Moderna Pevacica
Elita
- Poruka
- 16.002
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma kakva reč, zapeta. Tata me je od detinjstva spopadao primerom: "Osloboditi ga, ne ubiti ga."
P.S. Koja ti je to životinja na avataru? Tuljan? Ali, ima noge.![]()
VombatTo je neka vrsta torbara, valjda je iz Australije. Mnogo mi je gotivan
Bas bi bio kul kucni ljubimac.
![]()
ali lici na krticu, jel da?![]()
![]()
Veza postoji. To moze biti smesno samo nekom kretenu.
Pa, onda citaj.
Kada naucis da das smislen odgovor potkrepljen argumentima u bar jednoj slozenoj recenici, onda se javi da nesto kazes. Do tad ne mogu da te prihvatim kao razumnog sagovornika.![]()
Drustvo,
Sada sam bila na sajtu ``delfi.rs``, ako neko jos ne zna 12. jula izlazi englesko izdanje petog nastavka PLIV-a Dzordza R.R. Martina ``A Dance with Dragons``!
Ko ne moze da doceka prevod na srpskom, eto mu prilike da cita nastavak na engleskom.
heheheh lici, ali je lepsii nasmejaniji
![]()
"Историја и заблуда", Чедомир Антић
Е, сад га баш и ти загуди.E, kada ga vidim sa onim imidjom nekog mladog dede ne cudi me sto se bavi tim zabludama. Ceo njegov zivot je zabluda, ali ce videti, kada bude umirao.
Е, сад га баш и ти загуди.
Он је један од наших најбољих млађих историчара. Управо он је један од оних што покушавају да нас мало опамете, спусте на земљу, разбија заблуде и митове којима је овај народ склон... И то, управо у одговарајућој мери, никад не прелазећи ону танку, често невидљиву линију између здраве (само)критике и пуке пљувачине по сопственом народу.
Moji odgovori su veoma iskreni i strucni. Kazi ti nesto takvo ako mozes?
Drustvo,
Sada sam bila na sajtu ``delfi.rs``, ako neko jos ne zna 12. jula izlazi englesko izdanje petog nastavka PLIV-a Dzordza R.R. Martina ``A Dance with Dragons``!
Ko ne moze da doceka prevod na srpskom, eto mu prilike da cita nastavak na engleskom.
Dogurala sam do Gozbe za vrane. Dzordz R. R. Martin.
Kad sam krenula, moram da procitam sve nastavke.
Sve ostalo je u drugom planu.
Zbog takvih "strucnjaka" ova nasa zemlja je tu gde jeste. Da bi odgovor bio strucan, mora da se zasniva na kakvim takvim argumentima, a ne samo na licnom utisku. I neka hvala, zadrzacu svoj nacin vodjenja diskusije, ne zelim da se ogranicavam i zatupljujem pokusavajuci da dosegnem tvoju "strucnost". Ona je van svake konkurencije.![]()
Samo napred![]()
Sta je sa avatarom?![]()
Pročitao "velika nebeska reka" a sad upravo završavam "celestinsko proročanstvo" pa odma nastavljam sa "deseti uvid" a posle toga ću "biblioteka mrtvih"![]()