Šta trenutno čitate - utisci i preporuke

• Začetnik teme Začetnik teme ms
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Genia:
Ako volite SF, obavezno pročitajte ''Enderova igra'' - Orson Skot Kard. U stvari, svideće se i onima koji nisu fanovi SF-a.
Nora Roberts je OK, pogotovo ''Iskrena izdaja'', Sofi Kinsela je takođe odlična, pročitala sam ''Kupoholičarku'' prvu i drugu, da li neko zna jesu li već preveli i objavili i treću, ''K. staje na ludi kamen''? U biblioteci je još uvek nema.Čitajte Džejmsa Patersona ''Prikrade se pauk'' (ima i film, ali nije ni upola dobar kao knjiga), Patrišu Kornvel ''Post mortem'', Metju Rajli ''Hram''... to su trileri, odlični su!

Ja sam je kupila prije nekoliko dana... Danas sam pochela da je chitam.

Dont_Break_The_Oath:
Bjørnstjerne Bjørnson-Redaktoren.
Ponovo sam je citao.
Ipak mi je Bjørnson najomiljeni pisac.

Za sve neupucene u ovog istinskog kralja Norveske knjizevnosti preporucujem da ga procitaju.

А "Рибарка"? Да ли поседујеш његове књиге или их позајмљујеш из библиотеке? Не знам да ли си упознат да је Бјернсон скоро објављен...

Поздрав ;)

wild_child:
Ja sam procitala samo Carobni breg. :shy:
Sta mi jos preporucujesh?

Из првог покушаја си дошла до правог... ;) Оно што би свакако требало да прочиташ, ако те естетика имало интересује, јесте "Смрт у Венецији", али и "Тонио Крегер" који се не разликује баш превише... Мада су године (читај: искуство) осетног трага оставиле... Мислим да те ништа од Мана, под условом да ти се допао Брег, неће разочарати... Ех, да, можда и "Буденброкови - пропаст једне породице" ;)

Поздрав и драго ми је што се јавио бар неко ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back