27E
Legenda
- Poruka
- 52.561
mislim da se postavljac slabo razume u temu vojske uopste
a nekako mi se cini i da mu do dobra srba sa kosmeta nije stalo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stroncijum, nisi me razumeo.Daleko od toga da je pomisljam na kopneno osvajanje Kosova.Samo sam mislio na angazovanja vojske na odbrani civila da ih ne poklju sve do jednog.Znaci, puko spasavanja zivota. Nisam mislio da se vodi rat za teritoriju.
Protiv mnogostruko jace oruzane sile nikakav borbeni moral nam ne bi pomogao.
Vidi ga što se vadi.E kapetane... Dok ti ne oformiš jedinicu, ode i Kosovo i Sandžak i preševska dolina.
ne seri, ta mnogoustruka sila je obicna pocepana krpa sa hiljadu zakrpa, probusi je ovde i ima da se raspadne.
u ratu odlucuje ko ce da pobedi na osnovu toga koliko je ko spreman da podnese gubitke.
da li je srbija spremna da podnes novih 100 000 izbleglica u jos jednoj nacionalnoj tragediji?
malo morgen.
ne mislim da su slovaci/chesi/poljacici/hrvati/madjari/aameri koheziona armija, a pogotovo ne zele da ratuju za shiptare a niti da budu zarobljenici ludih srba.
nisu obvo 90-e kad su se natovci pojavljivali samo na nebu.
tu ih je vise od 10 000 spremno za guzenje, nesto sto ni eu a ni ameri nisu spremni da prihvate u ovom trenutku.
ali znaju da imaju tadica koji nece da ratuje, zato i rado ovo sto rade.
jedan upad u kasarne nase srpske vedzajne od vojske i zolja u dzip bi resila celu pricu
Ali ne zaboravi da je ovo tek početak.....
Šiptari već sada mogu da se kompletno pakuju sve do Prokletija a ni tu neće biti sigurni. A i takvima kao što si ti ne bio u koži.
A koga bi ti u tu patriotsku vladu? Znas nekoga? Koju partiju bi trebalo da biramo da bismo dobili patriotsku vladu i premijera.
Znaš nešto što mi ne znamo? Daj reci nam, nemoj da tajiš od nas te informacije kao Neško i Nojkić!
mislim da se postavljac slabo razume u temu vojske uopste
...i posle toga NATO u suzama napusta teritoriju Srbije i citavog Balkana, u opstem rasulu okolne drzave istupaju iz NATO-a, Rusi i Kinezi se bude inspirisani hrabroscu Srba...
Daj bre ljudi na kojoj planeti vi zivite? Meni je zivotna zelja da se vratimo tamo i nahebemo se mile majke sipcima za sve ali jedno je sta ja zelim a drugo je realnost.
Stroncijum, nisi me razumeo.Daleko od toga da je pomisljam na kopneno osvajanje Kosova.Samo sam mislio na angazovanja vojske na odbrani civila da ih ne poklju sve do jednog.Znaci, puko spasavanja zivota. Nisam mislio da se vodi rat za teritoriju.
Eto pitanja, ko ima "veca ovlascenja"...ustav ili predsednik??? Zasto se nasa vojska samostalno ne odnosi prema tom pitanju... Postoje specijalne jedinice. Sad vidimo i korist od paravojnih formacija. Zasto neko sa oruzijem ne ucini nesto. Hocu da cujem sta ih to sprecava, da li Tadic, EU, SAD ili strah...Sta bi se desilo da vojska preuzme sever kosova???
Mi smo vec u savezu s Bogom.
Ne mozes biti i Hriscanin i clan NATO pakta. Jedno drugo iskljucuje.
A koga bi ti u tu patriotsku vladu? Znas nekoga? Koju partiju bi trebalo da biramo da bismo dobili patriotsku vladu i premijera.