Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.689
Srećan rođendan mina.
Opet su mina, red i zendeli nestale u paketu.
Možda prave svoj forum.
Opet su mina, red i zendeli nestale u paketu.
Možda prave svoj forum.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Reci drugarici da je bila u pravu.Secam se tog nastupa
Lozila se moja drugarica na njega tada.... A ja na brajana francuza....pa raspravljamo ko je bolji frajer![]()
Reci drugarici da je bila u pravu.
Izvini Metlo, al "Brajana Francuza" se i ne sećam , a Plushenka se još uvek dobro sećam![]()
Brajan zuber, vecito je bio drugo trece mesto jer ga plusenko skembaReci drugarici da je bila u pravu.
Izvini Metlo, al "Brajana Francuza" se i ne sećam , a Plushenka se još uvek dobro sećam![]()
Metlo, ti ordinaciju neku da otvoriš, mani se foto aparata.Pokusao moj covek da me otruje!
Je l mi dobar klikbejt naslov
Kupio mi kiselu vodu (volim uvece da imam posle vecere da popijem zbog zeluca) ali nije bilo klasicnih nego samo heba ostala.... I ja ne znam da ona spada u vode bogate mg, ne zna ni on
Juce uvece oko ponoci popijem casu uz antibiotik
Kad su krenuli bolovi cele noci evo jos me muci
Pa dok sam ja ukopcala sta je
Nocas oko dva ustajem vrtim se, vracam film, reko da l sam pojela nesto pokvareno sta li.... I tako vrtim po glavi i setim se reko cek da vidim sastav ove vode da nije mg hbt. Kad ima sta da vidim, ona brate prepuna mgok to je
Aj sto se mucim od nocas, nego mi krivo sto sam popila antibiotik uz nju, sjebala mi je dejstvo leka, mogla sam i preskociti dozu isti posao sam uradila![]()
a torta, a vanillice, rakija, ništaХвала вам, друштво![]()
Srecan rodjusa torta, a vanillice, rakija, ništa
moram ja da stavim
![]()
Mi smo svi šmrkavi. Pekli smo u utorak papriku. Em je bilo hladno, em smo bili na promaji, em se nismo odmah dobro obukli.Ja sam se tako prehladila
Preko dana funkcionisem
Dodje noc
Sva se zacepim, jedva gledam
Plus sam u sred selidbe
Znaciiiiiiiii
Jedva cekam kraj septembra
Ima da lezim pet dana
Само ћеш да јој обогатиш имунитет антителима.Isto
Plus sam se uplasila zbog bebe
Al kapiram da njoj ne moze sad nista biti