Šta trenutno čitate - utisci i preporuke

• Začetnik teme Začetnik teme ms
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a nije ti palo na pamet da mozda nisam znao za ovaj sajt :D ako mi verujes tek sam danas provalio bas za ovaj sajt.registrovan sam na delfi,plato,korisna knjiga,net knjizara,kameleon itd i tu nigde nema.jeste da ima veliki izbor na ovom sajtu ali mi se ne svidja funkcionalnost na njemu,uopste nemaju podelu po zanrovima.ja recimo citam horor i triler a ovde ima samo beletristika u koju je natrpano sve i svasta..ali ovaj sajt je bruka-kako su oni napravili zanrovsku podelu to je strasno,ovde ne moze da se snadje bukvalno niko
http://www.leo.rs/knjizara.aspx
evo nekih kategorija
ALANA
BLAGO
BRZOG RITMA
BUĐENJE
ČARLI
ČAROLIJA
i sta sad da radim ja koji hocu da vidim recimo sta ima od horora

Upravo to romane kroz koje se provlace istorijske licnosti citala sam Filipu Gregori konkretno dinastiju Tjudor Druga bolenova kci,Nasledje bolenovih,Kraljicina luda
i sve pohvale za te knjige bar sto se mene tice,malopre sam zavrsila Papa Jovana-Dona Vulfolk Kros
Havijer Moro-Indijska princeza isto po mom ukusu!
Hvala ti ovo ce mi biti od pomoci!

a nije ti palo na pamet da mozda nisam znao za ovaj sajt :D ako mi verujes tek sam danas provalio bas za ovaj sajt.registrovan sam na delfi,plato,korisna knjiga,net knjizara,kameleon itd i tu nigde nema.jeste da ima veliki izbor na ovom sajtu ali mi se ne svidja funkcionalnost na njemu,uopste nemaju podelu po zanrovima.ja recimo citam horor i triler a ovde ima samo beletristika u koju je natrpano sve i svasta..ali ovaj sajt je bruka-kako su oni napravili zanrovsku podelu to je strasno,ovde ne moze da se snadje bukvalno niko
http://www.leo.rs/knjizara.aspx
evo nekih kategorija
ALANA
BLAGO
BRZOG RITMA
BUĐENJE
ČARLI
ČAROLIJA
i sta sad da radim ja koji hocu da vidim recimo sta ima od horora

Kad neko laze,tu je problem sto se sve vise upetljava i sve mu je teze da se krije iza lazi.
Ja nikad preko neta nisam knjigu ni kupio a ni prodao.Pa ipak znam za taj sajt koji sam ti ostavio.On i jeste ujedno najveci sajt za takve kupovine.I siguran sam da lazes kako ne znas za njega.
Zanimljivo je da nisi naveo jos jedan veliki sajt za knjige www.knjizara.com

I ovaj sajt sto si ostavio za leo.rs. to je sviranje qurcu.Sajt im je nikakav i nije podeljen na oblasti i zanrove.Za tebe su zanrovi ove njihovce gluposti sto se zovu LAVIRINTI,ELPTIRICI,MEDIKUS,PCELICA,PUZIC.
Hahaha,kakve gluposti!
Oblasti su kad je podeljeno na beletristiku,pa onda drustvene nauke,pa onda se navedu te drustvene nauke,pra prirodne nauke,zatim ide umetnost,istorija,pa antikvarne knjige,knjige za decu,pa enciklopedije itd.
Pogledaj kako to izgleda

http://www.kucazasunce.com/index.php

A ne ono tvoje sviranje qurcu.

luciuss,dokle ces da mlatis.kao prvo ja sam i rekao za ovaj sajt leo da je katastrofa i da nisu knjige podeljene po oblastima.cak sam ti i naveo primer kako je smesan sajt a ti si nekako ukapirao ne znam ni ja kako-to samo ti znas- da ja mislim da je leo sajt dobar,pa mi onda kazes da je taj moj sajt sviranje k.. sto se tice ovog sajta kupido http://www.kupindo.com/pretraga.php?Pretraga=&Grupa=1 ja sam rekao da je sve natrpano u beletristiku.ajde genije nadji na ovomm sajtu horor zanr ili triler ili dramu.ti bre ne znas gde je nizbrdo.

kupio sam mnogo knjiga u poslednje vreme ali zadnjih dana slabo citam jer jurim neke ribe.evo sta sam kupio:alijenista,spora smrt lusijane b,smrt i njeni hirovi,tigrova zena,komesanje odjeka i otmenost jeza.imam na spisku jos oko 20 knjiga koje treba da kupam.bas mi je krivo sto ne mogu da se skoncetrisem na citanje samo mi je vagina u glave

Bravo! Mnogo dobri romani!

Petogodišnja Lajla nestala je u jednom tržnom centru u Los Anđelesu. Duboko potreseni ovom tragedijom, njeni roditelji na kraju se razilaze. Pet godina kasnije, Lajla se pojavljuje na istom onom mestu na kojem joj se izgubio svaki trag. Živa je, ali iz nekog nepoznatog razloga, ne progovara. Svi su srećni zbog njenog povratka, ali javljaju se i neizbežna pitanja. Gde je Lajla provela sve ovo vreme? Sa kim? Ali pre svega, zašto se vratila? Ova dirljiva, ljudska drama zapravo je čarobna ljubavna priča koja vas uvlači u misteriju i drži vas u neizvesnosti, priča čiji završetak nećete tako lako zaboraviti. :heart:
Joj, meni se nikako nije dopala. Jedva sam je izgurala do kraja jer nemam obicaj da prekinem na pola. Ali, dobro, stvar ukusa. Ja preporucujem "Ruska zima"- Dafni Kalotaj

Zavrsavam Ples sa zmajevima.
Prva knjiga kako-tako, dok sam se snasla, tj. prisetila svega trebalo mi je vremena da se snadjem.
Druga knjiga je mnogo bolja. Zavrsavam je uskoro.
Tirion - rules. Deneris - rules. John - rules.
Lepo se zabavljam citajuci EF.

Ja nisam mogla da cekam prevod, pa sam citala u originalu i procitala sam je za nedelju dana, oci su mi ispale. Mnogo je, bre, razvodnio pricu, mislim da ni sam ne zna na koju ce stranu. :D 2. aprila krece druga sezona serije :D

:cmok:

I samo da ti kazem, negde sam videla da si pitala za Ugresicku i Jergovica.
Mislim da ti se Jergovic ne bi svideo ni pod razno, a i za Ugresicku sumnjam, ali nisam sigurana.
Tako ja mislim
2586_2586280ee79rui7yl-1.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back