smilingSun

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • Pa ne znam šta ti je bilo nuđeno možda je i dobro što si ostala...Bio sa drugom do grada na Trgu pa posle šetali bili u par klubova na kraju završili u jednom sa živom svirkom bilo gotiva:D
  Svima nam je data jedinstvena prilika da svet ucinimo makar malo boljim. Ti svoju koristis na pravi nacin. :heart:
  Otkako sam procitao tvoju novogodisnju cestitku, osmeh mi ne silazi s predatorskih usana a dusu mi pohode samo drugovi toplota i milina.
  Necu danas flertovati sa tobom (u tradicionalnom shvatanju te reci), jer je tebi zaista potrebno da osetis srecu autenticnih, dubokih, iskrenih i dugorocnih odnosa, zato sto takvi odnosi od coveka zahtevaju napor koji je isplativ kao nijedan drugi. Zelim ti da nastavis da sijas, preslatka devojko! Zelim ti svu srecu!
  jedan mah i tebi...nadam se da se uskoro "sretnemo"...bas zelim da se "izbacim" ali cekam neki znak, da me zagolica iznutra :)
  cuvaj se i ti i tvoje reci...i samo se bacati na njih i dozvoliti im da se penju na nas.... i tako se radjaju price...
  Volim i ja zbog sinusa al opet.Ima oko 32 prosek...A dobro malo odeš na kupanje malo klima bude prijatno...:zag:
  Mmm koji god si izabrala ne bi pogrešila svi su...:)Ima li vrućine...?
  http://4.***************/_qGl2hKJ864g/TEm-BanP45I/AAAAAAAAAHY/h9paWW14Ntc/s1600/2354_MEDIUM.jpg
  Izaberi:cmok:
  Ali Sun...znas da zaceta beba ne moze dugo ostati u stomaku...istrulece, otrovace (onog ko je nosi), usmrtice mozda cak a i sama nestati jer joj neko/nesto nije dalo da udahne zivot...zar je i to pravda bozanska?
  Dete mora u svet, sa udarcima i milovanjima se susresti tako da ta majcinska zastita i briga ne moze da je spase gledanja u oci stvarnosti. Tako dete postane covek. Sto se pak osecanja nosenja tog mrdajuceg u sebi tice...oh...zato hocu da ostanem trudna!!! Hocu! I da me boli...i da se smejem posle toga...sve to.
  Imas nalete (inspiracije)? Pa? Sta se ceka? Moja inspiracija ceka vec dve godine...nece da me oplodi gadura jedna...mene voljom jalovu. Mrzim taj osecaj :(.
  pa ne mora znaciti da imam los stav o njoj...morbidnost se moze fino uoblikovati...mislim ti si upotrijebila za slucaj iz price rijec ''cudno'' ja malo jacu varijantu :)
  Oh, imam ja tih malih incidenata i svesnih trudnoca puno, ali ja hocu da se rodi nesto bozanstveno, da me olovka ne izda, i da one pokusaje zatrudnjivanja vise ne preskacem...mada kriva sam, olovku stvarno uzimam u ruku samo u Igri a nikako i van toga...a to za bebu nije dovoljno. I najgore od svega, znas li mozda ako tajna nije, ko bi tu bebu mogao da uvede u Maticnu knjigu rodjenih, da znaju i ostali za to?
  Stvarno zudim za time...i Ovako i Onako, ne znam sta me uhvatilo. Valjda osecam neku smrtnost sve vise.
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Back
Top