Šta trenutno čitate - utisci i preporuke

• Začetnik teme Začetnik teme ms
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mala Princeza:
Feelgooood:
Upravo sam pročitala "Mefisto i zlatokosa" Srđana Krstića. Vrlo interesantan opis zbivanja u ovozemaljskom i onozemaljskom svetu, šta se dešava sa anđelima, demonima i ljudskim dušama. Odlična knjiga mada nije za fanatično religiozne i one koji ne mogu da podnesu "drugačiji pogled" na takvu temu.

Odlicna knjiga...ako ti se svidela ,procitaj "Skola srece" od istog pisca,zanimljiva je... :wink:
Da, da :) Poslušala sam savet i pročitala Školu sreće, odlična knjiga...

Sibila:
marina_se_budi:
Oslusni tisinu- Meri Saliven! Super jeee!
Mislim da su mu sve knjige dobre, mada se meni više svidela Sedela sam a obali reke Pjedre i plakala.
To je ona. Nego, meni je "Oslushni tishinu" tako bezvezna knjiga. :roll:

Toliko sam knjiga prochitala u roku od dva meseca...
"Tragom biblije";Brus Fejler- odlichna knjiga, dokumentarac, samo shto ne vidim dodir pochetka i kraja ... :?
"Adrijan Mol: Godinje lutanja";Sju Taunzend- neobavezno shtivo, poslednji deo, mnogo smeshno... :D
"Tragom Kartagine"; Lin Hemilton- veeelikoo razocharenje
"Dok lav jede"+"Oluja"; Vilbur Smit- moj omiljen pisac, tako da su knjige odlichne, upravo chitam i treci deo "Vrapchev pad"...

meni je oslušni tišinu jedna od onih za izbegavanje.užas od knjige :roll:

možda sam je prerasla.
sada sam završila kupoholičarku,
kup.staje na ludi kamen :P :P :P
e,to je fenomenalno da se nasmejete do suza.
još jedna knjiga tipa npr.bridget jones....
mada sam glavnu junakinju zamislila kao dadilju iz istoimene serije...

mučim se da završim da vinčijev kod :roll:
usput čitam marijanu kiz,KOD POSLEDNJE ŠANSE
irkinja,vrlo je duhovita...knjige su joj uglavnom muško-ženski odnosi
i primena istih u situaciji :lol: :lol: :lol:

odmaram mozak, pa čitam laganice :P

Lan Samanta Cang - Sestrinske tajne

(Godine 1931. sestre Djunan i Jinan prepustene su same sebi nakon samoubistva svoje majke. Dve devojke su nerazdvojne - sve dok Djunan ne stupi u dogovoreni brak i pocini kobnu gresku zaljubljujuci se u svog muza. Pricu cija se radnja desava u Kini i Americi tokom burnih godina rata i komunisticke revolucije, prica njen svedok i ucesnik, Djunanina starija cerka, Li Hong, koja ce i sama biti uhvacena u mrezu ljubavi, izdaje i ocaja.)

Preporucujem...

Ako volite SF, obavezno pročitajte ''Enderova igra'' - Orson Skot Kard. U stvari, svideće se i onima koji nisu fanovi SF-a.
Nora Roberts je OK, pogotovo ''Iskrena izdaja'', Sofi Kinsela je takođe odlična, pročitala sam ''Kupoholičarku'' prvu i drugu, da li neko zna jesu li već preveli i objavili i treću, ''K. staje na ludi kamen''? U biblioteci je još uvek nema.
Čitajte Džejmsa Patersona ''Prikrade se pauk'' (ima i film, ali nije ni upola dobar kao knjiga), Patrišu Kornvel ''Post mortem'', Metju Rajli ''Hram''... to su trileri, odlični su!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back