Radašin778
Veoma poznat
- Poruka
- 14.620
Šta god da ti napišem ti nećeš verovati.Zar ne?Za džabe?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta god da ti napišem ti nećeš verovati.Zar ne?Za džabe?
Proizvoljno: to je jedini regularni način prihvaćen u svetu za ono što se nekada nazivalo “tajnom diplomatijom”.Predsednik normalne države se ne sastaje sa šefovima tajnih službi stranih zemalja.
Sem ako i sam nije njihov agent.
Šta drugo da ti kaže? Ne očekuješ valjda da ovde konstatuje da mu je samom potpuno jasno da samo igra po notama koje sviraju Ješić & Co?Šta god da ti napišem ti nećeš verovati.Zar ne?
Je li moguće da Aljbina iko drugi više voli od Onoga ko mu je poklonio sever Kosova, Gazivode, telefonski broj, člansto u MOK-u itd?@Sizif @De Sisti @aleksije radicevic @S1MCRO @mario80
Jedno konkretno pitanje za vas
Zasto vasi blokaderi vole Aljbina Kurtija a mrze srpsku vojsku, srpsku crkvu i srpskog patrijarha?
Imate li odgovor?
BLOKADERIMA JE KURTI IDOL: Zato prema Srbiji i Srbima imaju isti odnos
D.K.
14. 09. 2025. u 18:57
******************* više i ne kriju da im je premijer lažne države Kosovo Aljbin Kurti idol, već ga otvoreno hvale u svojim objavama na društvenim mrežama.
![]()
Foto: EPA
Blokaderi koji već skoro godinu dana terorišu pošteni radni narod Srbije, više se ni ne trude da sakriju da im je premijer tzv. držav Kosovo idol i uzor.
Oni su u jednoj od svojih objava na društvenoj mreži "Iks" otovreno pohvalili Kurtija kako ne krade na izborima, a zaboravljaju da su tamo građani glasali u metalnim kutijama sa puškama uperenim u njih.
akođe, naveli su i kako ne gazi političke protivnike, a na srpsku decu se puca baš na Badnje veče, i hapse ljude bez ikakvog razlog iz čiste obesti.
Trebalo bi samo da zamislimo kako bi Srbija izgledala i šta bi od nje ostalo kada bi ovakvi došli na vlast i da vode našu državu.
Sada je jasno zašto im je najveća podrška upravo Aljbin Kurti.
![]()
https://www.novosti.rs/vesti/politi...dol-zato-prema-srbiji-srbima-imaju-isti-odnos
Je li moguće da Aljbina iko drugi više voli od Onoga ko mu je poklonio sever Kosova, Gazivode, telefonski broj, člansto u MOK-u itd?
Pa trebalo je da napusti vlast, ako je nedovoljno jak. Tako ne bi morao ništa da potpisuje.Vucic mu nije nista poklonio sve sto ima Kurti dao mu je zapad tj NATO pakt koji je krvni neprijatelj sprskog naroda i Srpske drzave.
Vucic je samo nedovoljno jak da mu to sto nam je oteto - oduzme.
@Тихи nevezano za ovaj tvit, Ješić i njegov X nalog su sušta suprotnost onome što propagiraju studenti u blokadi.
Dok se oni trude da ujedine Srbiju, Ješić i ostali opozicionari, i to oni žuti i levo orijentisani, otvoreno pozivaju na cepanje studentskog pokreta. Više njih me je blokiralo na X jer sam im to otvoreno rekao. Sam Ješićev nalog ''Užička republika'' sugeriše da postoji samo jedna prava strana - njihova i da se treba boriti protiv onih koji nisu sa njima, iako nisu ni za SNS.
Pa nismo, sem prema sendvičarima.pa svi blokaderi su od starta iskljucivi to vam je i osnovno sto vam zamera nekadasnji Otporas prof Cedomir Antic.
Pa nismo, sem prema sendvičarima.
A baš ste hteli sa nama, jel da?kako niste , mnoge ste nas opozicionare odbili vasom iskljucivoscu i ne uvazavanjem nasih legitimnih interesa
Koji ste vi?A baš ste hteli sa nama, jel da?
![]()
Čekaj, zar ti nisi pričao da...kako niste , mnoge ste nas opozicionare odbili vasom iskljucivoscu i ne uvazavanjem nasih legitimnih interesa
Npr moj licni legitiman interes i miliona drugih Srba kao ja jeste da se ruskoj federaciji i kini ne uvode nikakve sankcije.
Da odnosi sa ove nama dve najprijateljskije drzave budu sto je moguce bolji.
Tvoji blokaderi najavljuju da ce dolaskom na vlast slediti agendu EU na spoljnopolitickom planu i uvesti sankcije Rusiji i Kini?
Pa vidis ja nemam mogucnost da na to uticem, uskracena mi je , i ako sam duze opozicionar nego 90% ove vase blokaderske balavurdije.
Onako totalitarno mi dajete izbor da pristanem na sve sto vi hocete, ili me svrstavate sa Vucicem u tabor.
Vidis ne podnosim iskljucivost, samo zli ljudi su isljucivi iz mog iskustva pa stoga ja biram treci put koji nije ni SNS ni blokaderizam kao ideologija i orudje zapadnog unistenja Srbije.
A baš ste hteli sa nama, jel da?
![]()
I šta je pogrešno rekao u postu?!?? Vučić koji je sve prodao i uništio to ne smeta?@Sizif @De Sisti @aleksije radicevic @S1MCRO @mario80
Jedno konkretno pitanje za vas
Zasto vasi blokaderi vole Aljbina Kurtija a mrze srpsku vojsku, srpsku crkvu i srpskog patrijarha?
Imate li odgovor?
BLOKADERIMA JE KURTI IDOL: Zato prema Srbiji i Srbima imaju isti odnos
D.K.
14. 09. 2025. u 18:57
******************* više i ne kriju da im je premijer lažne države Kosovo Aljbin Kurti idol, već ga otvoreno hvale u svojim objavama na društvenim mrežama.
![]()
Foto: EPA
Blokaderi koji već skoro godinu dana terorišu pošteni radni narod Srbije, više se ni ne trude da sakriju da im je premijer tzv. držav Kosovo idol i uzor.
Oni su u jednoj od svojih objava na društvenoj mreži "Iks" otovreno pohvalili Kurtija kako ne krade na izborima, a zaboravljaju da su tamo građani glasali u metalnim kutijama sa puškama uperenim u njih.
akođe, naveli su i kako ne gazi političke protivnike, a na srpsku decu se puca baš na Badnje veče, i hapse ljude bez ikakvog razlog iz čiste obesti.
Trebalo bi samo da zamislimo kako bi Srbija izgledala i šta bi od nje ostalo kada bi ovakvi došli na vlast i da vode našu državu.
Sada je jasno zašto im je najveća podrška upravo Aljbin Kurti.
![]()
https://www.novosti.rs/vesti/politi...dol-zato-prema-srbiji-srbima-imaju-isti-odnos
NEVA stara 65 godinaPanciri nisu stari, tenkovi su sa novim okopima, koriste ih masovno u Ukrajini, transportna i borbena vozila i ne mogu biti nešto bolja jer im je takva namena. Haubice su vrhunske kao i višecevni bacači. Amwrikanci su uzeli Noru u razmatranje. Imamo solidno naoružanje. Šta je staro? Srbija je izvoznik naoružanja svima i baš lupaš. Za mesto parade niko od nas nije merodavan. Može da bude i u Paraćinu.
Ona je oborila nevidljivog. Nije važno koliko je staro, već da li radi posao.NEVA stara 65 godina
Jeste. Ali pre gotovo 30 godina.Ona je oborila nevidljivog. Nije važno koliko je staro, već da li radi posao.
DelomZnači to će biti parada pokretnih muzejskih eksponata?
Koga da obara kad nije bilo pretnje. Nemaš ti pojma o obaranju aviona. Koliko je Patriot star? Nije važna starost rakete, već koliko su radari moćni i koliko su savremeni. Neva i Kub su dobri sistemi. Sa Panxirima i ovim kineskim i izraelskim sistemima su moćan sistem pvo. Bilo bi dobro imati i s-300 zbog dalekometnih ciljeva. Sigurnobje da se neće dejstvovati po nama sa teritorije Srbije.Jeste. Ali pre gotovo 30 godina.
Da li je oborila jos nesto?