Šta trenutno čitate - utisci i preporuke

• Začetnik teme Začetnik teme ms
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
minna-:
ne znam shta sam zadnje prochitala............ali ovih dana bi trebalo da pochnem ~Anu Karenjinu~..............
Jaooo diFFno.. :mrgreen:
To mi bila jedna od omiljenih lektira u gimn. procaitao sam je za 3-4 dana :D

+SpookyGirl+:
pročitala Nebeski Oganj deo 1. od Roberta Džordana, a treba da kupim drugi deo i kasnije da kukam kad će nastavak...
Jbt ja sam skroz zapostavio i Dzordana i Martina.. Tako sam i ja stalno, kupim poslednji deo koji je izasao i onda se glodjem mesecima.. :lol:

Shinoda:
Jbt ja sam skroz zapostavio i Dzordana i Martina.. Tako sam i ja stalno, kupim poslednji deo koji je izasao i onda se glodjem mesecima.. :lol:
da, dešavalo se i meni :lol: prvo Zenica Sveta pa onda kukam kad ću da kupim više nastavak... pa onda uzmem Veliki Lov i Zmaja.... i tako stalno :lol:
Pajper:
Procitala sam na Na obali reke Pjedre.....sacu da pocnen Autostoperski vodic kroz galaksiju...
Autostoperski je jedna od najboljih knjiga koje sam ja pročitala....
sad se konačno setih da krenem da čitam Odiseju u svemiru 2001.... toliko dugo je imam, i kad god počnem s čitanjem, nešto drugo mi odvuče pažnju. Uglavnom Pračet ili Autostoperski....

+SpookyGirl+:
Autostoperski je jedna od najboljih knjiga koje sam ja pročitala....
sad se konačno setih da krenem da čitam Odiseju u svemiru 2001.... toliko dugo je imam, i kad god počnem s čitanjem, nešto drugo mi odvuče pažnju. Uglavnom Pračet ili Autostoperski....
isti slucaj...Devojku s bisernom mindjusom sam par puta pocinjala da citam i nikako da zavrsim! Sto se tice Praceta,Vestice na putu takodje nikako da procitam...:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back