goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Aha znači i u njega se sumnja...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Aha znači i u njega se sumnja...![]()
Ajde ajde među prijateljma si,skini taj teret s dušeJa ne mrzim Jevreje i ne smatram da su oni izvor svakog zla.

Problem s Čomskim je to čto pored opravdane i analitične kritike Američkog društva i nasilne politike, gotovo uvek relativizuje žrtve konstatacijom da su i one delimično krive, za zlu sudbinu koja ih je snašla i na taj način daje legitimitet SAD terorizmu.

Roberto Bolanjo: 2666
Moj prikaz na: http://dnevnikcitanja.blog.com/2011/12/26/roberto-bolanjo-2666/
Pogresno tumacis Comskog.Nigde on ne krivi zrtve bukvalno vec ih kritikuje sto dozvole manipulacije jer cinjenica je da Amerika ne bi imala toliko uspeha u tlacenju da im to ne omogucuju na neki nacin i te same zrtve.
Neka odu Ameri da tlace Norvezane,ima i tamo puno ruda,nafte,bogatstva.Ali ne,Norvezani nisu tupavi kao Iracani i drugi.

Mora u Srbiji da se napravi neka varijanta Index Librorum Prohibitorum...One knjige koje su su skladu sa učenjima ''revolucije''...Ostalo da se spali i zabrani...![]()

Čim sam te ugledala, odmah sam te spazila.
![]()

Ne, to što kritikuje tupave narode, kao što smo i mi sami zbog toga što dozvoljavaju manipulaciju je opravdano, ali u svojim tekstovima on polazi, npr. ovako:,, Iako je Gadafi strašni terorista i diktator...
Takav način diskvalifikacije lidera neke zemlje u američkom debilnom mozgu, stvara moralno opravdanje za čin američkog nasilja.
Knjigu poezije mog kolege iz škole Bojana Bjelića, pod nazivom Da razrežem jezik. Juče je bila promocija u 17 h. U boemskom stilu, proveli smo, nas 6-7, uključujući i nadarenog pjesnika, juče ukupno 12 sati u kafani. Tačnije 10, 2 sata smo bili na promociji. Dan za pamćenje! A i poezija obećava.
![]()