NEPODNOŠLJIVU LAKOĆU POSTOJANJA od Kundere, po 4 put. Šta je pozitivno,a šta negativno - lakoća/težina?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
trachara:stvarno?
meni je od njihovih izdanja favorit "dvadeseta supruga" ...
Milena_9:Svetlana Velmar Jankovic " Prozraci".
Njena autobiografija.
zoranpetrovic84:Niko i nista u Parizu u Londonu - Dzordz Orvel
Jaooo diFFno..minna-:ne znam shta sam zadnje prochitala............ali ovih dana bi trebalo da pochnem ~Anu Karenjinu~..............
Jbt ja sam skroz zapostavio i Dzordana i Martina.. Tako sam i ja stalno, kupim poslednji deo koji je izasao i onda se glodjem mesecima..+SpookyGirl+:pročitala Nebeski Oganj deo 1. od Roberta Džordana, a treba da kupim drugi deo i kasnije da kukam kad će nastavak...
da, dešavalo se i meniShinoda:Jbt ja sam skroz zapostavio i Dzordana i Martina.. Tako sam i ja stalno, kupim poslednji deo koji je izasao i onda se glodjem mesecima..![]()
Autostoperski je jedna od najboljih knjiga koje sam ja pročitala....Pajper:Procitala sam na Na obali reke Pjedre.....sacu da pocnen Autostoperski vodic kroz galaksiju...
isti slucaj...Devojku s bisernom mindjusom sam par puta pocinjala da citam i nikako da zavrsim! Sto se tice Praceta,Vestice na putu takodje nikako da procitam...+SpookyGirl+:Autostoperski je jedna od najboljih knjiga koje sam ja pročitala....
sad se konačno setih da krenem da čitam Odiseju u svemiru 2001.... toliko dugo je imam, i kad god počnem s čitanjem, nešto drugo mi odvuče pažnju. Uglavnom Pračet ili Autostoperski....