'Biblija otrovne masline'- Barbara Kingsolver, malo je reći da je knjiga dobra, to bi bilo 'understatement'
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zadnje pročitala Da Vinčijev kod. Ako je neko čitao molim da prokomentarišemo.Ostavlja mnoga pitanja otvorena ali se mora imati neko predznanje o tajnim društvima i raznim sektama.Red Zmaja:da li citate u svoje slobodno vrijeme i sta ste yadnje procitali?
Mislim da su mu sve knjige dobre, mada se meni više svidela Sedela sam a obali reke Pjedre i plakala.marina_se_budi:Oslusni tisinu- Meri Saliven! Super jeee!
Da, damala Princeza:Feelgooood:Upravo sam pročitala "Mefisto i zlatokosa" Srđana Krstića. Vrlo interesantan opis zbivanja u ovozemaljskom i onozemaljskom svetu, šta se dešava sa anđelima, demonima i ljudskim dušama. Odlična knjiga mada nije za fanatično religiozne i one koji ne mogu da podnesu "drugačiji pogled" na takvu temu.
Odlicna knjiga...ako ti se svidela ,procitaj "Skola srece" od istog pisca,zanimljiva je... :wink:
To je ona. Nego, meni je "Oslushni tishinu" tako bezvezna knjiga.Sibila:Mislim da su mu sve knjige dobre, mada se meni više svidela Sedela sam a obali reke Pjedre i plakala.marina_se_budi:Oslusni tisinu- Meri Saliven! Super jeee!
Meseceva_kci:Galeb Dzonatan Livingston-Richard Bach
Lana#1:Poslednja knjiga koju sam procitala je "Vila" od Nore Roberts.A sad citam "Shopaholic Abroad" od Sofi Kinsele