wild_child
Elita
- Poruka
- 18.479
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što bi neko čitao knjigu samo da bi mogao da je citira, analizira i pamti?
Nekad je dovoljan samo filing koji knjiga nudi
Ovde za sad kao sagovornike prihvatam samo VišnjuV i Noru, one su svoje znanje dokazale.
Ako sam nekog izostavio, oprostite mi.
Pardon, i onog dečka što postuje recenzije na svom sajtu.
Necu. Ovo je smrtno ozbiljna temaLamar, vadi tašnice!![]()
Stvar je u tome što su ljudi dvolični, znam reakciju dotične kad bih ja rekao pročitao sam Kanta za jedan dan i mislim da nema potrebe da znam išta unapred.
Rat sa vetrenjačama.
Drugim rečima jer vide neku korist za sebe, što dijametralno suprotno svrsi književnosti, one prave, koja treba da bude korist za čovečanstvo.
Možda je to nekom i profesija.
A knjige se pišu, verujem, da bi pisac preneo neku svoju životnu istinu, saznanje, svoj talenat podelio sa čitaocima, možda nekog i inspirisao da krene njegovim koracima, a ne da bi nekog zabavio i olakšao mu časove dokolice.
Rekoh, verujem.
Ja iskreno mislim da je najveći problem u Srbiji što svi misle da sve znaju i da su Bogom dani za sve, a većina radi i poslove za koje nemaju nikakve kvalifikacije.
Ti i ja smo završili diskusiju, posle onih tvojih zlobnih i omalovažavajućih postova.
A ovo što si me pitala, ako te stvarno interesuje, pronaći ćeš u esejima Tomasa Sterna Eliota, koji se smatraju jednim od temelja književne teorije i kritike.
Svako dobro.
Bežim od nekulturnog sagovornika, to mi je profesionalna deformacija.
Imaš link, koleginica, koja je pametnija od mene, je to lepo izložila na svom sajtu.![]()
Pa šta ćeš, ti napiši novu knjigu o književnoj teoriji, rado ću je pročitati.![]()
Imam ja svoje mišljenje, al ga smatram nebitnim.![]()