Joj sto mi se svidja kako ovo kinesko izgleda. Hajde sada redom sastojci i postupak

Posto nemogu da shvatim sta je ovo sve sto vidim
Originalni naziv je GUNG BAO, međutim na slikama je moja verzija. Počela sam sa korekcijama zbog namirnica koje nisam imala, a posle smo isprobavali sa sastojcima koji nam se dopadaju i evo je konačna verzija:
Oko 500 gr pilećeg belog mesa (bez kožice i koske) iseći na kocke, posuti sa 2 kašike gustina, 2 kašike ulja, 2 kašike soja-sosa, 2 kašike susama i 2 kašike semena lana, izmešati i ostaviti u frižideru bar 2 sata (ja najčešće to pripremim uveče, a jelo spremam sutradan nakon posla).
Za početak, pripremiti pirinač. 1,5 šolju pirinča oprati u više voda, ocediti pa naliti sa 3 šolje vode. Staviti da kuva, uz stalno mešanje na jakoj vatri dok se na površini ne pojave rupe (i meni je ovo objašnjenje bilo čudno, dok prvi put nisam probala i nakon možda 10-tak minuta kada je pirinač napola kuvan i upio više od pola tečnosti, shvatila da se na površini zaista vidi nešto nalik rupama), tada se pirinač izmakne, posoli (ja dodam vegetu) i poklopi pa ostavi da se u pari pirinač sam dokuva i nabubri.
U dubok tiganj (vok) sipati malo ulja, dobro zagrejati (Kinezi kuvaju u voku na plinu, ali pošto nemam plinski šporet, ringlu odvrnem na šesticu), ubaciti meso i pržiti ga uz stalno mešanje pet minuta. Kad blago porumeni dodati povrće (što zavisi od toga šta imate na raspolaganju, a na slici je kombinacija praziluka isečenog na kose kolutove, šampinjona isečenih na listiće i crvene paprike isečene na kockice) i kikiriki 100 gr (blanširan, a može i pečen/slan). Pržiti sve zajedno još pet minuta. Zatim se posebno izmeša 2 kašike gustina, 2 kašike vode, 2 kašike ulja i 2 kašike soja sosa, prelije se preko mase u voku, i prži mešajući još pola minuta da se sve ujednači, i jelo je gotovo.
Prilikom serviranja, pirinač oblikujem kašikom za sladoled. Posluži se odmah, dok je toplo. Ovo je ručak za 4 osobe.
PS. Možete praviti svoje kombinacije povrća, ili upotrebiti gotov kineski mix. Može se dodati manje ili više kikirikija, zavisi od toga da li ga volite. Verujte, recept je veoma prilagodljiv, i možete praviti svoje kombinacije, nikako ga nećete pokvariti.