Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
ja planiram isto u nedelju posle trkeLik me je masirao sat i po. Neka yumeiho i sportska.
Znaci resetovana sam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja planiram isto u nedelju posle trkeLik me je masirao sat i po. Neka yumeiho i sportska.
Znaci resetovana sam
И мени...али моји су сви већ у несвести, од мушке родитељице до пса...а тек је почелоMeni je ovo baš ugodnih 31 stepen.

Па зар сад ниси лепо угрејана?pa da, mozes lepo da se ugrejes![]()

Vrela je!Па зар сад ниси лепо угрејана?

Ти се прави да не читаш, ми ћемо да се правимо да не знамоPerverzije se nastavljaju.![]()

ne znas gde da gledas, sve ti neprijatnoPerverzije se nastavljaju.![]()

I taman ćemo to da završimo, pa će trka, pa opet nameštanje, masaže...ne znas gde da gledas, sve ti neprijatno![]()
te ovu namestaju, ovoj vrelo, bru ka![]()

А врелине трају...I taman ćemo to da završimo, pa će trka, pa opet nameštanje, masaže...![]()
odmah sam blokirao hehehehheGledaj to malo vedrije...mozda si nekog usrecio![]()

uzmi one krznene, najmodernije suMeni je ovo radna temperatura,čim se spusti ispod 20 meni nije dobro . Zima za mene nema nikakvih čari i voljela bih da sam medo da je prespavam. Svi oko mene dahću a meni supeeer. Idem neke plažne papuče da kupim,pojma nemam koje su moderne![]()

Исто...Meni je ovo radna temperatura,čim se spusti ispod 20 meni nije dobro . Zima za mene nema nikakvih čari i voljela bih da sam medo da je prespavam. Svi oko mene dahću a meni supeeer. Idem neke plažne papuče da kupim,pojma nemam koje su moderne![]()
Јес...a nema karantina? samo test i ako si ok ulazis u grcku?