gost 292874
Aktivan član
- Poruka
- 1.694
Poslednje Kockara, pre toga Velikog Getsbija i strasno sam se razocarala, toliko su ga nahvalili, toliko mi ga preporucivali, stvarno sam ocekivala vise..A na koricama pise ''Najbolji americki roman XX veka''
...
Nije mi se dopalo kako je opisivao, previse sazeto i jednostavno- kada je opisao Getsbijeva osecanja prema Dejzi rekao je kako ga je ''uzbudjivala i neobicno privlacila'', ma daj, kao da citam neki ljubavni vikend roman..Nemam nista ni protiv njih ,samo,ocekivala sam vise..Tematika je dobra, siromasni ambiciozni inteligentni momak iz provincije zudi za sjajem i raskosi bogatog dzet-seta, samo da je bolje opisao. Izvinjavam se Ficdzeraldu,ali, stvarno je mogao to malo bolje xD
A trenutno ponovo citam Don Kihota. Uzelela sam ga se..
...Nije mi se dopalo kako je opisivao, previse sazeto i jednostavno- kada je opisao Getsbijeva osecanja prema Dejzi rekao je kako ga je ''uzbudjivala i neobicno privlacila'', ma daj, kao da citam neki ljubavni vikend roman..Nemam nista ni protiv njih ,samo,ocekivala sam vise..Tematika je dobra, siromasni ambiciozni inteligentni momak iz provincije zudi za sjajem i raskosi bogatog dzet-seta, samo da je bolje opisao. Izvinjavam se Ficdzeraldu,ali, stvarno je mogao to malo bolje xD
A trenutno ponovo citam Don Kihota. Uzelela sam ga se..