- Poruka
- 121.993
Nemoj kortikosteroidne kapi@Metla na vestici jesi li kad koristila kapi za nos avamys?
Propisao mi ih je dr protiv alergije uz jos jedne kapi.Ali apotekarka mi rece da su na bazi kortikosteroida i da koristim sa oprezom.
Fazon je sto ja uopste ne znam da li ja zaista kasljem od alergije ili mozda od sinusa.
Nos mi je zapusen i ne mogu da iskasljem sekret.
Nalazi krvi su mi u redu.Prvo mi je dao tablete omnitus za kasalj i lavrenu protiv alergije.
Nisam primijetila nikakvo narocito poboljsanje.
Mozda se smanjila ucestalost kaslja,koji me spopadne vise nocu,ali iskasljati i dalje ne uspijevam.
Inace nisam nikad do sada bila alergicna,cak ni na ambroziju.Bila sam na livadi punoj ambrozije i nije mi nista bilo.
E,sad da li ih ipak koristiti ili bacih deset eura?![]()
Nisam korostila te, ja izbegavam kapi sa kortiko
Uzmi kapi ili sprej za nos na bazi antihistamika. Ja licno furam alergodil marku sprej za nos + alergodil kapi za oci. To je sve antihistaminik, nisu kortiko
Pijem svaki dan antihistaminik tablete, ja licno xyzal ( to je isto sto i tvoja lavrena, samo druga fabrika)
Plus ja imam i pumpicu jer imam blagi oblik astme kad je ambrozija, to nema veze s tobom, tebi ne treba
Nalaz krvi ne znaci nista ni za alergiju ni za upalu sinusa
A na zimu (sad nikako u sezoni) idi radi test na aero alergene da znas na cemu si
Omitus je ok ali kratko ga koristi, samo par dana
Lavrenu pi svaki dan, on je dobar, trebace mu par dana da te sredi, ne moze na prvu tabletu....Ako je alergija uopste
Te kortiko kapi zajebi, kupi antihistaminik kapi koje god imate tu
Ako ti nije bolje za par dana od lavrene moraces onda kod orl ili pulmologa da detaljnije vide sta je
Ne znam kako je kod vas uredjen sistem, ovde imas opcije da ides kod pulmologa i tamo odrade sve testove, pa posalju kod alergologa, pa onda terapija. Ako ima kod vas slicna procedura idi je obavi

ima da otplacujem do smrti....al dobro.... moram...zbog posla...ako mislim da zaradim neke pare za normalan zivot... stari komp ne moze da mi radi ono sto meni treba