Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Гледам Чернобил...није лоше, али очекивала сам више.
Погледај овај филм. Ја сам се одушевила. Радња се одвија на Куби, а главни лик је Рус. У једном филму два мени омиљена језика. По истинитом догађају. Кубанци су након катастрофе помагали и деци и одраслима са најгорим последицама, иако сами у тешкој ситуацији. Може и ћерка гледати са тобом. Баш је дирљив и животни.

...

Prilozi

• viber_image_2021-06-23_10-20-21.jpg
    viber_image_2021-06-23_10-20-21.jpg
    134,5 KB · Pregleda: 29
ovo je vrapcic ispao iz gnezda
uhvatila sam ga da ne izleti na ulicu, jer leprsa kao kolibri
cekala sam da majka primeti da joj dete fali i da se pojavi
inace im svaki dan ostavljam svezu vodu i semenje
i sad se majka pojavila i hrani ga :heart:
a ostali rapci se rascvrkutali, verovatno se dogovoaraju kako da ga rate u gnezdo
u ovom delu baste je skriven i psi ne mogu da udju, a mislim da se ni macke tu ne sunjaju
najveca sansa da prezivi i proleti mu je tu :heart:

Prilozi

• viber_image_2021-06-23_12-00-36.jpg
    viber_image_2021-06-23_12-00-36.jpg
    59 KB · Pregleda: 31
I, bre, Minka...kasniš godinama sa gledanjem. Mogli smo pešaka do tamo od prvog emitovanja...a nije loša serija.

Ja ću sad da završim Mare, znao sam odmah ko je ubojica, pa sam se malo smoro, al sveukupno je dobra serija. Kbga, nije bajna, inače ih u cugu odgledao. Sranje kad si iskusan gledalac.
Што касним, јел то нека трка а ја нисам обавештена :lol:

Погледај овај филм. Ја сам се одушевила. Радња се одвија на Куби, а главни лик је Рус. У једном филму два мени омиљена језика. По истинитом догађају. Кубанци су након катастрофе помагали и деци и одраслима са најгорим последицама, иако сами у тешкој ситуацији. Може и ћерка гледати са тобом. Баш је дирљив и животни.

Хвала, видећу после овога да одгледам :heart:

ovo je vrapcic ispao iz gnezda
uhvatila sam ga da ne izleti na ulicu, jer leprsa kao kolibri
cekala sam da majka primeti da joj dete fali i da se pojavi
inace im svaki dan ostavljam svezu vodu i semenje
i sad se majka pojavila i hrani ga :heart:
a ostali rapci se rascvrkutali, verovatno se dogovoaraju kako da ga rate u gnezdo
u ovom delu baste je skriven i psi ne mogu da udju, a mislim da se ni macke tu ne sunjaju
najveca sansa da prezivi i proleti mu je tu :heart:
Па, ћуре једно, где је кренуло кад не зна да лети :heart:

za ove tople dane.... one from the heart...kopola

Ja imam laste u štali, zaboravila sam telefon da ponesem da ih slikam.
Ja sam prije nekoliko godina zatekla dva golubija jajeta u saksiji za cvijece na balkonu.Zao mi bilo da ih diram i izlegu se dva mala golupcica,cini mi se posle tri sedmice.
E,kako su oni bili ruzni.😀Nesto zuti kao pilici,sa cudnim glavama,uopste nisu licili na golubove.
Do tada nikad i nisam vidjela kako izgleda mali golub.Imali su par neuspjesnih pokusaja letenja uz pomoc mame i tate goluba,ali na kraju su uspjeli.🙂

Ja sam za vikend:
Popeo senicu na drvo. bebu.
Pronašao, jer se stalno stalo, muško mače...nije moglo da otvori oko. Ne znam koji će tu gde sam ga pronašao. Stavio sam ga u kutiju i vozio do veta. Onda, zna se čije je, al ne zna se šta će kod mene, uz 3 psa, nakon što je utvrđeno da ima konjuktivitis, vratio mače muškog pola koje se drao ko magare.....užas maumau mijaiiiuoiiiooiiii i sve tako..znači vratio sam ga gde pripada.
Kod komšinice. Ostavio fiziološki rastvor da mu prska i ispira oči.q
Nek se ebe mače u dupe, samo mi je ono falilo. Nisam dr Dulitl.
Ni ona dva psa nisu moja, ne trebaju mi životinje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back