pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 164.950
ih bre
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Погледај овај филм. Ја сам се одушевила. Радња се одвија на Куби, а главни лик је Рус. У једном филму два мени омиљена језика. По истинитом догађају. Кубанци су након катастрофе помагали и деци и одраслима са најгорим последицама, иако сами у тешкој ситуацији. Може и ћерка гледати са тобом. Баш је дирљив и животни.Гледам Чернобил...није лоше, али очекивала сам више.
Слатка палента?odgledala 2 epizode lokija. pedikirala kopita.... kako je onaj glumac tom hidlston, sto glumi lokija, seksi i dalje.

Што касним, јел то нека трка а ја нисам обавештенаI, bre, Minka...kasniš godinama sa gledanjem. Mogli smo pešaka do tamo od prvog emitovanja...a nije loša serija.
Ja ću sad da završim Mare, znao sam odmah ko je ubojica, pa sam se malo smoro, al sveukupno je dobra serija. Kbga, nije bajna, inače ih u cugu odgledao. Sranje kad si iskusan gledalac.

Хвала, видећу после овога да одгледамПогледај овај филм. Ја сам се одушевила. Радња се одвија на Куби, а главни лик је Рус. У једном филму два мени омиљена језика. По истинитом догађају. Кубанци су након катастрофе помагали и деци и одраслима са најгорим последицама, иако сами у тешкој ситуацији. Може и ћерка гледати са тобом. Баш је дирљив и животни.

Па, ћуре једно, где је кренуло кад не зна да летиovo je vrapcic ispao iz gnezda
uhvatila sam ga da ne izleti na ulicu, jer leprsa kao kolibri
cekala sam da majka primeti da joj dete fali i da se pojavi
inace im svaki dan ostavljam svezu vodu i semenje
i sad se majka pojavila i hrani ga
a ostali rapci se rascvrkutali, verovatno se dogovoaraju kako da ga rate u gnezdo
u ovom delu baste je skriven i psi ne mogu da udju, a mislim da se ni macke tu ne sunjaju
najveca sansa da prezivi i proleti mu je tu![]()

za ove tople dane.... one from the heart...kopolaПогледај овај филм. Ја сам се одушевила. Радња се одвија на Куби, а главни лик је Рус. У једном филму два мени омиљена језика. По истинитом догађају. Кубанци су након катастрофе помагали и деци и одраслима са најгорим последицама, иако сами у тешкој ситуацији. Може и ћерка гледати са тобом. Баш је дирљив и животни.
Ja sam prije nekoliko godina zatekla dva golubija jajeta u saksiji za cvijece na balkonu.Zao mi bilo da ih diram i izlegu se dva mala golupcica,cini mi se posle tri sedmice.Ja imam laste u štali, zaboravila sam telefon da ponesem da ih slikam.
Ma.ne, nije, al zvuči kao da tek sad gledaš Otpisane..kao gledala sam epizodu Garaža. Ne znam da li i vi pratite Otpisane : )Што касним, јел то нека трка а ја нисам обавештена![]()
Ove svakog proleća dolaze, izlegu dve ture mladih i u jesen se vrate na jug.Ja sam prije nekoliko godina zatekla dva golubija jajeta u saksiji za cvijece na balkonu.

Биће напушавањаŠto je divno toplo, kao u Raju![]()