Sta vas je danas iznerviralo

glupaca pocela da pusi posle malo jace od 5 godina i eto,od danas ne pusim vise i sad malo malo pa imam utisak da cu da prsnem kao balon ako ne zapalim,pa onda ubedim sebe da se to mozak igra sa mnom i prodje me i sve tako
krkljam ko starac od 90 godina
ubedila sam sebe da cu dobiti rak ako nastavim sa cigaretama
pa mi kao malo lakse
valjda 4 meseca nije dovoljno da bude onako tesko kao kad si pusac 8 godina...jel?
Vrati se koju stranu unazad napisala sam jasno sta mislim o pusacima.

Znam
Prosla vec kroz to
Glupaca na kub,sto se toga tice
A sto je najgore uvek sam bila u fazonu kako su budale oni koji propuse opet posle nekoliko godina,kao oslobodili se zla tog i opet pocnu....i kao budale ovo ono i ja pametna u maju,drugarica bila u haosu pa smo svaki dan sedele i smisljale sta i kako i ona kao zapali,zapali,ja jednu po jednu i evo,cetri meseca kasnije,ja skapiram da pusim paklu dnevno
I tu se zamislim i skapiram da sam debil....i onda tvoj post procitam i zamislim se jos vise i tako
Nisam uspela juce da izdrzim,zapalila sam ukupno pet....sto je bolje od 20
I evo,imam i sad pet
I toliko imam....nedelju dana pet,pa onda nedelju cetri i sve tako
Tako sam prosli put ostavila
Postepeno,bez krize a pre toga sam pokusavala skroz da bacim pa sam se mucila...treci dan vec van sebe bila....ko narkos...sta oni trpaju u ta sranja pitaj boga
Sad cu lepo postepeno i to je to
Resila sam i nema
Ako nista drugo,deca su mi mala i trebacu im jos dugo

Sad ces da me napusis sto nisam bacila skroz lol

- - - - - - - - - -

Stvarno sam debil

Polako pocinjem da budem iznerviran kako ovaj dan odmice...Dan je suncan a nije vruce. Sve sto sam poceo da radim zavrsio sam bez problema. Ljudi su ok, ne lupetaju gluposti i ne tandrcu mi po zivcima. Sve je manje vise savrseno...
Evo sad kad sam procitao ovo sto sam napisao jos se vise nervoza uvlaci u mene. Nema sanse da citav dan bude ovako, neko ce epski da me izbije danas...

Znam
Prosla vec kroz to
Glupaca na kub,sto se toga tice
A sto je najgore uvek sam bila u fazonu kako su budale oni koji propuse opet posle nekoliko godina,kao oslobodili se zla tog i opet pocnu....i kao budale ovo ono i ja pametna u maju,drugarica bila u haosu pa smo svaki dan sedele i smisljale sta i kako i ona kao zapali,zapali,ja jednu po jednu i evo,cetri meseca kasnije,ja skapiram da pusim paklu dnevno
I tu se zamislim i skapiram da sam debil....i onda tvoj post procitam i zamislim se jos vise i tako
Nisam uspela juce da izdrzim,zapalila sam ukupno pet....sto je bolje od 20
I evo,imam i sad pet
I toliko imam....nedelju dana pet,pa onda nedelju cetri i sve tako
Tako sam prosli put ostavila
Postepeno,bez krize a pre toga sam pokusavala skroz da bacim pa sam se mucila...treci dan vec van sebe bila....ko narkos...sta oni trpaju u ta sranja pitaj boga
Sad cu lepo postepeno i to je to
Resila sam i nema
Ako nista drugo,deca su mi mala i trebacu im jos dugo

Sad ces da me napusis sto nisam bacila skroz lol

- - - - - - - - - -

Stvarno sam debil
Necu da te napusim ako si resila,a ako se zajebavas onda hocu.

Opet ja,
znaci drugi iz razloga sto su stari/bolesni/trudni/imaju copor dece pa jadni ne znaju sta ce i jao to je odgovornost/nemaju para,nemogu imati dece itd. mogu da prosipaju mudrosti koje veze sa vezom nemaju samo zato sto ih moji poznaju i imaju "poverenje" u njih,a kad ja to kazem i pitam u ovom slucaju za mogucu kupovinu automobila strucnjaka koji je vozio brat bratu ne znam koliko automobila u zivotu,kad pitam za misljenje onda se to ne vazi samo zato sto ga licno ne poznaju i samim tim nemaju poverenja.
I posle zasto sam besna i nezadovoljna i zasto necu nista da radim i nigde da idem onda se to pitaju a nikako da povezu jedno sa drugim,i onda sam luda i ostacu "sama" i ne znam ja koje vec retardirane idiotluke mi prosipaju.

Treci antibiotik a meni jos kao grlo crveno,pitam za bris da uradim prosipaju mi pricu kao nema veze sad.A ako mi se ne povuce upala grla ima sve nogu u dupe da daju bris.A otkud bi ga dali na vreme da se izrazim tako kad mogu da lupaju antibiotik.
Bas sam se iznervirala.

Treci antibiotik a meni jos kao grlo crveno,pitam za bris da uradim prosipaju mi pricu kao nema veze sad.A ako mi se ne povuce upala grla ima sve nogu u dupe da daju bris.A otkud bi ga dali na vreme da se izrazim tako kad mogu da lupaju antibiotik.
Bas sam se iznervirala.

Probaj sa alternativnom medicinom, ojacaj i,unitet tako sto ces se detoksifikovati nekim prirodnim preparatom i ubuduce prvo uradi bris, sacekaj rezultate pa vidi treba li ti uopste antibiotik.

nije danas, ali prelazim ulicu sa mm i detetom, stomakom do zuba i nalece auto ( ispred tramvaja, da ga prestigne)
ja se proderem da je nama zeleno, u sekundi straha, ali nisam bila ni glasna ni drcna kao sto umem
mi nastavili, ta 2 tipa poceli da dobacuju za nama ko kerovi dok se mm nije okrenuo
na kraju sam morala da se izvinjavam poremecenim idiotima da bi scena sto pre prosla i ne bi doslo do neke kulminacije
prilazili nam ljudi posle na ulici, zgrozeni ....

Back