Šta trenutno čitate - utisci i preporuke

• Začetnik teme Začetnik teme ms
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zavrsila Trijumfalnu kapiju nocas, knjiga je predobra... kraj nisam ocekivala, odusevila sam se! Sve preporuke! A danas cu da pocnem, na nagovor nase premudre pevaljke Crni obelisk... ako prezivim pricacu. :lol:
Preziveces i to je lepa prica. Ako imas onaj komplet preporucujem ti i ostale.

Mesaju se zanrovi: triler, avanturisticki, krimi, malo horora ako se dobro secam, sve to obavijeno misterijom...
Ima i nastavak ``Knjiga mrtvih dusa``.

Uh, zvuci kao da sam je ja napisala.

"Celstinsko prorocanstvo" je toliko glupa knjiga da je to nesto neverovatno. One kao slucajnosti, bla, bla, pa mi onda svako drzi lekcije o bioenergiji i slicno. Strasno.

Slažem se..ali ima nekih ok poruka...

Mesaju se zanrovi: triler, avanturisticki, krimi, malo horora ako se dobro secam, sve to obavijeno misterijom...
Ima i nastavak ``Knjiga mrtvih dusa``.

Imam i nastavak :)

Preziveces i to je lepa prica. Ako imas onaj komplet preporucujem ti i ostale.

Moderna pobedio sam i ovu rundu, ne samo da sam te pobedio na drustvenim naukama u vezi jezika, nego sam te prestigao sa reputacijom :D
Sta je sledece...ah da nemoj da mi odg ovde nego na PP posto te je sramota da priznas da ti nisam na ignore listi...
A sve sto ti napisem na nekoj temi pravis se da ne vidis a odgovaras mi na PP...

Petogodišnja Lajla nestala je u jednom tržnom centru u Los Anđelesu. Duboko potreseni ovom tragedijom, njeni roditelji na kraju se razilaze. Pet godina kasnije, Lajla se pojavljuje na istom onom mestu na kojem joj se izgubio svaki trag. Živa je, ali iz nekog nepoznatog razloga, ne progovara. Svi su srećni zbog njenog povratka, ali javljaju se i neizbežna pitanja. Gde je Lajla provela sve ovo vreme? Sa kim? Ali pre svega, zašto se vratila? Ova dirljiva, ljudska drama zapravo je čarobna ljubavna priča koja vas uvlači u misteriju i drži vas u neizvesnosti, priča čiji završetak nećete tako lako zaboraviti. :heart:

JESTE LI VI PROCITALI STA MISLITE O KNJIZI , AKO NISTE PREPORUCUJEM VAM PRELEPA :D :bye:

Dovršio ove Andrićeve priče. Ono što mi malo smeta je što se čovek stalno ponavlja, ima stalno iste motive. U gomili priča glavni junak je neki mali, nebitan lik koji ima neki kompleks više vrednosti pa izmišlja da je radio nešto što nije radio ili prikazuje sebe važnijim nego što jeste. Mislim da to malo umanjuje vrednost Andrićevog pisanja...nije baš mnogo raznovrstan.

Dovršio ove Andrićeve priče. Ono što mi malo smeta je što se čovek stalno ponavlja, ima stalno iste motive. U gomili priča glavni junak je neki mali, nebitan lik koji ima neki kompleks više vrednosti pa izmišlja da je radio nešto što nije radio ili prikazuje sebe važnijim nego što jeste. Mislim da to malo umanjuje vrednost Andrićevog pisanja...nije baš mnogo raznovrstan.
... А при свему томе је и жешћи мизогин...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back