Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pilingovala se, namackala masku na lice i cekam da se mumificiram :ogledalo:
1624392021133.png

za to vreme gledaj mrtvu prirodu

Ja ti dodjem opet kod konobarceta slatkoga i narucim mu tj ne njemu vec narucim mi meni sendvic, i kazem do kade ce biti gotovo on meni rekne za oko 5 minuta te se ja vrnem tamo dje sam bia i za tih pet minuta cu da navrnem reknem ja njemu, kade ono zaboravih pare da ponesem tj imao para al malo i da se izvucem jer necu da platim mozda je tu stavia papriku neklu ljutu kada mu je treba vremena 5 minuta da napravi taj hljeb i salamu sto ga on meni pred mojim je lije ocima nazvao sendvicem. I kazem ja njemu, druze ja ovo necu da platim sade, idem da podignem karticu iz jakne rekne mi da je sve dobro tj ok mi kaze a i ja njemu tri takva da je sve dobro kazem i ja njemu i on meni ok, i tako celi dan sam izbegava taj kafic i tog konobara sto ooce da me juri kad me ugleda a jl srecom mu dodjose gosti koji sedose odnosno musterije.
Prodje malo dalje od toga vece, kad ni zazvoni, u kako mi zazvoni druze na vrata novi jedan te treba da ga ja obucim, a vekim ja a kad je novi sto se sam ne obucava, vidje mene kao ja sto sam se ja obucavao i nista mi ne fali sem koja daska druze, i tako prodje 3 sata kad ono napokon prestade on da me davi, ociju mi niko tako me nije davio jos koliko je on moga da prica, a poslodavce mu rekne da ga ne zivka ce nece da bude dostupan, e alaj mu vera!

Гледам Чернобил...није лоше, али очекивала сам више.
I, bre, Minka...kasniš godinama sa gledanjem. Mogli smo pešaka do tamo od prvog emitovanja...a nije loša serija.

Ja ću sad da završim Mare, znao sam odmah ko je ubojica, pa sam se malo smoro, al sveukupno je dobra serija. Kbga, nije bajna, inače ih u cugu odgledao. Sranje kad si iskusan gledalac.

Kuče..u zidu mokri čvor, nabio se u špajz, mi tamo držimo frižider, dupe uz.zid, glava u zamrzivaču... Inače je razbucalo jednog agresivnog, lovačkog psa, trobojca.. Msm da je ovaj morao na krpljenje...kaže sin, naš pas bio sav krvav, kad ga obrisao ni traga od povrede. Zayebani su to igrači, a nepoznavaoci ne bi nikad pomislili....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back