Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bila da podignem nalaz poslednjeg skenera i na kontrolu kod dr. Sve u svemu došla sam do granice, više nema šta da mi se da, metastaze svud po telu nove. Stare sve veće. Ovo sti me boli jako to je kaže jetra. Pojačala mi dozu leka protiv bola. Ako ne bude efekta da mi zamene nekim drugim lekom. Eti to bi bilo to. Do kad cu, ne znam, pomozi Boze.
Mozes li otici do cg neko vrijeme do djece ,ako nisi okupirana dr ?

@Afroo
Kakav si dragi? Ne mogu da zovem a i pozivi ne prolaze, moram ovako da te pitam.
Propadoh skroz i ko čovek i ko komunista.
можда лупам. :fdlan:
а да купиш на киоску или где већ продају картицу са новим бројем и убациш у телефон.
поруком ми пријавиш број и могу да те зовем а да тебе ништа не кошта.:rtfm:
мсм., није нужно да те зовем пропали комунисто. :lol:

Krenula zadaca sa sinom
Snjom se ne ispati za tri razreda koliko snjim za par zadaca

Najveca moguca glupost je 9godisnje osnovno skolovanje
Prvi razred ko vrtic, igraj se, pisi ako hoces i kako hoces
Dosli sad u drugi, sve se podrazumijeva da znaju a oni nit sezu nit vezu

Kod nas moraju da krenu u školu između 4. i 6. godine, ne smiju imati preko 6 godina. Moj je mogao da krene sad sa 4 godine i dva mjeseca ili sljedeće sa 5 godina i dva mjeseca. Zvala sam školu da vidim kad većina djece kreće i rekli su mi obično oko pete godine, tako da će i on sljedeće godine. Nekoliko njih iz njegovog vrtića je krenulo i ove godine sa 4.

Mene ne brine toliko kako će da uči jer razmišljam svi su sličnog uzrasta, pa kako oni, tako će i on. Više me brine što je vrtić u koji ide prestao da radi after-school, do prošle godine oni su odvozili i dovozili djecu u školu, ni škole oko nas nemaju produženi boravak, tako da je meni lakše dok još ide u vrtić. Drugi problem je što ovdje ne ide upis u najbližu školu, već apliciraš u više škola i nadaš se da ćeš dobiti jedno mjesto, a samo u zadnje dvije-tri godine mnogo zgrada i kuća je izgrađeno oko nas, tako da je sve teže dobiti mjesto. Onaj ko ima brata ili sestru već u toj školi sigurno dobija mjesto, tako da ako stariji dobije ne moramo da brinemo za mlađeg.

Ja nemam pojma kako je ovde, pošto je kod nas u selu, ispostavilo se, totalno drugačije nego u susednom a kamo li u velikim gradovima.
Zbog organizacije i raznih drugih faktora, klinci imaju celodnevni (ili skoro celodnevni) dnevni boravak 4 dana nedeljno.
Taj dan kad su slobodni, boravak je otvoren i svi su slobodni da ga koriste, 12h nedeljno pokriva opština

можда лупам. :fdlan:
а да купиш на киоску или где већ продају картицу са новим бројем и убациш у телефон.
поруком ми пријавиш број и могу да те зовем а да тебе ништа не кошта.:rtfm:
мсм., није нужно да те зовем пропали комунисто. :lol:
Kolko znam to ne može kad imaš fon pod ugovorom, a možda i ja lupam.
Nema potrebe da se mučim, prošla uplata radi opet. :zkez:
Ko te šiša bre. :zplez:

a oni će kao znati da si izvadila karticu i ubacila drugu.
može biti da lupaš više nego ja. :lol:
bila danas kod bratovog sina, a oni prodaju i telefone i zaboravila da pitam.
blesava sam skroz. :fdlan:

za ne daj Bože se raspitam.
sve za propalog komunistu. :rotf:

Mozes, nekad su kodirali, sad vise ne jer je vecina fona sa dual simom ili e simom, tako da mozes da meces koju god hoces karticu
Cestitke za uplatu 🥳
Nemoj se iznenadis sledeci racun ce ti biti veci, naplatice ti taksu za ukljucivanje

Prvo sam tri adrese prosetala dok sam nasla gde je urologika, ne nije u poliklinici, odatle su me poslali u resavsku, ali ne nije ni u resavskoj nego u starom urgentnom centru. Bravo za postavljeno obavestenje, sjajna organizacija
Dzaba sto je meni "zakazano" za 8 kad nas kao ovce na gomili nabiju u cekaonicu pa nam dele brojeve. Svi su za osam zakazani
U ordinaciji je broj 4, a od 7 jutros su krenuli, ja sam broj 18 dobila
Sta bi bilo da radim u firmi gde ne mogu da pomeram radno vreme, a to je vecina zaposlenih, sta oni da rade
I sad se mislim da li da ih dignem u vazduh ili sta da radim, najradije bih otisla
Sad kad sam vec pojela g i dosla do ovde sad cu da cekam, ali sad sam dosla ovde i nikad vise. Dizacu kredit za privatnika ako treba
Mrsupickumaterinu bagro

Exkurzija do klinickog, od sabajle guzva na autoputu hbt, kad krene od tosinog bunara to kraja nema

Nego sta uradi zd za zeludac? Jesi isla privatno? @Zadovoljna domacica
Mene oduvali za endokrinologa, nema termina :lol: koliko klinika u bg ima, ni jedna nije pustila termine, alal im k.... a uspela sam da ulovim urologa za danas
Ništa nisam išla dalje. Heliko nije, ja nemam tegoba, i pretpostavljam šta je bilo.
Ja sem našeg paradajza koji mi proizvedemo ne smem da jedem drugi. Jer neka hemija kojom ga tretiraju za zrenje meni smeta. Jedne godine sam toliko povraćala i imala proliv, da sam mislila da ću umreti. Bilo je davno, sigurno pre 20 godina. Svi ukućani mogu da jedu, i ne smeta im, samo ja umirem.
I sada sam kupila neki u prodavnici, i mislila sam da je sazreo prirodno, i jela sam. Očigledno sam se zeznula. Ne bih ni obratila pažnju, ne bih se ni setila, da mi muž nije rekao da me moli da ne kupujem paradajz kada ne mogu da odolim.
Onda me Sava pošteno izribao, jer se seća kako je to izgledalo pre 20 godina. Ne jedem paradajz, nemam tegobe, ne idem kod gastroenterologa.

Ništa nisam išla dalje. Heliko nije, ja nemam tegoba, i pretpostavljam šta je bilo.
Ja sem našeg paradajza koji mi proizvedemo ne smem da jedem drugi. Jer neka hemija kojom ga tretiraju za zrenje meni smeta. Jedne godine sam toliko povraćala i imala proliv, da sam mislila da ću umreti. Bilo je davno, sigurno pre 20 godina. Svi ukućani mogu da jedu, i ne smeta im, samo ja umirem.
I sada sam kupila neki u prodavnici, i mislila sam da je sazreo prirodno, i jela sam. Očigledno sam se zeznula. Ne bih ni obratila pažnju, ne bih se ni setila, da mi muž nije rekao da me moli da ne kupujem paradajz kada ne mogu da odolim.
Onda me Sava pošteno izribao, jer se seća kako je to izgledalo pre 20 godina. Ne jedem paradajz, nemam tegobe, ne idem kod gastroenterologa.
Onda super 👌

Prvo sam tri adrese prosetala dok sam nasla gde je urologika, ne nije u poliklinici, odatle su me poslali u resavsku, ali ne nije ni u resavskoj nego u starom urgentnom centru. Bravo za postavljeno obavestenje, sjajna organizacija
Dzaba sto je meni "zakazano" za 8 kad nas kao ovce na gomili nabiju u cekaonicu pa nam dele brojeve. Svi su za osam zakazani
U ordinaciji je broj 4, a od 7 jutros su krenuli, ja sam broj 18 dobila
Sta bi bilo da radim u firmi gde ne mogu da pomeram radno vreme, a to je vecina zaposlenih, sta oni da rade
I sad se mislim da li da ih dignem u vazduh ili sta da radim, najradije bih otisla
Sad kad sam vec pojela g i dosla do ovde sad cu da cekam, ali sad sam dosla ovde i nikad vise. Dizacu kredit za privatnika ako treba
Mrsupickumaterinu bagro
Evo ja danas da pohvalim jednu medicinsku sestru.Ima i svijetlih primjera.
Isla sam da vadim krv po uputi i htjela sam jos neke stavke sto se dodatno placa,rekoh kad me vec bodu da i to doplatim.
Ona je samoincijativno nazvala dr i rekla joj da mi da i te stavke na uputu,da ne placam.Hvala joj!
Niti je morala,niti me poznaje,niti je imala neku korist.
Ja sam bila spremna da platim.
A inace je zena uvijek ljubazna i jedina koja mi "od prve"pronadje venu.
I uvijek je nasmijana,sto je rijetko sresti medju medicinskim osobljem,a i inace u zivotu.

Evo ja danas da pohvalim jednu medicinsku sestru.Ima i svijetlih primjera.
Isla sam da vadim krv po uputi i htjela sam jos neke stavke sto se dodatno placa,rekoh kad me vec bodu da i to doplatim.
Ona je samoincijativno nazvala dr i rekla joj da mi da i te stavke na uputu,da ne placam.Hvala joj!
Niti je morala,niti me poznaje,niti je imala neku korist.
Ja sam bila spremna da platim.
A inace je zena uvijek ljubazna i jedina koja mi "od prve"pronadje venu.
I uvijek je nasmijana,sto je rijetko sresti medju medicinskim osobljem,a i inace u zivotu.
Ima tako tih retkih primeraka

Sad sam zavrsila kod dr, a u 8 bio termin
Dzaba sam i isla kad je dr neki degenerik
Ne vredi mora privatno

a oni će kao znati da si izvadila karticu i ubacila drugu.
može biti da lupaš više nego ja. :lol:
bila danas kod bratovog sina, a oni prodaju i telefone i zaboravila da pitam.
blesava sam skroz. :fdlan:

za ne daj Bože se raspitam.
sve za propalog komunistu. :rotf:
Rekoh ja da nisam sigurna.
Treba imati pare i za karticu, sve moram da ti crtam.
I ne diraj mi Tita. :rtfm:

@Metla na vestici jesi li kad koristila kapi za nos avamys?
Propisao mi ih je dr protiv alergije uz jos jedne kapi.Ali apotekarka mi rece da su na bazi kortikosteroida i da koristim sa oprezom.
Fazon je sto ja uopste ne znam da li ja zaista kasljem od alergije ili mozda od sinusa.
Nos mi je zapusen i ne mogu da iskasljem sekret.
Nalazi krvi su mi u redu.Prvo mi je dao tablete omnitus za kasalj i lavrenu protiv alergije.
Nisam primijetila nikakvo narocito poboljsanje.
Mozda se smanjila ucestalost kaslja,koji me spopadne vise nocu,ali iskasljati i dalje ne uspijevam.
Inace nisam nikad do sada bila alergicna,cak ni na ambroziju.Bila sam na livadi punoj ambrozije i nije mi nista bilo.
E,sad da li ih ipak koristiti ili bacih deset eura? 🙂

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back