Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dovukla se s posla
Jos sam drugaru otkazala druzenje jer sam sva smlacena i ne druzi mi se danas ni sa kim, ocu da dignem krake i da lencarim uz netflix i caj
Al oces djoku!
Od ulice sam cula ciguligu klavijaturu
Ti jos vezbaz!?
Od jutros nije prestao :pop:
Ima za dve nedelje snimanje za neku novu televiziju i sad udario na strebanje repertoara
I tako....digla sam ja krake....prilegla sam....ali nista od kuliranja ispod pokrivaca uz netflix :aha:

Živele drvene kuće, mi još nismo počeli sa grejanjem 😆
1000006046.jpg

Doduše, ima dobre prozore i dobru izolaciju i sve je novo, 2 god staro.

Ja moram, mada je 23 u kući i bez grejanja, ali sveki je zimogroziva i več dva dana kuka.
Inače, ne znam kako bi osušila jedriličarsku opremu nego iznad radijatora. Ne sme u sušilicu. Čizme isto moraju na radijator mada imam one uloške na struju što isušuju, mora do ujutru da bude suvo jer opet moraju da se kvase 🤣
Screenshot_2024-09-14-21-15-51-42_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg

Danas sam se čuo sa dvoje ljudi koji imaju koronu. Koronirali opet.
Jedna osoba vakc. Druga nije.
Ako je ikome važno. Vodi neku evidenciju za drugaricu.

Ja u bermudama po kući
Mora da je ova moja garila malo klimu, mada ne verujem, nisam pitao doduše, meni nije hladno, samo mi je gadno da izlazim. Šta fali malo da budem i kućni hrčak. Hrane me, gledam filmove, Al..neće da potraje Bah...

Ja moram, mada je 23 u kući i bez grejanja, ali sveki je zimogroziva i več dva dana kuka.
Inače, ne znam kako bi osušila jedriličarsku opremu nego iznad radijatora. Ne sme u sušilicu. Čizme isto moraju na radijator mada imam one uloške na struju što isušuju, mora do ujutru da bude suvo jer opet moraju da se kvase 🤣Pogledajte prilog 1610172
Zamisljam nocu prilaznike koje bace pogled na tvoj prozor, sa vana 🤣

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back