u nekoj bolnici u Nemačkoj kaže ''tamo ne možeš da vidiš bolesnog čoveka'' a sve najteži slučajevi. rak itd...Kaže smeštaj nešto između hotela i svemirskog broda i ljudi pozitivni, nasmejani...:neutral: Definitivno kao narod imamo veliki problem još od davnih vremena sa percepcijom realnosti, naše ''pameti'', ''lepote'', ''snage'', ''hrabrosti'' itd...

Back