Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pokisoh ko mis, samo neka pada majku joj cele noci, za sad je sparina velika, samo se znojimo. Nadam se da ce da oladi do sutra
Danas sam obukla cak i jaknu,sto je bila misaona imenica zadnja tri mjeseca.🙂
I kod nas je zahladilonapolju i pala dugoocekivana kisa,ali kuca i kancelarija jos ne mogu da se rashlade.Unutra je i dalje sparno i pored otvorenih prozora.Valjda se ugrijali zidovi,sta li.

Danas sam obukla cak i jaknu,sto je bila misaona imenica zadnja tri mjeseca.🙂
I kod nas je zahladilonapolju i pala dugoocekivana kisa,ali kuca i kancelarija jos ne mogu da se rashlade.Unutra je i dalje sparno i pored otvorenih prozora.Valjda se ugrijali zidovi,sta li.
Ovde je i napolju sparina bila celo popodne, samo sam se preznojavala napolju iako pada kisa
Nama klima radila u kanc jer je preko dana bas davila sparina
Al dobro bg je specifican po sparini....mi ko singapur evrope :lol:
Kapiram da ce u toku noci da zahladi

Razumijem te. I kod nas je u subotu bilo sunčano i mislim da je bilo 20 stepeni, ali toliko je bilo vruće, mislim da je osjećaj isti kao kad je u BL 30 stepeni.

Da, ovde kad prži cvrči koža.
Još mi krenuli u Ålesund, da iskoristimo lepo vreme u gradu, pijemo kafu na šetalištu, Norgesi se svi poskidali i pravac okean, a u okeanu stabilnih 12.

Bila da podignem nalaz poslednjeg skenera i na kontrolu kod dr. Sve u svemu došla sam do granice, više nema šta da mi se da, metastaze svud po telu nove. Stare sve veće. Ovo sti me boli jako to je kaže jetra. Pojačala mi dozu leka protiv bola. Ako ne bude efekta da mi zamene nekim drugim lekom. Eti to bi bilo to. Do kad cu, ne znam, pomozi Boze.

Bila da podignem nalaz poslednjeg skenera i na kontrolu kod dr. Sve u svemu došla sam do granice, više nema šta da mi se da, metastaze svud po telu nove. Stare sve veće. Ovo sti me boli jako to je kaže jetra. Pojačala mi dozu leka protiv bola. Ako ne bude efekta da mi zamene nekim drugim lekom. Eti to bi bilo to. Do kad cu, ne znam, pomozi Boze.
Afro,ne znam da li si cula za knjigu Protokoli i izgubljeno znanje od Helene Begenisic Slehter
https://images.app.goo.gl/FkfToUpHAJeiCBWy6
Ne znam koliko je provjereno i uspjesno,ali javljaju joj se navodno ljudi koji su se izlijecili od najtezih bolesti.
Vrijedi pokusati.
Inace,knjige nema u Bg,ja sam je trazila u Laguninim knjizarama.Ali ima u Hrvatskoj i valjda se moze naruciti preko nekog sajta.
Ima i grupa na fejsu.
Meni je djelovalo da mozda ima nesto u tome.

Rekla sam 30, ne 40. :mrgreen:
Ali stvarno, ne znam šta je u pitanju, vlažnost vazduha ili nešto drugo, ali ako nema vjetra kad sija sunce ovdje je osjećaj da je mnogo toplije nego što jeste. Isto tako zimi kad je vjetar osjećaj je da je mnogo hladnije nego što temperatura pokazuje.
Ostrvo, normalno da je velika vlaga, nego vas vetar spasava leti pa ne osetite

Da li neko ima da mi prosledi broj proverenog kostolomca u Beogradu
Screenshot_20240910-130645.png

Afro,ne znam da li si cula za knjigu Protokoli i izgubljeno znanje od Helene Begenisic Slehter
https://images.app.goo.gl/FkfToUpHAJeiCBWy6
Ne znam koliko je provjereno i uspjesno,ali javljaju joj se navodno ljudi koji su se izlijecili od najtezih bolesti.
Vrijedi pokusati.
Inace,knjige nema u Bg,ja sam je trazila u Laguninim knjizarama.Ali ima u Hrvatskoj i valjda se moze naruciti preko nekog sajta.
Ima i grupa na fejsu.
Meni je djelovalo da mozda ima nesto u tome.
Hvala pogledacu.

Da, ovde kad prži cvrči koža.
Još mi krenuli u Ålesund, da iskoristimo lepo vreme u gradu, pijemo kafu na šetalištu, Norgesi se svi poskidali i pravac okean, a u okeanu stabilnih 12.
Moja mama i sveki&sveki sede u dugačkim pantalonama, čarapama i džemperima na današnjih +22°. Svakog momenta čekam da ovo dvoje pitaju da li ćemo ložiti. :mrgreen:

A ona operacija koju si pominjala pre neki dan?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back