Šta trenutno čitate - utisci i preporuke

• Začetnik teme Začetnik teme ms
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja se nadam Pevačice da ću i ja jednog dana doći na taj stepen zrelosti pa će i meni biti glupa ali znaš imam ja još mnogo da radim na sebi.
Ali ja sam razmotrila tvoj koment i definitivno ću iščitati knjigu još jednom i pokušati da je posmatram malo strožim kritičkim okom pa ću ti javiti kako napredujem. Jel može?

Moze, volela bih da je jos jednom procitas, ali oslobodjena popularnih ideja ove prazne omladine.

Pročitao Danilo Kiš - Peščanik. Baš teška knjiga, super kompleksna. Ne može se baš uživati u njoj, ali piscu svaka čast, jer sam siguran da nije bilo nimalo jednostavno napisati ovakvu knjigu. Sve u svemu, ne bih je nikome preporučio.

Danas sam počeo Ljubav u doba kolere, čuo sam da je svi hvale, pa da vidimo.

Pročitao Danilo Kiš - Peščanik. Baš teška knjiga, super kompleksna. Ne može se baš uživati u njoj, ali piscu svaka čast, jer sam siguran da nije bilo nimalo jednostavno napisati ovakvu knjigu. Sve u svemu, ne bih je nikome preporučio.

Vec si nam to rekao. Ljubav u doba kolere je malo dosadna, zbog opisa njegovog zivota.

Meni se dopala, i svima je preporucujem.

Očekujem sutra da mi stigne Čas anatomije. Jesi li čitala? Kakva je?

Nisam, mada bih voljela i "Homo poetikus" isto.....imam ih sve, ali jednostavno nemam vremena. Inace znam da je Cas anatomije je zapravo Kisov odgovor na tekstove nekih kriticara da je valjda plagirao neku Borhesovu knjigu...tako nesto, ako se dobro sjecam, nego bolje da ne pricam jer nisam sigurna......
Inace trenutno citam Price tajanstva i maste - Po odlicna je i preporucujem je narocito price Sjenka i Cutanje

Zbog nedostatka vremena, ne "svracam" na druge podforume ( osim ekonomije i turizma), ali nakon procitane knjige, koju sam dobio na poklon, zaista imam potrebu, da preporucim upravo izdati roman " Chetovanje" od pisca Simonide Banjeglav ( videti google). Roman zasnovan,na istinitim dogadjajima, predstavlja i opisuje svakodnevne ljude "sakrivene" iza monitora dok chatuju, a u nastavku radnje ti isti ljudi se "skidaju", prilikom susreta in live, sa osobama sa kojima su chatovale.
Mislim, da je tema knjige pogodila u zivac..

Poslednja izmena od moderatora:
Bibliju.. Stigoh do druge knjige Mojsijeve...pomalo cituckam onako usput, zanimljivo je.

E za ovo cestitke...ja pokusavala par puta i nece i nece. Greh mi se u dushu uvukao.

Nisam. Ja sam stigla do Isaije 38. glava 12. stih. Ali mislim da je citam osmi put od pocetka godine.

Biblija je najbolje zastitno sredstvo...za ocuvanje nevinosti da ne pricam.

Vi bi bili idealan par.;)

Meni ova ideja sasvim shtima!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back