- Poruka
- 6.538
To je ``provaljeno`` od kako je sveta i veka i zato se slazem sa Radom.
Ja sam ``zgresila`` dva puta sa Koeljom. Vise necu.
Ja jednom, i to bi bilo to.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je ``provaljeno`` od kako je sveta i veka i zato se slazem sa Radom.
Ja sam ``zgresila`` dva puta sa Koeljom. Vise necu.
Ja imam sve tri, Sexus, Plexus i Nexus, nisam ih ni pročitala, kasno sam ih kupila. Računam, mogu dobro da ih utopim...![]()

Džordž Orvel je rekao da je Rakova obratnica odlična knjiga, da se Crno proljeće može pročitati, a da mu ostalo ništa ne valja. Istina, Henri Miler je mnogo duže živio i pisao od Orvela, ali nešto sumnjam da se popravio. Ja se spremam Rakovu obratnicu da pročitam, kao i Parove.

Ma daj, ako su mu taj kliše nad klišeima izvukli u reklamu, kakav je tek ostatak knjige.
A Koeljove sve mudrosti pale su na pamet svakome starijem od sedamnaest godina, naravno.
) Pa sam čitanjem samo stekao malo više materijala za kritiku. 
To ovi mladji. Starije generacije su čitale Tolstojevskog. Omiljen im je bio "Tihi Don Kihot".
Ajmo malo u istorijuPhilippa Gregory - Kraljičina luda
Hanna, kraljičina luda. Zapravo židovka, pretvarajući se da je protestant ili katolik (po potrebi) se nadje na dvoru i usred spletki i intriga Kraljice Mary i princeze Elizabeth.....Zabavno,za promenu
Ja jednom, i to bi bilo to.

Kad se priča o Koelju, uvek se setim vremena kad je izlazio sportski šasopis Tempo. U njemu je bila rubrika, intervju sa nekim sportistom, mahom fudbalerima u kome su oni davali odgovore na razna pitanja, mnoga i vansportska. Preko 90 procenata za omiljenu knjigu naznačilo je Alhemičar-a, a jelo lazanje, pa mi je do današnjih dana, misao o Koelju, uvek bila povezana sa lazanjama, koje su mi kudikamo više legle od Koeljove knjige.

Kad se priča o Koelju, uvek se setim vremena kad je izlazio sportski šasopis Tempo. U njemu je bila rubrika, intervju sa nekim sportistom, mahom fudbalerima u kome su oni davali odgovore na razna pitanja, mnoga i vansportska. Preko 90 procenata za omiljenu knjigu naznačilo je Alhemičar-a, a jelo lazanje, pa mi je do današnjih dana, misao o Koelju, uvek bila povezana sa lazanjama, koje su mi kudikamo više legle od Koeljove knjige.
Bio i neki politicar Tempo.Ahahhaha, Tempo. Meni je misao o Tempu povezana sa srednjom školom.![]()
Ja sam već batalio Sexus Henrija Milera zbog toga. Mislim, nisam gadljiv na scene seksa već što pola knjige sva pažnja je usmerena ka tome, i njegovom malo čudnom poimanju sveta u kom nema ništa epohalno.
Znači i Apdajka da zaobiđem.

Džordž Orvel je rekao da je Rakova obratnica odlična knjiga, da se Crno proljeće može pročitati, a da mu ostalo ništa ne valja. Istina, Henri Miler je mnogo duže živio i pisao od Orvela, ali nešto sumnjam da se popravio. Ja se spremam Rakovu obratnicu da pročitam, kao i Parove.
Kad smo već kod istorije, meni je Papa Jovana super. Do tada nisam ni znala za taj detalj, najveću sramotu katoličke crkve. Ustvari, ono što je posle bilo, tj. prosečena stolica na koju seda svaki budući papa kako bi utvrdili da je muško.
A zar nije u tom Tempu bio i intervju sa nekim igracem iz Nisa, a koji je "trasferisan" u CZ i onda su ga u nekom intervjuu pitali kako je dosao u Beograd,
a on je odgovorio " s Piksitov Mercedes"?

Pazi brate lazanje su sumnjive, nisu NaškeKad se priča o Koelju, uvek se setim vremena kad je izlazio sportski šasopis Tempo. U njemu je bila rubrika, intervju sa nekim sportistom, mahom fudbalerima u kome su oni davali odgovore na razna pitanja, mnoga i vansportska. Preko 90 procenata za omiljenu knjigu naznačilo je Alhemičar-a, a jelo lazanje, pa mi je do današnjih dana, misao o Koelju, uvek bila povezana sa lazanjama, koje su mi kudikamo više legle od Koeljove knjige.
Ja cepam isključivo gibanitzu
Kako nije? Ja se te rečenice sećam iz Proklete avlije, a dva puta sam je čitao što je dovoljno za neke rečenice da ostanu u pamćenju
![]()
Tačno se sećam da nam je i profesorka srpskog citirala tu rečenicu više puta dok smo obrađivali Prokletu avliju. Virnuću u knjigu ponovo kad dođem kući, ali izgleda da najlepše pevaju zablude 
Majstor i Margarita, Mihail Bulgakov. Ovo je drugi put da sam ga procitao i smatram ga jednim od najboljih romana,

Jeste jedan od najboljih, Suzan, pročitaj, to je poput lektire.![]()