M

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • I kosa vam je na glavi izbrojana,
  a kamoli vaši neprijatelji i prijatelji na zemlji.
  Ne bojte se ,dakle,da ćete imati suviše prijatelja,
  ili suviše neprijatelja; niti se bojte da će vas vaši
  neprijatelji savladati,niti se nadajte da će vas vaši
  prijatelji odbraniti !
  Samo se starajte da imate Boga za prijatelja i
  ne bojte se ničega !


  Sv. Vladika Nikolaj


  Kako-se-slavi-Bo%C5%BEi%C4%87-u-Srbiji1.jpg
  Potpuno te razumem ...i ja sam.
  Tek sporadično i sve ređe naiđem , a i to je mnogo dok sasvim ne prestanem da otvaram ove stranice što je još i najpametnije što ću da uradim :)

  Odo' :cao:
  Mandrak mu je sada nik , a tema je bila neko pljuvanje po ikebani jer ga je kaznila pa je onda na samoj temi razradio tu kres šemu na nekom ćebencetu i kako si sigurno bio mortus cirke jer je ova toliko ružna da je trezan ne bi nikada ...tako nekako al' je vrhunac da su takvu temu držali satima pri vrhu stranice dok su se za to vreme oglašavali na drugim temama , platan, šolja aka marija , čini mi se i dlugomir i onaj mađar aca aka recke itd. ne sećam se svih jer mi se zgadilo , a njega na kraju platan šatro kaznio sa c1 zbog neke sasvim benigne stvari :bljak:
  A znaš i sam kako reaguju ako nekog od njih uopšte pomeneš igde ...dno dna definitivno ;)
  Bilo već i vreme , da znaš :evil:
  Zapatilo se ovde toliko svačega da su i oni najcrnji bivši tek odsjaj glupandera na spram sadašnjih :D
  Nego , Dača iz Niš' neki dan otvorio temu o tebi i ikebani ( samo ja nisam znala za taj trač, neko ćebe, livada i kres :roll: ) i zamisli kad su je čak 5 prisunih moderatora koji su najnonšalatnije stavljali smajlije po drugim temama ostavili par sati na uvid svima , a prostački da ne mo'š prostačkije ...šta više dodati kad je i to malo pokazatelj trenutnog stanja .

  Ovo bilo ukratko , a duže kad se čujemo ...uskoro :cao:
  Htedoh ovde da ti ostavim al' vidim zazelenelo ti se dole od posetilaca da me odma' spopade morska boles' na suvom :sad2:

  Ide na pp , samo da naglasim da obožavam ovu našu Micu ubicu...ali obožavam je majke mi mile , unikatna je na kub , neće se više ovde pojavi ni sličan joj ni mood ni smood, ni do baletanki joj nisu :super:

  :cao:
  hristos se rodi.Veoma mi je tesko da se uskladim sa srbskim vremenom,razlika je 3 sata a tada mi vec lezemo da spavamo.Na oglasima za posao ima puno prevaranata,razmisljam da sam izmislim nekakav kucni posao,koji ce mi dok ne dobijem radnu dozvolu donositi kakav takav prihod.Ovde se isto oseca kriza ali manje nego kod nas.Annu je potkacio novi zakon o osiguranju tako da od sredine decembra uopste nema poslatek od 20. jan. ocekujemo stabilizaciju situacije na njenom poslu.Njen otac nas finansiski pokriva.Ja se vec mesec dana lecim u privatnoj klinici ,nasli su neke viruse u mojim bubrezima i besici a usput mi lece i prostatu ...Sve u svemu pomalo sumorno ali sve ce biti bolje.Pocetkom februara dolazim na kratko u BG da bih odradio jos jednu vizu i hocu da verujem da je to poslednja !!! pozdrav, nebojsa
  i na kraju sam se dokopao tvoje adrese .verovatno sada nisi kod kuce...pisemo se kasnije. Nebojsa
  Не волим Тадића, далеко од тога, само мислим да многи у ДС-у имају далеко већу кривицу за стање у држави од њега самога. Мислим да он није ни кључни човек у ДС. Али свеједно, не подржавам га. Пошто си ми то спочитао, ред је био да одговорим.
  Da, ukupno 2 poena od mene i 3 stara, što će reći 5. Mada mislim da će posle 2 dana izaći iz banovine, nisam siguran...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Back
Top