Moderna Pevacica
Elita
- Poruka
- 16.002
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ти си римокатолкиња?Garantuje mi papa.
Dance in the Dark?
Ти си римокатолкиња?
"Дружба Пере Квржице", Мато Ловрак
-Ubistvo s' predumisljajem
Ne, ovo je 5. knjiga Martinovog serijala Ice and Fire.
Ти си римокатолкиња?
E pa drugari što se mene tiče ja sam završio sa čitanjem romana do januara
kreću mi ispitni rokovi pa nemam vremena![]()
Svet kao volja i predstava - Artur Sopenhauer
Stekao sam utisak da je previse subjektivan.
DObar utisak si stekao, jer on i predstavlja svet kao svoju "viziju". Inace, on je veoma glup i tvrdoglav covek, koji je zatvarao oci pred naucnim otkricima toga doba.
DObar utisak si stekao, jer on i predstavlja svet kao svoju "viziju". Inace, on je veoma glup i tvrdoglav covek, koji je zatvarao oci pred naucnim otkricima toga doba.
Nije covek visio u laboratoriji i resavao trig .funkcije nego je uneo preokret u nacinu poimanja filozofije ravno teoriji relativiteta u fizici...
Posle njega i Barklija sve se iz korena promenilo ( korealnost - subjekta i objekta ) ...
Koja su to naucna otkrica tog doba....ne znas ni kad si gladna , pa neznanje sublimises nazovi vulgarnoscu , koje bi samo pametni mogli dai dokuce...idi i pevaj .
Ne znam kako ti nije glupo da ovo pišeš.
Sta si ti citao, meni uopste nije jasno. Da li si ti svestan da se on u toj knjizi nalupetao o nekoj volji, koja svuda prodire. Sta je to? Gde je ta volja? Hajde, neka mi je neko pokaze.
Vidim ovde se pise o ozbiljnim knjigama,mislim na filozofiju.Moderna pevacica sta trucka,to je dno dna.
Sto se tice Sopenhauera,on je samo zanimljiv,britak i hrabar.Nema niceg novog ni originalnog kod njega.Cist prepisivac prethodnika.Korelaciju subjekta i objekta pre Sopenhauera je bolje uocio Fihte.
A pre Berklija o odnosu objekta i subjekta pisali su grcki filozofi,presokratovci.
Kantovu filozofiju je kako tako dovrsio Fihte a ne Sopenhauer,sto ovaj drugi uobrazava.
Evo ja imam recimo volju u tangicama , time bih ti dokazala pol ....za pocetak .
Vidim ovde se pise o ozbiljnim knjigama,mislim na filozofiju.Moderna pevacica sta trucka,to je dno dna.
Sto se tice Sopenhauera,on je samo zanimljiv,britak i hrabar.Nema niceg novog ni originalnog kod njega.Cist prepisivac prethodnika.Korelaciju subjekta i objekta pre Sopenhauera je bolje uocio Fihte.
A pre Berklija o odnosu objekta i subjekta pisali su grcki filozofi,presokratovci.
Kantovu filozofiju je kako tako dovrsio Fihte a ne Sopenhauer,sto ovaj drugi uobrazava.
Streberu!