~Petar~
Poznat
- Poruka
- 8.643
portret umetnika u mladosti...dzojs
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Genia:Ako volite SF, obavezno pročitajte ''Enderova igra'' - Orson Skot Kard. U stvari, svideće se i onima koji nisu fanovi SF-a.
Nora Roberts je OK, pogotovo ''Iskrena izdaja'', Sofi Kinsela je takođe odlična, pročitala sam ''Kupoholičarku'' prvu i drugu, da li neko zna jesu li već preveli i objavili i treću, ''K. staje na ludi kamen''? U biblioteci je još uvek nema.Čitajte Džejmsa Patersona ''Prikrade se pauk'' (ima i film, ali nije ni upola dobar kao knjiga), Patrišu Kornvel ''Post mortem'', Metju Rajli ''Hram''... to su trileri, odlični su!
mixy:Da li danas iko cita Tomasa Mana?
Strasno je koliko taj genije ostaje nespomenut...
Nemoj da te osrednje iskustvo sa tom knjigom prevari i sprijechi u daljem chianju... prochitaj "Djevojku sa bisernom mindjushom" ili "Pale andjele" (ja sam za "Djevojku")... Vjeruj mi, neuporedivo su bolje.Tinar:"Devichanski plavo" Trejsi Shevalije- Nije loshe, ali ne verujem da cu chitati neka druga dela...
Dont_Break_The_Oath:Bjørnstjerne Bjørnson-Redaktoren.
Ponovo sam je citao.
Ipak mi je Bjørnson najomiljeni pisac.
Za sve neupucene u ovog istinskog kralja Norveske knjizevnosti preporucujem da ga procitaju.
wild_child:Ja sam procitala samo Carobni breg. :shy:
Sta mi jos preporucujesh?