Pajper
Poznat
- Poruka
- 9.902
ja sam pocinjala 100 puta i nikako da procitam do kraja...a trenutno citam Andjele i Demone,Den Braun...MadonnaGirl:Procitala sam Devojku sa bisernom mindjusom
citam BAZU VANZEMALJACA........
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam pocinjala 100 puta i nikako da procitam do kraja...a trenutno citam Andjele i Demone,Den Braun...MadonnaGirl:Procitala sam Devojku sa bisernom mindjusom
citam BAZU VANZEMALJACA........
RedBloodedWoman:Quo Vadis - Sjenkijevich
muvalo:tebe smaraju beket, kami i desnica? ne moras da cekas raspust, mozes odmah da kupis Zagora na kiosku - odlicno stivo, ne moras cak ni da chitas, mozes po slichicama da provalish o cemu se radi....Dobro, malo te zezam, nije zlonamerno! Poz
Pajper:ja sam pocinjala 100 puta i nikako da procitam do kraja...a trenutno citam Andjele i Demone,Den Braun...
Andjeli i demoni...meni je super,nisam je jos procitala do kraja (jednostavno ne stizem)! Pomalo (dobro,malo vise) je morbidna,ali ok!MadonnaGirl:Ja sam je relativno brzo procitala........a kakvi su andjeli i demoni???razmisljam to da uzmem da citam za raspust.........
A shto te tochno zanima?*CMC*:Jel moze nesto vise o ovoj knjizi?Kad god sam krenula da je kupim,pojavilo se nesto prece!
Sjenkijevich i inache pishe realistichne romane, a ovaj mu je jedan od najprodavanijih. U "Quo Vadis" opisuje nastanak hrishtjanstva u Rimu za vreme vladavine Nerona, kao i ljubavnu prichu hrishtjanke Ligije. Inache, Quo Vadis znachi 'kuda idesh'*CMC*:Verujem da necu pogresiti ako je kupim,ali bih htela da znam o cemu se radi,kako je napisana...
to je odlicna knjiga, jedna od najboljih koje je laguna objavila. sigurna sam da ces uzivatitrachara:ja sam dobila "mati pirinca" i jedva cekam da pocnem da je citam!
pa ne znam... meni je "dvadeseta supruga" bila simpaticna, zivopisna, ali nista vise od toga, dok u "mati pirinca" isto tako postoji ta egzotika okruzenja, ali su likovi mnogo bolje profilisani i uverljiviji uprkos takodje vremenskoj, geografskoj i svakoj drugoj udaljenosti u odnosu na nastrachara:stvarno?
meni je od njihovih izdanja favorit "dvadeseta supruga" ...
Jel' "Niti lepote" srpski prevod naslova (The Line of Beauty)?moonja..:ako su te linije......'niti lepote'....meni se dopala knjiga..........