Rudjer
Iskusan
- Poruka
- 5.513
Blago cara Radovana.....
Kakva je knjiga?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Blago cara Radovana.....
Kakva je knjiga?
Citam Prokletu avliju. Simpaticna knjiga.
Kad bi ti reko da je citam ceo zivot i ne mogu je se nacitati,da li bi mi verovo?
Jeste, procitala sam je nekoliko puta i bas mi se svidja![]()
Javni svoje misljenje..
Pozdrav!
Naravno. U tome je čar književnosti.
Čitao sam na nekom portalu, valjda je bilo neko istraživanje kod nas i ta je knjiga ušla u top 10 domaćih djela.
Uzeh sinoc ``Neprimetne zlocine`` od Giljerma Martineza.
Otkrih ga i zavoleh.
Napisao je i roman ``Spora smrt Lusijane B``.
Moje tople preporuke.
Trenutno citam Remarkovu ''Trijumfalnu kapiju''. Svidela mi se ''Na zapadu nista novo'' pa uzeh da procitam i ovu...
Knjiga je napisana nekako u drugacijem tonu, ne toliko dramaticna vise psiho-drama sa elementima jubavne intrige. Radnja je smestena u Parizu tokom ratnog perioda i opisuje tajni zivot glavnog lika Ravica.
Stil, iako malo drugaciji, i dalje Remarku svojstven i prepoznatljiv...
Pusti pravog da uđe- švedski horor.
Mnogo dobra knjiga, odlično napisana, ali mračna i teška. Barata sa svim mukama savremenog sveta.
Otuđenost. Usamljenost. Nedostatak ljubavi. Nedostatak cilja u životu. Rasturene porodice.
Pedofilija. Ubistva. Vršnjačko nasilje.
Upakovano u priču o vampiru( vampirici ). Ima neku sumornu, ledenu atmosferu.
Pusti pravog da uđe- švedski horor.
Mnogo dobra knjiga, odlično napisana, ali mračna i teška. Barata sa svim mukama savremenog sveta.
Otuđenost. Usamljenost. Nedostatak ljubavi. Nedostatak cilja u životu. Rasturene porodice.
Pedofilija. Ubistva. Vršnjačko nasilje.
Upakovano u priču o vampiru( vampirici ). Ima neku sumornu, ledenu atmosferu.
Ja sam citala nekoliko njegovih knjiga, po preporuci mog bivseg decka iz Argentine. Imala sam priliku i da ga upoznam i strasno je simpatican. Nisam ni na kog naisla u Srbiji da zna njegova dela. Crímenes imperceptibles je to sto si ti citala, a izasla mu je i nova knjiga Yo también tuve una novia bisexual, to mu dodje na srpskom: I ja sam imao devojku, koja je biseksualka. Jos je nisam procitala, ali jedva cekam.
Ma jok.Je l' to bila moja preporuka?
"Besnilo" Pekić... Treći ili četvrti put, bem li ga ako znam.
"Besnilo" Pekić... Treći ili četvrti put, bem li ga ako znam.
Portret u sepiji – Izabela Aljende, Narodna knjiga, 310 str, 10/10
Moraću i ja...bar jednom.
To je trilogija. Prva polovina XIX veka i druga polovina XX veka na tlu Juzne i Severne Amerike.Lamar, kakva je knjiga?