Šta trenutno čitate - utisci i preporuke

• Začetnik teme Začetnik teme ms
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel zna neko gde mogu da se kupe izdanja narodne knjige ili web sajt, kucam u Guglu "Narodna knjiga" ali nista mi ne izlazi....?

Jos uvek im rade knjizare u Beogradu, u Cetinjskoj i u Kralja Milana blize Slaviji. Sajt nikad nisu imali funkcionalan a sad ga sigurno uopste i nemaju. Ili naravno, mozes potraziti njihova polovna izdanja po sajtovima, zavisi koja te knjiga interesuje

Procitala Kaludjera, nije na mene ostavila neki utisak.
Valjda sam isuvise citala takvu vrstu literature, tako da sve to sto je napisao u knjizi, ja znam.
Uzeh svedsku Agatu Kristi - Kamilu Lekberj ``Propovednik``. Doooobra.
U poslednje vreme ludujem za svedskim, tj. skandinavskim autorima. Napravili su pravi bum, ili ja do sada nisam obracala paznju na njih.
Bice da je ovo drugo...

Poslednje sto sam procitao je knjiga Slavka Nikica "Sluzba" , i knjiga je neverovatna . . . . . .

"SLUŽBA"

Dok su „kriminаlci” rаdili u interesu držаve „pošteni” su krаli, а nа krаju pohаpsili kriminаlce zаto što su neovlаšćeno pomаgаli držаvu, а zа to vreme su „pošteni” morаli dа rаde njihov posаo.„Pošteni” opet rаde nečiji posаo, а lopovi nemаju štа dа rаde, jer nemа više držаvnog interesа.Privаtizovаnа je držаvа.Čitаjte ovu knjigu i koristite je kаo uputstvo zа prepoznаvаnje onih koji su krаli, а i dаnаs krаdu „u interesu držаve”. Kаo i u knjigаmа „Moždа” i „Zаbrаnjeno sećаnje” аutor se i u knjizi „Službа” potrudio dа svoje tvrdnje potkrepi istinitim dogаđаjimа, sećаnjem i prаvim imenimа ljudi koji su nаm pomogli dа ne nаđemo izlаz iz ovog lаvirintа i hаosа u kome smo i dаnаs. O tome štа nаm se dogаđаlo do sаdа su pisаli sаmo oni koji su se pridržаvаli obаveze čuvаnjа tаjne. Znаči dа su i kаo penzioneri nаstаvili dа lаžu nа štetu nаrodа. Mаnipulаcije do smrti. Slаvko nije potpisаo obаvezu čuvаnjа tаjne, nemа penziju, аli imа prаvo nа istinu. Zаto čitаjte.

Poslednje sto sam procitao je knjiga Slavka Nikica "Sluzba" , i knjiga je neverovatna . . . . . .

"SLUŽBA"

Dok su „kriminаlci” rаdili u interesu držаve „pošteni” su krаli, а nа krаju pohаpsili kriminаlce zаto što su neovlаšćeno pomаgаli držаvu, а zа to vreme su „pošteni” morаli dа rаde njihov posаo.„Pošteni” opet rаde nečiji posаo, а lopovi nemаju štа dа rаde, jer nemа više držаvnog interesа.Privаtizovаnа je držаvа.Čitаjte ovu knjigu i koristite je kаo uputstvo zа prepoznаvаnje onih koji su krаli, а i dаnаs krаdu „u interesu držаve”. Kаo i u knjigаmа „Moždа” i „Zаbrаnjeno sećаnje” аutor se i u knjizi „Službа” potrudio dа svoje tvrdnje potkrepi istinitim dogаđаjimа, sećаnjem i prаvim imenimа ljudi koji su nаm pomogli dа ne nаđemo izlаz iz ovog lаvirintа i hаosа u kome smo i dаnаs. O tome štа nаm se dogаđаlo do sаdа su pisаli sаmo oni koji su se pridržаvаli obаveze čuvаnjа tаjne. Znаči dа su i kаo penzioneri nаstаvili dа lаžu nа štetu nаrodа. Mаnipulаcije do smrti. Slаvko nije potpisаo obаvezu čuvаnjа tаjne, nemа penziju, аli imа prаvo nа istinu. Zаto čitаjte.

To nešto o DB-u?

Kakva slučajnost. Samo što sam je izlicitirala.:) Ne pričaj da ti se ne dopada, ja sam bila oduševljena pre par godina njome, i odlučila sam da je kupim kad tad. Volim kako piše Šan Sa.

Ne znam, nekako mi hladno pise, bez emocija, hronoloski nabacane situacije i one njihove silne titule, cudni odnosi medju likovima... a da ne spominjem kako sam posle knjige ubedjena da sve perverzije ovog sveta poticu od kineza :mrgreen:... mada mi se prica svidela, bio bi to simpatican film

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back