- Poruka
- 63.764
Само ти настави да мрзиш
Sto li se ja tusiram 3x dnevno kad se opet preznojim, dzaba, resila sam da se vise ne kupam, ne isplati se
Ps: mrzim leto@mina68
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Само ти настави да мрзиш
Sto li se ja tusiram 3x dnevno kad se opet preznojim, dzaba, resila sam da se vise ne kupam, ne isplati se
Ps: mrzim leto@mina68
![]()

ja prozore vise ne otvaram da ne ulazi vrelina, jedva smo sinoc ohladili stan

ovo?Ja sam kupila Dyson ventilator, za klimu mora gradjevinska dozvola. I i leto je proslo![]()
Jeste, takav samo tower fan, ovaj je manji. pa nije klima ali nije ni klasicni ventilator. Duva hladan vazduh direktno iz njega i onako je prijatniji od ventilatoraovo?
https://www.tehnomanija.rs/klima-uredjaji-i-grejanje/ventilatori/dyson-ventilator-am-09-wh-sv.html
jel to nesto kao unutrasnja klima?

sta u vrucincini ima ugodno, da mi objasnite vi letoljupci?![]()
ja nisam osetila prvu dozu, druga me bolucnula trenutno. sutradan je malo bolela ruka na mestu uboda i to e to.Jel istina da fajzerova najvise boli?

pa da, mozes lepo da se ugrejesnista...zimi se barem sklupcas u fotelju pored radijatora uz neki topli napitak i uzivas u pogled kroz prozor, a napolju malo ljudi i mir.

pa da, mozes lepo da se ugrejes![]()

volim i ja...ma sve volim osim leta...volim i leto kad sam na nekoj vodi, da budem iskrenamada ja najvis evolim jesen i prolece. nije hladno, a nije ni toplo. ne arcic ni grejanje, ni klimu. kad izadjes napolje prijatno. nekad pada kisa, ali ja kisu volim. jao kad nam krenu letnje oluje.![]()
Malo se zezamo, ali prelezao sam koronu u martu i planiram uskoro na vakcinaciju ali ne znam kada bi trebao jer relativno skoro je to bilo. Sinoc sam cuo od osobe koja je primila fajzera. E sad da li je to stvarno takoja nisam osetila prvu dozu, druga me bolucnula trenutno. sutradan je malo bolela ruka na mestu uboda i to e to.
ok, kapiram da se i ti sprdas sa vakcinama i vakcinisanim osobama, ali ne mogu da ne odgovorim kada se radi o istim![]()

Možeš i sad baš lepo da se ugreješ.pa da, mozes lepo da se ugrejes![]()

mislis pregrejemMožeš i sad baš lepo da se ugreješ.![]()

nisam cula da se zale na bol od fajzera. svejedno, nije nista neizdrzivo kad teta da bbocuMalo se zezamo, ali prelezao sam koronu u martu i planiram uskoro na vakcinaciju ali ne znam kada bi trebao jer relativno skoro je to bilo. Sinoc sam cuo od osobe koja je primila fajzera. E sad da li je to stvarno tako

E nemoj meni te evil, ščula, tri puta sam umrla od kuće do škole, a i klimu kući nemam, ali rernu, bogami imam.mislis pregrejem![]()

Kazu da bi oko 6 meseci posle prelezane valjalo da se primi vakcina.nisam cula da se zale na bol od fajzera. svejedno, nije nista neizdrzivo kad teta da bbocu
valjda se po nivou antitela odredjuje smes li ili ne da primis vakcinu, a koji je dozvoljen level, ne znam
mm je prelezao u januaru, u frebruaru uradio test na antitela i imao 16 (gornja granica 1) i u martu primio vakcinu. nije hteo da ceka 6 meseci ili meri ponov antitelanisam cula da se zale na bol od fajzera. svejedno, nije nista neizdrzivo kad teta da bbocu
valjda se po nivou antitela odredjuje smes li ili ne da primis vakcinu, a koji je dozvoljen level, ne znam