Verwest :)
Veoma poznat
- Poruka
- 12.229
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fenomenologija Duha - Hegel
Znaš koliko ga obožavam kao i njegov sistem apsolutnog duha!![]()
Nek ti je sa srecom![]()
Danas uzeo iz biblioteke V.Vulf - Ka svetioniku i Dž.Barns - Istorija sveta u 10 i po poglavlja. Volio bih čuti komentare ljudi koji su ove knjige već čitali.
Danas uzeo iz biblioteke V.Vulf - Ka svetioniku i Dž.Barns - Istorija sveta u 10 i po poglavlja. Volio bih čuti komentare ljudi koji su ove knjige već čitali.
Hvala vam na komentarima!
Pročitaću obe, pa šta bude!
Krstareći netom prije par mjeseci, čuo sam da je Ka svetioniku komplikovana knjiga, pa je čak neki svrstavaju u najteže knjige za razumjevanje. Da li je to istina?
Gledam kako ljudi spominju knjige i pisce za koje nikada nisam cuo ( sram te bilo sto mi nabijas komplekse wild child! ) i razmisljam kako je frustrirajuce sto ima toliko dobrih stvari koje nisam procitao niti cu...
I to mi nije rešenje, jerbo nemam više gde u stanu da držim knjige![]()
Ma za Travena ne bih ni ja čula da nemam Mrtvački brod u kućnoj biblioteci...pa je onda Quentin čini mi se jednom spomenuo da je Traven zanimljiv lik..pošto se inače ni dan danass ne zna njegov tačan identitet.
Ih bre, nemoj se stidiš...iskoristi Goodreads...ja tamo redom idem po ' preporukama' , zapalim u biblioteku i samo tražim po policama
Kad postanemo komšije ićićemo zajedno u biblioteku![]()