xena7
Poznat
- Poruka
- 9.607
Ostani tu
Margaret Mazzantini
P.S. Istoimeni film izbegavajte ako ste preosetljivi ili spremite maramice
Margaret Mazzantini
P.S. Istoimeni film izbegavajte ako ste preosetljivi ili spremite maramice

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav svima!
Tek sam se uclanio na ovaj forum, tako da verujem da imate razumevanje sto upadam ovde medju vas, kao "padobranac", hvala!
Interesuje me,naravno koje citao, kakve su vase kritike po pitanju knjige "Lovac na zmajeve" - Haleda Hoseinija ?
Jedna tužna priča koja se lako čita ali mami suze. Ja baš takve volim. Nedavno sam gledala i film, ali teško bih ga shvatila da nisam prvo pročitala knjigu. Mislim da je knjiga korisna za dečake, tinejdžere.
I ja sam je pročitao, na preporuku jednog sredovečnog prijatelja..i teško je opisati koliko je on impresioniran tom knjigom. Kod mene jeste ona ostavila utisak tužne priče isprepletene osjećajima ljubavi, mržnje, razočarenja i sreće..ali iskreno, kraj me nije oduševio.
Očekivao sam više od samog trčanja za zmajem i načina kako je pisac završio priču.
Slažem se sa tarabicom, pročitala sam manje - više sve od Atvudove, preporučila bih Mačje okoSluškinjina priča, Margaret Atvud je dobra orvelovska priča. Najviše mi se sviđa što se ona seća svog života pre promene sistema, koji je bio sličan našem svakodnevnom životu, a onda mora da natera sebe da preživi u sistemu u kome je postala neka vrsta roba, bez ikakvih prava.
Кончно, синоћ је заврших.Гроздана Олујић: "Гласови у ветру"
e, moram da nabavim tu kradljivicu knjiga, svi mi samo o njoj pricaju...Dzon Bojn - Putovanje na kraj sveta - to je ustvari pobuna na brodu Baunti - odlicno!
Kradljivica knjiga - Markus Zusak - fenomenalno! Stvarno jeste.
Mi deca sa stanice zoo i sve knjige od Ane Karenjine....
Sad sam u potrazi za nekom lepom zivotnom pricom.....(ako ste raspolozeni preporucite nesto...).![]()
Nisam znao da je Ana Karenjina pisala knjige![]()
U potrazi sam za nekom lepom zivotnom pricom (ono ljubav, prijateljstvo, medjuljudski odnosi...sa finom porukom)..........preporucite nesto lepo....pozzzz...![]()