Sta sprecava vojsku Srbije da brani Sever Kosova???

Stroncijum, nisi me razumeo.Daleko od toga da je pomisljam na kopneno osvajanje Kosova.Samo sam mislio na angazovanja vojske na odbrani civila da ih ne poklju sve do jednog.Znaci, puko spasavanja zivota. Nisam mislio da se vodi rat za teritoriju.

Ja bih najvise voleo da mi imamo bar tu mogucnost.
I veruj mi, da sam ja predsednik (kao sto nisam :lol:) u slucaju da krene neki pokolj, poslao bih vojsku da te ljude zastiti i izvuce, pa nek ide sve do djavola i nek zameri ko god hoce. Verujem da bi i Tadic to uradio kao covek, ali kao predsednik prosto ne moze
Nazalost, mi smo matirani sto se tice takvih poteza

Protiv mnogostruko jace oruzane sile nikakav borbeni moral nam ne bi pomogao.

ne seri, ta mnogoustruka sila je obicna pocepana krpa sa hiljadu zakrpa, probusi je ovde i ima da se raspadne.

u ratu odlucuje ko ce da pobedi na osnovu toga koliko je ko spreman da podnese gubitke.
da li je srbija spremna da podnes novih 100 000 izbleglica u jos jednoj nacionalnoj tragediji?
malo morgen.

ne mislim da su slovaci/chesi/poljacici/hrvati/madjari/aameri koheziona armija, a pogotovo ne zele da ratuju za shiptare a niti da budu zarobljenici ludih srba.
nisu obvo 90-e kad su se natovci pojavljivali samo na nebu.
tu ih je vise od 10 000 spremno za guzenje, nesto sto ni eu a ni ameri nisu spremni da prihvate u ovom trenutku.
ali znaju da imaju tadica koji nece da ratuje, zato i rado ovo sto rade.

jedan upad u kasarne nase srpske vedzajne od vojske i zolja u dzip bi resila celu pricu

Vidi ga što se vadi. :rotf: E kapetane... Dok ti ne oformiš jedinicu, ode i Kosovo i Sandžak i preševska dolina.

Gde će da ide ?

Ajde ne lupetaj više. Može samo da proteraju Srbe. Ali ne zaboravi da je ovo tek početak.....

Šiptari već sada mogu da se kompletno pakuju sve do Prokletija a ni tu neće biti sigurni. A i takvima kao što si ti ne bio u koži.

Prikane, ne zanosi se više.

ne seri, ta mnogoustruka sila je obicna pocepana krpa sa hiljadu zakrpa, probusi je ovde i ima da se raspadne.

u ratu odlucuje ko ce da pobedi na osnovu toga koliko je ko spreman da podnese gubitke.
da li je srbija spremna da podnes novih 100 000 izbleglica u jos jednoj nacionalnoj tragediji?
malo morgen.

ne mislim da su slovaci/chesi/poljacici/hrvati/madjari/aameri koheziona armija, a pogotovo ne zele da ratuju za shiptare a niti da budu zarobljenici ludih srba.
nisu obvo 90-e kad su se natovci pojavljivali samo na nebu.
tu ih je vise od 10 000 spremno za guzenje, nesto sto ni eu a ni ameri nisu spremni da prihvate u ovom trenutku.
ali znaju da imaju tadica koji nece da ratuje, zato i rado ovo sto rade.

jedan upad u kasarne nase srpske vedzajne od vojske i zolja u dzip bi resila celu pricu

...i posle toga NATO u suzama napusta teritoriju Srbije i citavog Balkana, u opstem rasulu okolne drzave istupaju iz NATO-a, Rusi i Kinezi se bude inspirisani hrabroscu Srba...
Daj bre ljudi na kojoj planeti vi zivite? Meni je zivotna zelja da se vratimo tamo i nahebemo se mile majke sipcima za sve ali jedno je sta ja zelim a drugo je realnost.

A koga bi ti u tu patriotsku vladu? Znas nekoga? Koju partiju bi trebalo da biramo da bismo dobili patriotsku vladu i premijera.

Ako već hoćeš da zagovaraš legalitet i legitimitet onda ako nešto i bude po pitanju "Vlade" potrebno je samo jedna stranka da izađe na izbore sa 2 tačke programa :

1. Usposotavljanje najšire vojno-tehničke i ekonomske saradnje sa Rusijom i uspostavljanje zajedničkih državotvornih institucija.
2. Odmah hapšenje svih pripadnika takozvanih demokratskih partija, DS-a i ostalih lopova, demokrata, prosrba i nacildemokrata koji su imali bilo kakvog dodira sa vlašću od 05.10.2000.g.

i da imaju najmanje 50% glasova mada realno treba očekivati najmanje 70%.

Od tog momenta počinje uspon Srbije i kraj nacističkoj okupaciji države.

...i posle toga NATO u suzama napusta teritoriju Srbije i citavog Balkana, u opstem rasulu okolne drzave istupaju iz NATO-a, Rusi i Kinezi se bude inspirisani hrabroscu Srba...
Daj bre ljudi na kojoj planeti vi zivite? Meni je zivotna zelja da se vratimo tamo i nahebemo se mile majke sipcima za sve ali jedno je sta ja zelim a drugo je realnost.

Pa jel znas ti, da bi te u ratnim okolnostima, streljao svaki vojni sud, pri svakoj vojnoj jedinici za ovakvu izjavu?Ti mislis da je srbin nekada imao ravnopravnog protivnika kroz svoju istoriju? I ako tvoj patriotizam zavisi od jacine protivnika i klope koju ces danas da dobijes kao sledovanje, onda si ti vise amerikanac nego srbin.

I da, bez opiranja da ne bude i ljudskih žrtava. Osim ako je bolja opcija da se pusti još malo srpske krvi....[/QUOTE]

Ja prosto ne mogu da verujem sta su u stanju ovi mirotvorci da napisu i da ne trepnu..
Alo covece napisao si da bi tebe isterali iz rodjene kuce bez otpora,,e ovo je vec dno dna,Kolika zagadjenost i indoktrinacija laznim EU moralom .. .Cemu vas u skoli uce,,katastrofa .Ma remse vam se u EU i bolestine sa zapada koje vas ovakvom beskicmenjastvu uce,dok ti isti fasisti sa zapada bombarduju i ubijaju bez pardona na tudjim teritorijama i to uglavnom civile .

Stroncijum, nisi me razumeo.Daleko od toga da je pomisljam na kopneno osvajanje Kosova.Samo sam mislio na angazovanja vojske na odbrani civila da ih ne poklju sve do jednog.Znaci, puko spasavanja zivota. Nisam mislio da se vodi rat za teritoriju.

Njima niko ne preti klanjem ili ubijanjem i ja tu bas i vidim najveci problem.
Tachi i CO zele da zaokruze svoje granice,njima (Srbima) kao nude nekakva manjinska parava,sve to na papiru
lepo izgleda, od stvranosti tu nece biti nicega. Srbima na Kosovu preostaje samo civilna neposlusnost,jednostavno
da ne obracaju paznju na Pristinu, naravno uz materijalnu pomoc iz Srbije. Jednog ce se dana i Albancima smuciti
sve pa ce tako i izaci iz te kvazi drzave.

Cudan je tajming da kao bas sada zele da zveckaju oruzjem i to u momentu kada je Srbija ispunila sve
ovbaveze, a pri tome mislim na isporucivanje zadnja dva begunca Hagu.Izvesno je da Tachi ne zeli da Srbija
bez problema i brzo postane kandidat za EU i zato ih sada pravi. Pri tome u EU ima pet drzava koje Kosovo nece
nikada priznati, ili barem ne u dogledno vreme, a Srbija bi ulaskom u EU bila sesta.

Ozbiljniji analiticari su misljenja da je ovo dat neki signal iz Vashingtona da se Srbiji zagorcava zivot.

Znaci ovako stoje stvari. Srbima na Kosovu preti biolosko unistenje.Vojska ove zemlje ima obavezu po ustavu da zastiti svoj narod.Sa druge strane,drzavni vrh ove zemlje je unistio sopstvenu vojsku i oruzje, smenio sve srpske oficire i poslao u penziju a postavio poslusnike. I sad ja i svako ko je nacionalista, treba da se prijavim kao dobrovoljac u vojsku koja je takva kakva jeste i da mi komanduju izdajnicki oficiri kojima komanduje marioneta zapada Boris Tadic.Isti taj koji je ucestvovao u stvaranju ovakve situacije.

Eto pitanja, ko ima "veca ovlascenja"...ustav ili predsednik??? Zasto se nasa vojska samostalno ne odnosi prema tom pitanju... Postoje specijalne jedinice. Sad vidimo i korist od paravojnih formacija. Zasto neko sa oruzijem ne ucini nesto. Hocu da cujem sta ih to sprecava, da li Tadic, EU, SAD ili strah...Sta bi se desilo da vojska preuzme sever kosova???

A ima se VOJSKE, Pa zar to nije nestalo, kao sto je sve otislo u P M.

Back