justEKV
Poznat
- Poruka
- 7.642
Ma znaš na šta mislim. Lektira- u smislu da bi ljubitelji književnosti morali da je pročitaju. 
Kako znaš da nisi ljubitelj, kad nisi pročitala ni jednu? Znam kako je to, ni ja ne volim kad moram,
 Znam kako je to, ni ja ne volim kad moram,
pročitala sam sve lektire "po planu", ali retko koju i "po programu", tj. pročitala sam sve, ali skoro nijednu kad je trebalo za čas.

Kako znaš da nisi ljubitelj, kad nisi pročitala ni jednu?
 Znam kako je to, ni ja ne volim kad moram,
 Znam kako je to, ni ja ne volim kad moram,pročitala sam sve lektire "po planu", ali retko koju i "po programu", tj. pročitala sam sve, ali skoro nijednu kad je trebalo za čas.

Tačno se sećam da nam je i profesorka srpskog citirala tu rečenicu više puta dok smo obrađivali Prokletu avliju. Virnuću u knjigu ponovo kad dođem kući, ali izgleda da najlepše pevaju zablude
 Tačno se sećam da nam je i profesorka srpskog citirala tu rečenicu više puta dok smo obrađivali Prokletu avliju. Virnuću u knjigu ponovo kad dođem kući, ali izgleda da najlepše pevaju zablude  

Pre toga čitao Šopenhauera, njegovo vidjenje osnovnih principa etike i pokušaji da se obore Kantove teze. Smešan je.
  Pre toga čitao Šopenhauera, njegovo vidjenje osnovnih principa etike i pokušaji da se obore Kantove teze. Smešan je. 

razočarah se neviđeno...
 razočarah se neviđeno... .
. 

Hocu opet na prvu godinuuuu
 Hocu opet na prvu godinuuuu